02 augusti 2010

Efter påtryckningar från Säpo ...

... stängdes en extrem Koranskola i en källare i Rosengård, vilket ledde till bränder och stenkastning. Det var i januari förra året, men minnet är kort. Nu säljer Malmö stad en stor centralt belägen tomt till personerna bakom källarmoskén!

Islamisk Trossamfund ska bygga en ny moské, denna gång i ett lugnt villaområde i Malmö. Kan inte Säkerhetspolisen upplysa kommunstyrelsen om denna arabiska organisation som tillhör det beryktade Muslimska Brödraskapet? Kommunen har ingen skyldighet att tillhandahålla platser för indoktrinering till heligt krig, könsapartheid och slöjtvång, samt rasistisk attityd mot icke-muslimer.

Grannarna protesterar förstås ("Det har ju varit mycket bränder och bråk vid moskén vid Rosengård och vi vill ju inte att det ska bli så här också") men Malmös röstfiskande socialistiska makthavare tänker genomdriva bygget. En tredjedel av Malmös befolkning är idag muslimsk.

I stadsdelen Rosengård i Malmö arbetar bara var sjätte person, en grogrund för radikal islamism bland sysslolösa muslimer. Den stängda islamistiska Koranskolan i Rosengård beskrevs av personalen vid Islamic Centers moské som farlig för skolbarn. Nu visar det sig att talesmannen för den planerade stormoskén sympatiserar med terrorstämplade Hamas.

Det är angeläget att inte ge efter. Vi har sett tillräckligt av "svenskar" som ägnar sig åt terrorverksamhet i utlandet. Moskéer som kommandocentraler för terrorism måste motarbetas. Hjärntvätt av skolbarn kan inte accepteras.

Uppdatering: När de boende som blir grannar till moskén demonstrerade mot byggplanerna, möttes de av vänsteraktivister som skrek "Är ni kärringar från SPI eller?"

Minsann slog de tre flugor i en smäll: könsdiskriminering, åldersdiskriminering och svenskdiskriminering. Med en sådan argumentationsnivå finns det skäl att misstänka att den så kallade vänstern har bytt ut Marx mot Muhammed.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Gör som den spanske borgmästare som stängde moskén för att den var för "populär". Be kan ni göra hemma, sa han.

http://hodja.wordpress.com/2010/08/01/i-kan-bede-hjemme/

gäster sa...

Libyens diktator Muammar Kadaffi äger Islamic Center i Malmö genom terrorfinansiären World Islamic Call Society:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=3308462

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.