30 augusti 2010

Ett smakprov från Glenn Becks rallyNotera kvinnan som säger: "Jag är amerikan, inte afrikansk amerikan. Det här är min familj. Vi är alla amerikaner!"


7 Kommentarer:

Okke sa...

Det är imponerande att en galenpanna som Beck kan få så många människor att samlas.

Berit sa...

Som vanligt är vi imponerade av din unika och väldokumenterade ståndpunkt

Okke sa...

http://www.youtube.com/watch?v=-n3QeHtSOfM

Det räcker rätt så långt när det gäller dokumentation...

Berit sa...

Nu var ju inte detta från hans rally men om du inte förstår ironin i det klipp du föreslår, är du bara att beklaga.
Många svenskar resonerar och tänker nog som kvinnan som ringer och du skulle nog inte visa oss på videon om du inte vore av samma uppfattning.

Okke sa...

Han är otrevlig och en galenpanna. Han har säkert lugnat ned sig efter att han blev mormon. Nu är han en religiös galenpanna.

LArs sa...

Wow!

Den svarta kvinnan borde hamna i national news.

Jag är inte afrikansk-american, jag är en amerikan som råkar vara svart. Genialiskt. Det vore trevligt om fler svarta tänkte så. Och vita för den delen.

Berit sa...

Okke, det är ju väldigt smart att kalla en person galen så slipper man ha några åsikter om det han säger. Man behöver ju inte tro på eller bry sig om vad galna personer säger, eller hur.
Det är samma resonemang som ligger bakom som när man slänger orden rasist, nazist, islamofob omkring sig. Om man kallar dem för det behöver man inte bemöta deras argument.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.