12 augusti 2010

Dyra och enorma lager oanvänt vaccin

Det var ingen pandemi. Varför skulle vi då ha denna livsfarliga vaccin mot svininfluensa? Varför tystade man ner sambandet mellan vaccinet och mordiska nervsjukdomar? Bland annat därför att FN-organet WHO, Världshälsoorganisationen, hade kontakter i läkemedelsindustrin och fick pengar för forskning om influensavaccin. WHO har fått sitt Climategate.

Massvaccinationen var ett test på om masspsykosen fungerade. Nästa gång kan det vara på riktigt. En massinjektion av chip under huden på oss alla med argumentet (om vi överhuvud finge veta något) att det skulle påvisa spridning av pandemier. Vilket i sin tur förstås vore ett svepskäl för att satellitpositionera oss. Ungefär som man märker varor i handeln, lättare att hålla reda på.

Å andra sidan skulle det kräva en betydligt större WHO-konspiration än den som nu avslöjats. Dom får vara nöjda med att vi är personnumrerade; att bli satellitpositionerade åstadkommer vi ju själva med våra datorer och mobiltelefoner.

Masspsykosen omkring massvaccinationen var ett socialistiskt påfund. "Inte duger det att de som är i arbetsför ålder ligger sjuka i två veckor. Det blir dyrt för skattebetalarna."
Resonemanget avslöjar faran med socialistisk sjukvård och sjukförsäkring. Du ägs av staten, rökning förbjuden, sju brödskivor om dagen.

Trycket på arbetsplatserna var enormt, de som inte ville vaccinera sig blev utmobbade. Och det var sossarna som låg bakom att vaccineringen var gratis.

19 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Alex Jones samtalar med David Icke om just sånt här. Tre videor på sammanlagt trekvart. Se dom för böfvelen!

http://www.prisonplanet.com/david-icke-elite-moves-to-lobotomize-zombify-global-population-into-lifetime-of-servitude.html

Christer sa...

Alla som saknar en analytisk förmåga eller som inte kan tänka själva sprang iväg och vaccinerade sig. Vidare var det ju egentligen bara i Sverige som vi vaccinerade oss som dårar.

Ann-Marie sa...

Den nya "svininfluensan" som vi bara måste vaccinera oss mot?
http://www.reuters.com/article/idUSTRE67A0YU20100811
"Scientists find new superbug spreading from India"

Anonym sa...

TA KRITIKEN MOT VACCINERINGEN LITE FÖRSIKTIGT

Vaccinering fungerar på två sätt:

Dels skyddar den de som låtit vaccinera sig, så att de inte blir sjuka.

Dels skyddar den också de som inte vaccinerat sig, genom att de träffar färre smittbärare ute i samhället.

Därför tycker jag att man skall var mycket försiktig i kritiken av programmet. Kanske undgick vi epidemin, på grund av att vi agerade kraftfullt.

Vi skall inte angripa politikerna för att de erbjuder oss vaccinering. Minns också att vaccinering mot smittkoppor gjordes obligatorisk och att den sjukdomen så småningom utrotades.

Jag vaccinerade mig inte mot svinflunsan. Min fru gjorde det.


Fridsamme Fridolf

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Fridolf, försöker du bara trösta dig själv eftersom du själv tagit en massa sprutor, dina anhöriga med och nu anar du innerst inne att du är körd?

Ann-Marie sa...

Det är bara att konstatera att man måste vara försiktigt både vad beträffar vacciner och vissa mediciner. Det är alldeles för mycket pengar involverat i dom stora farmaceutiska företagen. Jag är själv väldigt misstänksam vad beträffar hela etablissemanget.

Anonym sa...

ETT GOTT RÅD TILL ROBIN

Jag ser dina inlägg på flera sajter. Dock noterar jag att du ofta är snabbare med fingrarna på tangentbordet än med tanken på vad det du skriver betyder.

Här tramsar du med personliga fantasier om min person och illa dolda aversioner mot mig. Det har inte ett dugg med sakfrågan att göra.

Jag har kunnat instämma i åtskilliga av dina inlägg, men när du kommer med trams, förlorar du trovärdighet. Det blir inte längre värt att öda tid på dina rader.

Det tycker jag vore en stor förlust eftersom din energi och kamplust borde vara en tillgång i politiken.

Låt tanken komma före fingrarna i fortsättningen.

Fridsamme Fridolf

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag lever i högaktningsfull förmåga och jag har inte tagit några sprutor. Verkar som om dessa sprutor funkar alldeles utmärkt för det dom är avsedda för, d v s inte att skydda mot influensor och andra epidemier men att sätta ner tankeförmågan på dom som tagit dem. Välkommern till NWO, Fridolf!

Anonym sa...

@Fridolf: Kuba och några andra länder som USA inte gillar fick inge vaccin alls. De länderna har haft mindre problem med svininfluensan än sverige eftersom de inte behövde brottas med vaccinets konsekvenser. Vi hade lika många dödsfall som de hade, men ovanpå det fick många svenskar en del otäcka biverkningar där en del dog av dem.

--

Knute sa...

Efter vaccineringarna har rapporter om sömnsjuka – narkolepsi – strömmat in till Läkemedelsverket.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7616170.ab

Anonym sa...

"Masspsykosen omkring massvaccinationen var ett socialistiskt påfund. "Inte duger det att de som är i arbetsför ålder ligger sjuka i två veckor. Det blir dyrt för skattebetalarna."
Resonemanget avslöjar faran med socialistisk sjukvård och sjukförsäkring. Du ägs av staten, rökning förbjuden, sju brödskivor om dagen."

Det var ju en borgerlig regering som köpte in vaccinet och startade massvaccinationerna. Nu säger jag förvisso inte att sossarna agerat annorlunda...

Anonym sa...

"Varför skulle vi då ha denna livsfarliga vaccin mot svininfluensa?"

It was nescessary to test how stupid you all are. Soon it will be 2012 and by then we're gonna need to know where you stand, mentally. This was a test. No more, no less.

I'm sorry if we've pissed you off but we're working on "Human 2.0" and you're just gonna have to accept that some discomfort and some death will come in the wake of this upgrade. All humans (that are left alive) will benefit in the end from this plan and within 200 years this planet will be paradise for those 400 million people that are supposed to survive when we're done with this world.

I hope that cleared some things up for you. Now I'm gonna go ahead and flee the country because this information were never supposed to be posted anywhere and my boss really do have a murderous temper... ;)

Knute sa...

Anonym 1: Systemet är sossarnas verk, de har regerat större delen av tiden.

Anonym 2: Det finns nog en del ekofascister som resonerar så. Men någon större sammansvärjning?

Anonym Grad 22 sa...

"Anonym 1: Systemet är sossarnas verk, de har regerat större delen av tiden."

Snacka skit, systemet är VÅRT verk och utarbetades för flera tusen år sedan och propageras via influenser från våra hemliga sällskap som så här efter 7000 år, faktiskt har tagit sig in överallt där någon form av centralstyrande råder, vilket är .. över hela jorden. Ni kommer höra mycket från luminae's västsvenska samordnare i dyningarna efter 2012 t ex, och denne persons existens är det bara några få personer i världen som har koll på idag då han har en skuggroll i samhället som "pusher för nya ideal". :)

"Anonym 2: Det finns nog en del ekofascister som resonerar så. Men någon större sammansvärjning?"

Vet du hur lite folk man behöver ha med sig för att kunna iscensätta en större 'komplott'? Det räcker med 1 nyckelperson på var myndighet varpå en svensk "konspiration" av denna magnitud kan genomföras med ett arbetslag på under 100 personer, där man med 'information control' och 'strategic divisional labour' utan problem kan få högra handen att jobba utan att den ser, vet eller ens bryr sig om vad vänstra handen gör.

Vi som har bildning i massuggestion och som dessutom använder tekniken aktivt kan i princip få folket att begå massjälvmord om vi vill. Nu skulle det visserligen ställa till problem varpå vi hellre ser att folk tar livet av sig själva men TROR att de egentligen FRÄMJAR sin hälsa. Det var så vi lurade på er flourerat kranvatten, vilket i grund och botten är en industriell biprodukt som Mengele hade lovande resultat med vad gäller reduktion av den kognitiva förmågan hos försökspersoner, och vi har med enkla medel fått alla svenskar att gå med på att statlig massmedicinering via kranvattnet är en bra idé. Vi skrattar hela vägen till banken. ;)

forts...

Anonym sa...

...forts.

Tandhälsan främjas men tankeförmågan hämmas, men då tankeförmågan är en intern företeelse som få människor vet hur man mäter kvalitén på så kan denna lilla scam fortgå utan problem. Vi har till och med lagt upp det så bra att om någon kommer och påstår att flour skulle hämma tankeförmågan på mer offentlgia forum, så blir den personen omedelbart förlöjligad och utstött av massmedicineringens övriga offer, som ju tror att det hela är något bra. Vi tänkte göra en dokumentär sedan runt år 2070 där dagens människor kommer framställas ur ungefär samma perspektiv som dagens dokumentfilmer visar grottmänniskornas traditioner och leverne. Prepare to be ridiculed ;)

Hur som helst, för att runda av ett informationsflöde vars nödvändiga bandbredd är högre än den bandbredd tal och skrift kan omfamna (som att köra HD-tv via en högtalarkabel ungefär) så återstår dock svaret på den ursprungliga frågan, och det är att ju mer centralstyre vi har, desto färre infiltratörer behöver vi sända in i systemet för att kunna ta kontroll över det.

Vad gäller arbetssättet med strategisk arbetsdelegering så är det en sida som upprättshålls av det faktum att få arbetare bryr sig om att ta reda på fakta om vad det egentligen är de är en del av. Pyramidspel bygger på ungefär samma princip, bor man i en låda så måste man gå utanför lådan för att kunna se hur den ser ut, och när arbetarna inte ens tror på lådans existens så är blåsningen ett faktum och lådan behöver bara spikas igen och dumpas i havet när arbetarna fullföljt sin funktion och eftersom arbetarna fortfarande inte tror på lådan så tar de även sin död med ro och bankirerna kan casha in vinsten utan att behöva dela den med någon. ;)

I mångt och mycket handlar detta dock om att pusha människan mot ett högre personligt ansvarstagande och ett spirituellt växande som är tänkt att kompletteras under en tusenårsperiod där människan skall tillbaks till sin roll som "Independent God", med start år 2001, så vill man greppa situationen i sin helhet är det bäst att göra det med känsloneutral inställning och se till den högre konstruktionen av er tillvaro. En död kan vara tragisk, men om den fungerar som väckarklocka för en miljon som överlever tack vare det, så är den enskilda döden snarare en nödvändighet än en tragisk händelse, och historiskt sett kommer man kanske rent av att vara tacksam för det offer som det enskilda dödsfallet, om än ofrivilligt, faktiskt undertog sig.

Mycket text blire. Lär er telepati om ni vill ha resten av informationen. Det är enda sättet att förmedla den effektivt ;)

Knute sa...

Tack för informationen!

Anonym sa...

Jag vaccinerade mig tyvärr,hade från början tänkt att inte göra det men trycket blev för stor så jag ändrade mig och tog vaccinet.
Men i dag med facit i hand skulle jag gått efter min egna magkänsla.Oron över vissa läkares osäkerhet över vaccinet plus var det tillräckligt forskning bakom vaccinet??? Eller var det för mycket pengar som låg på spel,för vaccinet var ju inköpt???
Jag har blivit mer tröttare och har mycket mer ont i mina leder efter vaccenationen.Jag ångrar mig så mycket att jag tog vaccinationen.
MVH Maria N

Anonym sa...

Ingen vaccination hos oss, har hört många bekanta som mår sämre efter att de tagit sprutorna. Tror att det är stora summor på spel när det gäller läkemedel överhuvudtaget och varje individ bör själv gräva fram info från "båda sidor" och ta ställning därefter. /Marie

Knute sa...

Den suveräna danska TV-serien "Lykke" handlar bland annat om intriger i läkemedelsindustrin, kan ses på http://www.dr.dk/nu/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.