18 augusti 2010

Islamonazism eller Fredens religion ?

En medarbetare till integrationsminister Sabuni har dristat sig att på sin blogg jämföra islam med nazismen, vilket inte är politiskt korrekt men faktiskt korrekt.

Det han skrev har han tagit bort nu. Förmodligen var det ganska oförargligt. Rubrikerna i pressen och försämrade karriärchanser drabbar ju honom personligen, men borde skapa en debatt om kopplingen mellan nazism och islam, detta annars så tabubelagda och politiskt inkorrekta ämne. I det avseendet kan man se honom som en hjälte.

Fotot, från Qalandiya Checkpoint mellan Jerusalem och Ramallah den 23 mars 2010, är ett ovedersägligt bevis.

Amin al-Husseini, stormuftin av Jerusalem var en entusiastisk medarbetare till Hitler och bodde i Berlin under kriget. Han organiserade också Handschar-divisionen som rekryterades bland bosniska muslimer. Efter kriget fortsatte han ivrigt att arbeta i Mellanöstern för att fullborda den Slutgiltiga Lösningen i Allahs namn.

Islam är inte multikulti, dags att vakna upp ni politiskt korrekta som tror det finns en tredje ståndpunkt. Förr eller senare måste man välja, det är ett existentiellt dilemma som inte går att undvika.

Till skillnad från de flesta andra i de sju riksdagspartierna har integrationsminister Nyamko Sabuni lagt märke till att Sverige ändrats på grund av invandringen. Stoppa de statliga bidragen till religiösa skolor, säger hon, men medger att hon står tämligen ensam i Folkpartiet med sitt förslag. Hon och partiledaren Björklund ropar för döva öron i riksdagen, så det är säkrast att rösta på Sverigedemokraterna.

Om man fick önskedrömma: det bästa vore att behandla kristna och muslimska skolor olika.
Tyvärr inser inte politikerna att deras stöd till muslimska skolor och moskéer också innebär stöd åt islamisk överhöghet och sharialagar; de inbillar sig att det gäller religiös frihet. Men det är fel att fokusera på muslimers abstrakta rättigheter och bortse från deras avsikter och konkreta handlingar.

Hitler om islam: "Den muhammedanska religionen skulle ha passat oss mycket bättre än just kristendomen med dess slappa tolerans".
Och Winston Churchill om Mein Kampf: "Här var den nya Koranen för tro och krig".

Socialantropologen Claude Lévi-Strauss år 1955, då det fortfarande gick att tala klarspråk om muhammedanismen:

"Om en vaktpost skulle bli religiös, förefaller islam vara den idealiska religionen: att strikt följa reglerna (böner fem gånger om dagen, var och en kräver femtio knäböjningar), detaljerade regler om renhet (rituella tvagningar); manlig promiskuitet i det andliga livet vid utförandet av religiösa förpliktelser, och inga kvinnor."


8 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet

Knute sa...

Tack för uppskattningen!

Anonym sa...

Om vi bortser från vad man PÅSTÅR sig vilja, vara och göra i islam så visar de reella handlingarna på något helt annt.
Både Nazi och islam har i grunden samma mål, världsherravälde och utrotande av judar och Israel.
Men, detta tillhör den del av den offentliga debatten som är förbjuden att föra om man inte vill bli utsedd till "rasist" eller på annat sätt uthängd i massmedia.
Den offentliga debatten i Sverige är väldigt trång och smal efter det att allt som av någon anledning är olämpligt tagits bort från tillåtet-att-diskutera-listan.

//Arlav (som glömt passw..)

VX sa...

"You will fight against the Jews till some of them will hide behind stones. The stones will (betray them) saying, ‘O ‘Abdullah*! There is a Jew hiding behind me; so kill him."
-Sahih Al Bukhari

(*betyder allah's slav, dvs en muslim)

"The Last Hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews."
-Sahih Muslim

http://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4&NR=1

Vidare kommentarer överflödiga..

Unknown sa...

Bloggen skrev han att Islam är jämförbart med Kommunismen och nazismen. Med andra ord så jamförde han inte mellan Islam ock nazism utan mellan Islam och vilken totalitär samhällsåskådning som helst. Sabuni är muslim själv fast icke troende, så allt är ganska löjligt, trots allt.

Berit sa...

Islam är en totalitär ideologi skapad avsiktligt för att kontrollera religiöst, socialt och politiskt liv.

Hur kan man vara icke-troende muslim?
Sabuni verkar ha kunskap om vilken katastrof islam är för framför allt kvinnor

Knute sa...

”Nu kommenterar statsminister Fredrik Reinfeldt skandalen som skakar integrationsdepartementet”, skriver Expresen.

Hallå?
Skandal - verkligen? Om det är något som är skandal, så är det att det här politiska åsiktsförtrycket sker helt öppet och med hjälp av medierna, utan att folket äntligen vaknar till och reser sig upp för att gå sitt livs viktigaste bärsärk. Det är nu eller aldrig.

http://www.skrivkonst.net/2010/08/19/islamic-nazism-det-ar-skandalen-reinfeldt/

Ann-Marie sa...

Det är ganska otroligt att numera får man inte ha en avvikande åsikt utan att bli kallad nazistfascistrasistislamofob. Vad jag kan se, är det värre att vara Sverigedemokrat idag än nynazist för ett antal år sedan, vad trakasserier beträffar. Kan det vara så att dom gamla partierna verkligen är rädda därför att folk börjar vakna upp ur dvalan och se sanningen?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.