05 augusti 2010

I den rödgröna sörjan

KDU, Kristdemokratisk ungdom, är väl knappast mer "böghatande" än några andra, ändå blev de överfallna av svartklädda ungdomar i Lund som anklagade dem för just detta. Vänsterpartiet och Miljöpartiet hänger på trenden och försöker överträffa varandra med förslag om att ungdomar under 18 år ska få byta kön, och liknande halsbrytande idiotier.

I Almedalen hånade Maria Wetterstrand (MP) alla som säger nej till att familjer ska ges möjlighet att ha två juridiska mammor och/eller pappor till ett barn och stämplade dem som "omoderna"...

... och i Stockholms tunnelbana blev Yvonne Ruwaida (MP) rasande över ett rött hjärta, genomborrat av en pil, med budskapet ”Bevara äktenskapet”.

Miljöpartiet har har inte bara familjefientlighet på sin agenda, de har också en halalgris i säcken... läs mer här >>

3 Kommentarer:

Ulla sa...

Vad är familjefientlighet för något?

Knute sa...

Jag tänkte närmast på Yvonne Ruwaidas överreaktion:

"I oktober 2007 dök det upp en affisch i Stockholms tunnelbana. Ett rött hjärta, genomborrat av en pil. Över hjärtat följande budskap: ”Bevara äktenskapet”. Under hjärtat, med ett barns handstil: ”Mamma, pappa, barn”.

Det var allt. Men det utlöste ett formidabelt raserianfall. Som anfördes av Yvonne Ruwaida (MP). I en skrivelse till SL hävdade hon att ”reklamen är kränkande”, kan bli ”grund för hatbrott”, att avsändarens avsikt är att ”sprida homofobiska åsikter.”

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/garna-lite-tolerans-aven-for-andra_5073519.svd

Det är också familjefientligt att försvaga föräldrarnas rätt till sina barn till förmån för växande makt åt socialbyråkratin.

Statens makt visar sig i lagregler vari föräldrar kan tvingas till gemensam vårdnad.

Antagligen beror omsvängningen av attityd på utbyggnaden av välfärdssamhället. Barnen tillhör staten eftersom staten genom sitt skyddsnät anser sig ha det ekonomiska ansvaret för dem.

Ett upprörande exempel är myndigheternas övergrepp mot en gotländsk familj förra sommaren. Polis och socialtjänst stormade ett flyg på Arlanda flygplats och kidnappade en nioårig pojke från hans föräldrar.

http://canuteocean.blogspot.com/2009/09/allt-vad-du-gor.html

Knute sa...

"Riksdagspartierna har gett efter för RFSL i ännu en fråga. Transsexuella slipper snart att bli tvångssteriliserade vid könsbytet. Steriliseringarna har i konsensusdebatten kallats för skamliga, och har kopplats ihop med de rasbiologiska steriliseringarna.

Snart kommer vi att få se män, som har opererats om till kvinnor, som har fått behålla pungen. Inte underligt att vi måste ha könsneutrala toaletter i framtiden."

http://deulf.wordpress.com/2010/08/04/transsexuella-slipper-steriliseringar/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.