07 augusti 2010

Ett invandringskritiskt parti i riksdagen är inte fel!

Bild: Interiör från Migrationsverket

Egentligen är det ganska löjligt att vissa personer med behov av att känna sig goda och idealistiska har utsett Sverigedemokraterna till "rasister". Men det finns inga rasister i det partiet, och knappast särskilt många i samhället i övrigt heller. Har du träffat någon riktig rasist, en sådan som inte kunde sätta sig bredvid en svart man eller en arab i bussen? Som alltså har någon slags instinktiv motvilja? Jag har inte gjort det, ändå har jag rört mig mycket bland människor. Naturligtvis existerar det sådana människor, men definitivt inte bland Sverigedemokraterna.

Det som retar de där "antirasisterna" är väl att Sverigedemokraterna ställer deras inprogrammerade världsbild på huvudet. I TV och skola får de lära sig att vi i väst är förtryckare och utsugare och att vi ska ha ett kollektivt dåligt samvete för sådant som hände för länge sedan. Sverigedemokraterna pekar på verkligheten här och nu, att vi måste se till vårt eget hus först och främst, att det finns gränser för gästfriheten. Vi är ett ganska litet land och vår befolkning är som en droppe i havet.

Med sin hets gör antirasisterna och våldsvänstern oss alla en stor otjänst. De skrämmer politiker och journalister till tystnad, vilket i sin tur förlamar polisens möjlighet att bekämpa brottslighet, t ex narkotikahandel och människohandel. Polisen är överförsiktig eftersom de är rädda att bli stämplade som rasister. Men det är fel, deras uppgift är att bekämpa kriminalitet, inte att särbehandla brottslingar med hänsyn till ras eller religion.

SD:s partiledare Jimmie Åkesson säger att hans parti har tre hjärtefrågor: minskad invandring, mer pengar till pensionärerna och hårdare tag mot brottsligheten.

Bland annat förbereder SD en stor granskning av alla våldtäktsdömda i hela landet.

Låter som ganska blygsamma krav som inte skulle vara omöjliga att tillmötesgå. Så varför inte låta SD stötta en borgerlig minoritetsregering, ungefär som i Danmark och nu senast i Holland.

Efter valet 1998 fick vi ju en socialdemokratisk minoritetsregering som stöttats av kommunister (okej, de kallar sig vänster nu) och risken är stor att vi får kommunister i självaste regeringen efter valet i höst. Skulle de på något sätt vara mer rumsrena än sverigedemokrater?

SD:s skuggbudget är mycket mer realistisk än vänsterns oansvariga satsningar på bidrag utan finansiering. Det går inte att höja skatterna i all evighet, men det går att minska den kostsamma invandringen. Men det är klart, det är en känslig punkt som det inte är politiskt korrekt att tala om...


Uriasposten
: "Ikke-vestlige indvandrere kostede i gennemsnit samfundet 29.598 kr om året i modsætning til vestlige indvandrere, der hver især gav statskassen 13.522 kr."

16 Kommentarer:

Knute sa...

Svenskfientlighet: Kvinna överfölls av fyra män
Lyckades ta sig loss. 18-årig kvinna blev överfallen av fyra unga män som försökte våldta henne i Borås, natten till fredagen. Förmodligen kallade de henne "svennehora".

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.421285-kvinna-overfolls-av-fyra-man

Jimmie Åkesson: "Lagstiftningen måste ändras så att även svenskar skyddas av lagen om hets mot folkgrupp, vilket chockerande nog inte är fallet i dag."

http://vlt.se/asikter/debatt/1.913480-jimmie-akesson-sd-svenskfientligheten-maste-bekampas

Anonym sa...

Kalle008 säger: Är det inte ganska realistiskt och rimligt att KRÄVA att invandring till Sverige ska ordnas så att den i första hand är till fördel för Sverige och svenskarna?

Och att när vi VET från decennier av invandring vilka grupper som ställer till med problem, varför över huvud taget tillåta dem att komma hit?

Knute sa...

Förra valet hade SD 16% invandrare i partiet, det är fler än både S 14% och C 7%.

Ann-Marie sa...

Om jag vore rasist så skulle jag inte ha vänner i alla kulörer och religioner och från olika länder och älska varenda en för vad dom är; gulliga, trevliga, roliga osv. annars vore dom inte mina vänner. Men jag kommer garanterat att rösta på SD i år också och det har inget att göra med ras, religion etc. utan rent och skärt "bondförnuft". Folk som inte kan bära sig vettigt åt har inget att göra bland "civiliserat" folk. Och jag kan garantera att alla mina vänner håller med mig till 100%.

Knute sa...

"När man läser danska tidningar eller tittar på nyheterna på dansk TV så slås man av öppenheten som helt saknas i Sverige. Invandringen får kritiseras, invandrare som begår brott benämns som just invandrare.

Så sent som inför riksdagsvalet 2002 gav chefen för Sveriges Radios Eko-redaktion direktiv till journalisterna att vid varje nyhetsuppläsning skulle Sverigedemokraterna benämnas som "främlingsfientliga".

http://www.skanskan.se/article/20100804/DEBATTSKANE/100809873

Knute sa...

En upplagd valfråga för SD!

"Om muslimska friskolor vill vara säkra på att få finnas kvar, ska de rösta på folkpartiets Jan Björklund som samtidigt ogillar slöjor i skolan.

Utbildningsminister Jan Björklund (FP) är kritisk till Vänsterpartiets förslag om att förbjuda vinster i friskolor som får offentliga bidrag. -Om friskolor inte skulle få gå med vinst så skulle huvuddelen läggas ned. Vill vi att personer ska investera i och starta friskolor och ta en ekonomisk risk, så måste de också få avkastning, säger han."

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/08/v-stoppar-vinster-hos-muslimska.html

Anonym sa...

Verkliga kostnader för invandring och asylärende

Ag sa...

Ann-Marie. Menar du allvar? Läs mellan raderna snälla du. Att tex skriva ett pressmeddelande att polisen bör stärka sina styrkor under ramadan i förorterna för att det sker fler våld, bränder osv är ju en snedvriden åsikt. Fr¨ga dina muslimska vänner som fastar om dem bränner bilar eller om deras söner och döttrar gör det? Har Jimmie statistik på att det sker fler våldsbrott utan ramadan? Att säga att adoptionen bör minskas är ju också ofattbart. Att söka tex asyl är en mänsklig rättighet, att gå emot denna mänskliga rättighet har då inga SD anhängare något med demokratin att göra. Det finns ju 100 tusentals muslimer i Sverige som är integrerade samtidigt som de är muslimer. Vad är det som säger att din verklighet och dina åsiker är mer rätta än mina som muslim? Jag ser inte ner på någon men det gör tyvärr SD.

Ann-Marie sa...

Ag; ja jag menar absolut allvar, jag röstar på SD för att jag är trött på att mitt land har blivit skövlat och skändat dom senaste 20-30 åren av otacksamma marodörer som inte har i landet att göra!
När jag växte upp brann inga skolor, bilar, förorter etc. Våldtäkter, hedersmord, mord, beskjutningar etc. var INTE vardagsmat i media så som det är idag.
Jag har skrivit det innan - den som gör rätt för sig, lär sig språket och håller sig inom lagens råmärken har jag inga problem med. Tvärtom!
Men dom andra, har INGA rättigheter!

Anonym sa...

Hej! Jag älskar hästar!

Artemis sa...

Jag håller med. Många invandrare (främst de som kom under 70- och 80-talet) är integrerade, men det är ju inte dem som SD mostsätter sig! Det är ingen som helst koll på vilka vi tar in oavsett om de är flyktingar (endast 4% av invandrarna), våldtäktsmän, mördare eller pedofiler.
Samtidigt som bilar eldas upp och kvinnor gruppvåldtas sitter våra äldre och i princip svälter ihjäl. Har de tur får de ett halvt ägg till frukost, men min farmor (som exempel) fick lov att handla, laga mat och städa själv trots att hon var 89 år och led av diverse sjukdomar. Ändå drogs en tusenlapp i månaden från hennes konto för hemjälp - hemhjälp som aldrig kom.
Invandringen kostar 80 miljarder om året för skattebetalarna - sjukvård samt vård och omsorg fick ca 60 miljarder tilldelat i årets statsbudget.

Jacobssons tankar sa...

Jag hävdar att Jimmy Åkesson är en clown och hör mera hemma på Cirkus Scott än i Riksdagen. Man löser inte problemen med minskad invandring. När jag läser partiprogrammet får jag intrycket av att ett kärnkraftshaveri fixas bara man minskar invandringen. Svensk militär ska dras hem från Afghanistan oavsett om islamisterna dödar flickor som går i skola, kastar syra i ansiktet på kvinnor som vill arbeta osv. Sedan säger man att man inte är rasist.................... SKITSNACK

Ringholm sa...

@Guds Basun:
Ditt intryck av partiprogrammet baseras nog på selektiv filtrering pga en redan färdig mening om SD. Lätt hänt.

Formuleringen om trupperna i Afghanistan är ett nonsensargument. Följden av resonemanget borde vara att svenska trupper är närvarande överallt där islamisterna förtrycker och skadar flickor. En dryg uppgift...

Sista insinuationen om att man är rasist om man drar tillbaka trupperna talar rätt klart för att filtret som påverkar synen på partiprogrammet är rejält hårdkodat. Lite absurt resonemang med tanke på att en stor del av befolkningen tycker att vi skall dra tillbaka trupperna. Hej hopp alla är rasister.

Det går nog inte att hjälpa dig där, men lycka till i valet, vad du än håller på.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jacobssons tankar sa...

Ringholm:
Trupper överallt där islam förtrycker kanske vore en god sak. Men när det handlar om Sverige så är vi skyldiga att ställa upp för det Afghanska folket som en liten kompensation för att vi i början av 60-talet var med och störtade en fungerande demokrati. FN bad Sverige att störta Katangas regering och tvinga tillbaka landet till Kongo.

Sd vill att vi stoppar invandringen, men då måste vi väl rimligen hjälpa flyktingarna där dom är, och det gör vi med trupp i Afghanistan. Eller ska vi skita i människor överhuvud? Som varande ryss och pastor anser jag att SD är väldigt långt ifrån Jesu ord om nästan. Och att tala om Sverige som ett kristet land och sedan handla tvärt emot Ordet, då skulle man skämmas.

Jag röstar på KFML(r) av gammal ohejdad vana.

Anonym sa...

Hörni slapptaskar vi ska inte ösa våra pengar över brottsbenägna invandrare, vi ska se till att vår skola och sjukvård fungerar och att våra pensionärer som jobbat hela sitt liv ska ha det mångfalt bättre än en kriminell invandrare!! Inget snack om saken, min röst på SD är lika säker som att grodans arsle är vattentätt - 110%!! Kan vi enas om att skicka Ohlyckliga Ohly till gulaglägren efter valet? Kanske Wettlösstrand vill haka på också!! Måna muslim flyter fram som en missbildad partipolitik på sin toblerone likt en vanlig skattefuskare, kolla in läget dumdumsvenskar!! Ps, brottsliga invandrare skall hem, och då menar jag HELA VÄGEN hem, här ska dom inte bli feta och snatta pengar från våra påensionärer, sjuka och barn!! SÄG NEJ NU, RÖSTA PÅ SD!!!!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.