06 augusti 2010

Här tränar barnen heligt krig

Att islam är en religion för militärbaracker bekräftas av en video som visar hur uiguriska barn spränger bomber, tränar med automatvapen och skjuter prick på bilder av kinesiska statsledare.

"Om en vaktpost skulle bli religiös, förefaller islam vara den idealiska religionen: att strikt följa reglerna (böner fem gånger om dagen, var och en kräver femtio knäböjningar), detaljerade regler om renhet (rituella tvagningar); manlig promiskuitet i det andliga livet vid utförandet av religiösa förpliktelser, och inga kvinnor."

Skrivet av socialantropologen Claude Lévi-Strauss år 1955, då det fortfarande gick att tala klarspråk om muhammedanismen.

"Östturkestans muslimska rörelse är en militant grupp som vill att provinsen ska bli självständigt från Kina. Både Kina och USA har betecknat rörelsen som terrorister.

Det kinesiska namnet Xinjiang betyder "nytt territorium" och kan därför anses vara stötande för den uiguriska befolkningen. Samtidigt antyder namnet "Östturkestan" att området är en del av det turkiska området och kan därför uppfattas som stötande av kineser." Wikipedia

Se videon här. Tack för tipset Hodja

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.