23 augusti 2010

Det verkar vara en desperat lögn från makthavarna...

... att bortförklara den svenska våldtäktsvågen med att offren blivit mer benägna att anmäla. En kommentar av MS:

"Att anmälningsfrekvensen ökar tror jag inte en sekund på av flera skäl. Många med insyn säger tvärtom att mörkertalet är enormt. Många kvinnor orkar/vågar inte anmäla då dom kanske känner gärningsmannen eller så orkar dom inte gå igenom en rättegång. Att det inte tjänar någonting och att dom bara vill händelsen bakom sig. Det är inget ovanligt numera att kvinnor som blivit våldtagna inte bara behöver gå igenom det trauma som själva övergreppet innebär. Många gruppvåldtäkter filmas med mobilkameror och filmerna skickas runt. En dubbel kränkning m a o.

Det är inte heller ovanligt att kvinnorna blir förnedrade av gärningsmannens släkt och vänner som sitter med under rättegången. I dom på senaste tiden mest uppmärksammade fallen av grova grupp- och överfallsvåldtäkter så har samtliga åtalade utländsk bakgrund. Allt detta rapporteras i media och det är fullt förståeligt att utsatta kvinnor inte vill gå igenom detta. Då är det enklare att inte anmäla alls.

Den påstådda ökade anmälningsfrekvensen skulle på ett mirakulöst sätt sammanfalla med en stor invandring av män vars kvinnosyn lämnar mycket övrigt att önska. Det går inte att förneka att kvinnors situation i t ex MENA-länder i många fall är rent ut sagt bedrövlig. Varför skulle då dessa män förvandlas till anhängare av jämställdhet och kvinnofrid bara för att dom sätter fötterna på svensk mark? I Oslo så hade 100% av dom som gripits för serievåldtäkter av utländsk bakgrund. I London är den siffran 97%.

Jag anser att kvinnors rätt att röra sig fritt ute på gator och torg utan att attackeras av en eller flera män går före den för vissa obehagliga sanningen att alla som kommer hit inte har ett gott uppsåt och när det gäller grova sexualbrott så ÄR vissa invandrargrupper överrepresenterade. Det faktum att även svenska män begår övergrepp är inget försvar för att inte ta denna oroväckande utveckling på allvar."

Wikileaks frontman Julian Assange är misstänkt för våldtäkt av två kvinnor han träffat i Sverige. Tydligen har han en skev kvinnosyn och problem att ta ett nej.

Men hans verkligt allvarliga brott är att ha släppt ut namnen på de afghaner som samarbetar och har samarbetat med de utländska styrkorna. På internet finns nu 90.000 hemliga dokument om USA:s operationer i Afghanistan.

Det är det svenska Piratpartiet som upplåter servrar åt webbsidan Wikileaks som sänder dödslistor till talibanerna. Internetcensur är naturligtvis fel, men det verkar vara ett ganska blandat sällskap, de som verkar för ett fritt internet.

Assange säger att han vill stoppa kriget i Afghanistan. Lyckas han får talibanerna blodad tand; nästa steg är att de kommer åt Pakistans atombomber.


Från cyberkriget till det nukleära kriget. Idag har Iran tryckt på atomstartknappen. Nu är det för sent att bomba anläggningarna eftersom radioaktivitet skulle spridas. Något sådant vill inte ett civiliserat land utsätta den iranska befolkningen för. Tillfället är överspelat, det skulle skett för en vecka sedan. För sent att hejda tredje världskriget?

14 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det ser inte bra ut. Med galne Ahmadinnerjackets finger på knappen så går ingen säker mer.

Anonym sa...

USA är det enda landet som har dödat civila med atombomber. Till och med två gånger.

Berit sa...

och det satte stopp för det kriget illa kvickt

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det är för jävligt att Israel inte har gjort något och det kommer dom få betala det ultimata priset för. Dom har en svag ledning som gör som alla andra, fjäskar för mussarna. Men priset för det kommer bli högt, Israel kommer utplånas från kartan och dom kommer inte försvara sig. Efter det faller Europa och blir Eurabia. Hur långt det tar vet jag inte men Israel kommer snart inte att finnas längre.

Knute sa...

Report: U.S. "reassures" Israel that Iran is "at least 12 months" from nuclear bomb despite starting reactor today

http://www.jihadwatch.org/2010/08/report-us-reassures-israel-that-iran-is-at-least-12-months-from-nuclear-bomb-despite-starting-reacto.html

Bengt Lundström sa...

Det är nu 65 år sedan II Världskriget slutade. Åtminstone 3 generationer har fötts sedan dess. Tror att Harmagedon rycker närmare. Hoppas allt flera inser att vi, även i Sverige måste förbereda oss på att döda eller dö, hur hemskt det än är./ Finländare, född den 30 jan. 1944 i krigets Helsingfors, som under februari 1944 utsattes för ca. 2.100 sovjetiska bombplansanfall.

Anonym sa...

Det är ganska enkelt. Sverige har en annan tolkning av våldtäkt där lindrigare förseelser tolkas som våldtäkt. Därför har vi helt enkelt fler fall som är våldtäkt.

...och ju mindre förseelser som tolkas som våldtäkt, desto svårare blir det att bevisa att det faktiskt varit våldtäkt.

Anonym sa...

Tror på civilisation. Att man inte ska behöva kontraktera varje företeelse i livet innan den händer. Sverige har utvecklats till ett rent helvete. Vi skämtade förr om USA:s sjuka lagar och nu är vi värre.

För övrigt så rycker dagen då vi kommer att förintas närmare. Vad gör vi för att utveckla och kommunicera Iran och andra länder som styrs av onda makter? Utveckling är den enda lösningen. Shahen var bra på gång, men Olof Palme och andra idioter stöttade Khomeini... jag talade om redan på 70-talet hur världen skulle se ut år 2000-talet, men ingen lyssnade - precis som ingen kommer att lyssna idag.

Knute sa...

Raka, tydliga och sunda ministeråsikter – i Finland

Finlands finansminister Jyrki Katainen (Saml) anser att skolorna har rätt och också skyldighet att föra de finländska kristna jultraditionerna vidare. Han säger: Tolerans betyder inte att man lägger ner sina egna traditioner av artighet gentemot andra traditioner. Ingen i den här världen gör på det sättet.

http://meritwager.wordpress.com/2010/12/18/raka-tydliga-och-sunda-ministerasikter-i-finland/

Anonym sa...

Usa fick inte stopp på kriget med atombomben, tvärtom forcerade de fram den för att nätt och jämt hinna släppa den innan kriget hann ta slut, bara just för att testa hur många de kunde mörda på en gång.
Likadant har det varit många andra gånger t.ex. vid första världskriget då fredsavtalet var klart och tyska styrkorna gått med på att dra sig tillbaka ur Frankrike.
Då var de amerikanska befälhavarna så kåta att ha ihjäl så många som möjligt att de tvingade sina soldater att anfalla mot kulsprutorna även under själva minuten för vapenstilleståndet trots att Tyskarna vinkade avvärjande och pekade på sina klockor.
På så sätt offrade USA tiotusentals av sina egna unga män helt i onödan på krigets makabra altare, bara för att deras befälhavare ville stoltsera med att ha ödelagt ännu en by, trots att de visste att de strax skulle få den helt utan blodspillan.
/Leo.

Berit sa...

Leo, som om tyskarna inte försökte efter bästa förmåga ett bygga BOMBEN?

Det fanns japanska politiker som ville sätta stopp för kriget tidigare men det var bomberna som övertygade kejsaren.

Unknown sa...

Berit, vad gäller de amerikanska anfallen mot tyskarna, så skrev Anonym om första världskriget. När du skriver om BOMBEN så handlar det om det andra världskriget.

Wunder sa...

Anledningen till att vi har så många våldtäkter är ganska enkel - definitionen av våldtäkt.
---
I Sverige våldtar man en 14-åring när man ligger med henne. Oavsett vad hon vill eller vad som hänt.
---
I Assange-målet verkar det som om en trasig kondom är våldtäkt, även om detta inte är klarlagt än. Men bara iden att anmäla någon vars kondom gått sönder för våldtäkt visar på att något är otroligt snett.
---
Och den här tjejjen som twittrar. Hon hade sex för några år sedan - något hon ville och t.o.m. tog initiativ till. Nu har hon fantiserat ihop att hon egentligen inte borde ha velat - och känner sig kränkt och våldtagen. Snacka om sjukt.
---
Och Beltram - som vart fälld för våldtäkt för att försöka förföra en tjejj - på ett hotellrum - där båda är nakna - och han ger henne oljemassage. Vi måste leva i ett av de konstigaste länderna på den här planeten.

Berit sa...

Visst, Fredrik men vilken annan bomb syftar han på?
Att Pershing beordrade sina män att skjuta till sista minuten kan vi ju ifrågasätta moralen av, men han hade nog rätt i att det varit bättre att ta Berlin och han hade rätt i att "detta krig är inte slut än". Det såg vi ju senare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.