03 augusti 2010

Ingen ritualslakt på kyrkbacken

"Aktivister" demonstrerar mot pälshandel och anser att djur har samma rätt som människor: “A rat is a pig is a dog is a boy”.

Men av någon anledning är de väldigt tysta när det blir tal om den vidriga halalslakten. Aldrig skulle de kunna tänka sig att protestera utanför butiker som säljer tortyrslaktat kött, för det vore "främlingsfientligt".

Inte för att det vore önskvärt, aktivisternas våldsamma metoder är avskyvärda.

Fega hycklare är vad de är, likt de kyrkans män och kvinnor som vill tillåta barbariska seder på det att de själva må behålla sina egna betydligt mindre barbariska. De har glömt Jesus ord om att skilja på vad som tillhör Gud och vad som tillhör kejsaren. Kristendomen är en förutsättning för det sekulära samhället. Definitivt har de valt fel sida och borde inte längre kalla sig kristna, som mannen på bilden, ordförande i Sveriges kristna socialdemokraters förbund.

Slakt utan bedövning är synnerligen plågsamt för får och kor. Det är heller inte tillåtet enligt svensk djurskyddslag, men importen av halalkött ökar i takt med invandringen.

Om djuret är bedövat räknas det inte som halal när halsen skärs av. Den rättrogne konsumenten får alltså sin religiösa kick av att halalslakt garanterar att djuret blivit sadistiskt ihjälplågat...

Religiös slakt handlar om att be djuret om förlåtelse i det ögonblick kniven sätts mot strupen. Men besvärjelsen kunde lika väl uttalas vid konventionell slakt då djuret skjuts i huvudet. Halalindustrin måste tänka om.

Behovet av att be djuret om förlåtelse är urgammalt. Våra fredliga släktingar schimpanserna jagar små apor och man ser ångesten både i offrets och jägarens ögon. Schimpanser har liksom människor förmåga till medkänsla. Men sådan är naturen att honorna måste äta kött för att kunna sätta barn till världen.
Parisian halal fried chicken, Euro-style! Den franska tuppen förvandlad till halal-kyckling.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Om tre dagar börjar Ramadan, en högtid som "invandrat".
En högtid som Sveriges tidningar vurmar för.

Varför Sveriges tidningar inte vurmar för "Purim" eller "Pesach" (judiska högtider)?!

Är det för att alla judar fördrevs från Sverige?

På en annan blogg har jag läst kommentarer skrivna av muslimer;
Anonym 1 "ni är koffar,,jävle mäniska det är ni ...ni är hundar och bajs och allt är äkligt...äkliga mäniska som finns på hella världen ,,,jag hattar er och alla folken hattar er,,,det här som ni görde är inte alls roligt...det här som ni har på era bajs hjärnan"
Anonym 2 "ni är klab hudar dumma, åsanar, bajs...ni är ingentig...ni är handikaper" som tagit över?
Varför är de här om de tycker att "..ni är hundar och bajs och allt är äkligt...äkliga mäniska som finns på hella världen ,,,jag hattar er och alla folken hattar er,,,det här som ni görde är inte alls roligt...det här som ni har på era bajs hjärnan"?

De lever inte upp till förebilden; http://www.youtube.com/watch?v=yN9CmqPA-Zo, - att älska alla... eller har jag fel?

Berit sa...

Jerry, vi har fått liknande kommentarer här från vad jag antar vara från anhängare av den fredliga religionen.
Jag har inte publicerat dem men sparat en del med tanke på vad jag tror att dessa människor är kapabla att göra.

Knute sa...

Djurrättsaktivisternas dubiösa ideologi

I Göteborg, Stockholm, Malmö och andra städer har aktivister från Djurrättsalliansen lyckats få butiksägare att skriva på kontrakt om att sluta sälja pälsprodukter.

Kopplingarna till personer som använder sig av hot, skadegörelse och trakasserier är tydliga.
Och kontrakten som butiksägarna motvilligt skriver på bygger näst intill på ren utpressning och bedöms som olagliga.

http://varjager.wordpress.com/2010/11/22/djurrattsaktivisternas-dubiosa-ideologi/

Knute sa...

En specialutbildad (imam) slakteriarbetare välsignar djuren genom att mumla "Allah är den störste".

For år tilbage forklaredes det, at imamen, der mumlede bønnerne, fik 6 øre per kylling. Det giver noget, når kyllngerne slagtes i milliontal per år. Disse penge gik efter sigende til islammagten i Danmark, som arbejder på at islamisere landet.

Løj man dengang om beløbet? Eller lyver man nu? Løgn er jo tilladt og Allah særdeles velbehagelig når den er rettet mod de vantro, d.v.s. imod alle ikke-muslimer.

http://spydet.blogspot.com/2010/12/islamisering-pagar.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.