02 augusti 2010

Halalgris i säcken

Tidningar och TV är väldigt tysta om vad som döljer sig bakom Maria Wetterstrands välpolerade fasad. Men i miljöpartiet har vi att göra med rutinerade extremister:

Riksdagsman Mehmet Kaplan var med på Ship to Gaza.
Blivande språkröret Gustav Fridolin har suttit i israeliskt fängelse för att ha slagits med israelisk polis.
Partigrundaren Per Gahrton är inbiten Israelhatare.

Bild: lösningen på problemet med den globala uppvärmningen är enligt Miljöpartiet "die Endlösung der Judenfrage".

Partiet vill tillåta polygami. Män får ju har flera fruar i islam.
Miljöpartiet vill avskaffa försvaret och öppna Sveriges gränser.
De vill använda positiv särbehandling, det vill säga att vid lika formella meriter ge företräde för personer med utländsk härkomst på arbetsmarknaden.
De ömmar mer för brottslingarna än för brottsoffren och röstade mot strängare fängelsestraff för våldsbrott.

Eftersom Fridolin blir nytt språkrör när Wetterstrand avgår nästa år köper väljarna grisen i säcken om de röstar på henne.

Nu inför valet går Miljöpartiet i stora annonser till angrepp mot "den heterosexuelle, västerländske mannen".

En logisk kullerbytta som inte fäster något som helst avseende vid att deras omhuldade minoritet förtrycker sina kvinnor...

Här är det Miljöparti som är totalt ointresserat av att skydda och bevara europeisk kultur:

"Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar. Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly.

Vi vill att Sverige går före internationellt genom att lägga fram en plan för att på sikt införa fri invandring. Vi vill att Genèvekonventionen tillämpas på ett bredare sätt så att även natur- och miljökatastrofer samt krig räknas in som skäl för asyl.
Detta ska kompletteras med en generös flyktingmottagning."

Total verklighetsflykt, eller hur? Om miljöpartiet kommer till makten visar det att svenskarna, eller rättare sagt deras ränksmidande politiker, har blivit galna... läs vidare >>

7 Kommentarer:

Knute sa...

På sit sommermøde har Dansk Folkeparti omsider fremsat krav om, at Danmark lukker grænserne for indvandring fra ikke-vestlige lande. På en pressekonference udtalte Peter Skaarup således:

Vi skal begrænse – hvis ikke helt stoppe – indvandringen fra ikke-vestlige lande. Det er en møllesten om vores økonomi. Velfærdssamfundet kan ikke bestå, hvis folk ikke vil arbejde og lære sproget. Det er de ikke-vestlige indvandrere, der ikke bidrager nok.

Peter Skaarups udmelding blev efterfølgende bekræftet af Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard:

Vi vil ikke have folk i Danmark, som ikke vil være en del af det danske samfund. Danmark er for lille til parallelsamfund. Folk fra lande som Afghanistan og Pakistan har længe givet os problemer.

http://junikredsen.wordpress.com/2010/08/05/offensiv-h%C3%B8jrefl%C3%B8j/

Tony sa...

Skolk i betygen, betyg i ordning och uppförande, islamskt-kvinnoförnedringsförbud och föräldrar till bråkiga ungar i skolan är de vettigaste förslagen på mycket länge från en politiker.

Björklund börjar bli mycket bra.

Knute sa...

Både Vänsterpartiet och Miljöpartiet är emot strängare straff för våldsbrott. De har i riksdagen gått emot regeringens straffskärpningar vid våldsbrott...

Ann-Marie sa...

Och om något händer dom eller deras anhöriga, vänder dom då andra kinden till? Skulle vara intressant att veta.

Anonym sa...

Apropå det Tony säger om att Björklund börjar bli bra.. Tror du på fullt allvar att FP/Björklund kommer att driva denna fråga efter valet? Knappast. Det är en närmast klassisk "gren" som FP är mästare i. Minns ni förslaget om språktester osv? Drev FP den frågan vidare då? Nej, såklart inte. Röstfiske utan förankring är vad det handlar om. /David Lindström

Knute sa...

"Vägen till den moderna miljörörelsen gick genom Nazityskland. Omkring 1935 var Det Tredje Riket den grönaste regimen på planeten".

"Nazi Oaks" av R. Mark Musser.

http://blog.tv2.dk/literally/entry382468.html

Maximilian van Kasteel sa...

Visst ska terrorcentralen Sverige, ha terrorister i regeringen. Det gör bara bilden komplett. Och när vi så är en nation som kan sorteras in under bananrepublikerna,där människor tigger på gatorna och terror är vardag. Då hamnar vi i samma situation som de länder i vilka vi idag är inne och hjälper till att införa "demokrati."
Det är bara det att då är det andra som inför den demokrati som de anser att vi ska ha.

Större delen av världen är varken homosexuell, mulimsk eller hatar judar.

När det gäller särbehandling att invandrare med lika kunskap ska ges företräde är inte jag rädd. De som kommer att invandra till Sverige är fortsättningsvis i första hand de som inget har och inget kan och inte kan skapa sig en framtid i sitt eget land.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.