12 augusti 2010

Kvinnors trygghet

Sverige har näst flest våldtäkter i världen. Bara i det lilla afrikanska landet Lesotho anmäls fler våldtäkter än här. Siffrorna gäller anmälda våldtäkter per 100.000 invånare.

SD:s partiledare Jimmie Åkesson säger att hans parti har tre hjärtefrågor:

Minskad invandring, mer pengar till pensionärerna och hårdare tag mot brottsligheten.

Bland annat förbereder Sverigedemokraterna en stor granskning av alla våldtäktsdömda i hela landet. En riktigt svår uppgift. I syfte att försvåra kritik mot invandringen har Sverige slutat föra statistik över brottslingars härkomst.Den blå kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket, via Snaphanen.

"Medan 1091 våldtäkter anmäldes i Sverige bara under juni och juli, kom det bara in 189 våldtäktsanmälningar i Danmark under årets första sex månader." FT

9 Kommentarer:

Naivtive sa...

Då blir det ju ännu mer fokuserat på att föra adekvat statistik som besvarar frågor och inte skapar fler. Ett annan liknande mörkläggning är när man pratar om invandring från de nordiska länderna. Ok men vilket ursprung har "Dansken" eller vilket land som passeras? Alla dessa dimridåer som är skapade för att vilseleda oss finansiärer till politikerna lekstuga. Inget straff blir för hårt för dessa lögnare och bedragare.

Knute sa...

Våldtäktsland bygger moskéer i Sverige

En saudisk flicka dömdes till 200 piskslag för att upprepade gånger under två timmar våldtagits av sju män.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/det-finns-hopp-aven-for-saudiarabien_632723.svd

Moskébyggen och import av en religion som sanktionerar våld och våldtäkter innebär en enorm ökning av kriminaliteten.

De svenska domstolarna kommer att bli överbelastade eftersom brottslingarna inte anser att de begått något brott utan endast följt sharialagen, och därför inte erkänner. Eftersom de vet att folk är rädda för att vittna, även polismän, blir rättegångarna långdragna och kostsamma för samhället.

Vad är religionsfrihet? Rätten att praktisera en religion som vill avskaffa religionsfriheten?

Ann-Marie sa...

Tänk att lilla Sverige är nästbäst på något i världen och det kan vi tacka mångkulturen för! Visst är det väl fantastiskt...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Under tiden som rättegångarna drar ut så blir dom satta på fri fot och begår nya brott ad infinitum. Så håller det på.

H.M sa...

Det förvånar mig inte ett dugg, och det kan inte skyllas på invandring etc.
Läs bara hur det vanligtvis låter på forum och bloggar från också svenska män i våldtäktsfrågan så kan detta knappast förvåna någon. Minns bara Hillegrensdebatten förra året, där han stöddes av de flesta kommentatorer.
Klart som f*n att våldtäkterna ökar ifall attityden är tillåtande.
Hur det låter när grabbar pratar med varandra och hur man uppfattar det ”tysta” stödet män emellan gör mer för att ändra attityder än vad några pekpinnar från regeringen kan göra. Män har en enorm makt att förhindra våldtäkter bara genom att ta avstånd, men det ses tyvärr som ett kvinnoproblem och då lämnas det åt kvinnor att försöka freda sig bäst de kan.

Det är inte samma sak som att säga att alla män är våldtäktsmän, men att synliggöra mäns möjligheter till att skapa förändring är en nödvändidhet.

Wohoo sa...

Sverige har mest anmälda våldtäkter. Inte våldtäkter.

Bengt Lundström sa...

Kastrering (med kniv) borde hjälpa.

Knute sa...

Wooho, det framgår av meningen som följer efter att det rör sig om anmälda våldtäkter.

Ann-Marie sa...

Wohoo - vad spelar det för roll?! Det är lika j-ligt vilket som!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.