27 augusti 2010

"Den censurerade madonnans kyrka"

Orgasmens Madonnas kyrka är för osedlig för att registreras som trossamfund. Konstnären Carlos Bebeacua i Skåne har i ett par års tid kämpat mot myndigheterna för sin egenkonstruerade religion.

Ja, varför diskriminerar myndigheterna? Annars är de ju så angelägna om religionsfriheten inklusive erövrarmoskéer och burkor. I konsekvensens namn borde de passa på att avregistrera islam, den är osedlig så det räcker och blir över.

Profeten var inte ett helgon precis, han tog kvinnor som sexslavar efter att ha dödat deras män, gifte sig med en nioårig flicka, deltog till och med i steningar av kvinnor. Allt det där är dokumenterat i den islamiska traditionen, haditherna. Muhammeds anhängare som skrev hans biografi hade en annan moral än vi och fattade inte hur vidrigt det var, tvärtom skröt de om hans bedrifter.

Det finns större anledning att ifrågasätta islam än till exempel Scientologkyrkan, som ju många anser vara en falsk religion.

Båda dessa sekter syftar till att bryta ner människors vilja och krossa deras individualitet; men medan scientologerna använder ganska harmlösa knep som lögndetektorer (bilden), sprider islam skräck genom världen för att få folk att underkasta sig.

Det är inte trendigt att vara rädd för islam, för då är man islamofob. Däremot ska man vara rädd för nazismen, fast den i stort sett försvann för 65 år år sedan. Om man säger att islam liknar nazism möts man av största möjliga tystnad.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ett bra tips för folk som vill orientera sig lite i ämnet islam, är att gå in på Youtube och söka på "undercover mosque".Det är minst sagt skrämmande.
Mvh Jenny

Anonym sa...

Tack gör ett bra tips Jenny. Man kanske skulle ha detta i bakhuvudet när det blir dags att rösta.
Anders P

MS sa...

Ok. Ni har rätt i sak men en Orgasm Kyrka? Vad får folk allt ifrån?

Anonym sa...

Scientologkyrkan är inte så harmlös..Fastnar man i deras klor så kan man ruineras ekonomiskt.
Många föräldrar med barn som var sökare på något sätt eller mådde dåligt och sökte sig till dom vet det..Förmögenheter har gått till scientologernas kurser som kostar inte så lite.
Sen om de är religion kan det diskuteras.Men det har sina fördelar att registrera en organisation som religion.Religionsfriheten ni vet..
Scientologerna säljer sina kurser och är en sekt som tömmer medlemmarnas fickor.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.