25 augusti 2010

Malmö: Ingen boendedemokrati. Beskjutningen av bussar fortsätterNär de boende som blir grannar till en planerad moské i Malmö demonstrerade mot byggplanerna, möttes de av vänsteraktivister som skrek "Är ni kärringar från SPI eller?"

Den stängda Koranskolan i Rosengård drevs av samma förening som nu vill bygga en stormoské, eller som det heter på nyspråk, "muslimskt aktivitetscenter". Deras talesman har följdriktigt sagt att han gillar terrorstämplade Hamas i Gaza.

Det är ingen oskyldig ståndpunkt - den gör livet svårare att leva i Malmö för många, inte bara judar. Men det är svenska media och politiker omedvetna om, det verkar nästan som de köper Hamas version av konflikten rakt av.


Våldet i Malmö blir allt grövre. Flera dagar i rad har bussar med passagerare beskjutits med skarp ammunition. Skottlossningar under två dagar vid Sevedsplan, en bil fick två kulhål. Skott med laservapen mot tillfälliga besökare i ett gatukök, kulorna nära träffa. Skottlossning i Kungsparken.


Är det frågan om något slags krig? Kan det finnas en eller ett par kommandocentraler någonstans, som predikar hat mot Malmöborna?


Nära Stortorget i Malmö

8 Kommentarer:

Gotiska Klubben sa...

Ja, i Bonnierägda Sydsvenska Dagbladet, samt i Helsingborgs Dagblad. Och detta sedan många många år.

Knute sa...

Sveriges mest islamifierade tidning är Helsingborgs Dagblad, och Sydsvenskan kommer som tvåa. Men vilka som äger tidningarna är mindre viktigt än att deras journalister dag efter kör sin Gramsci-inspirerade multikulti-propaganda.

Eftersom hela den babblande klassen är vänster och multikultifrälsta och Bonnierkoncernen är så stor med med många mellanchefer som styr och ställer efter eget bevåg har ägarna inte mycket att säga till om vad gäller att styra debatten och bilda opinion.

Knute sa...

Nu tror jag faktiskt inte att det är tidningarna som uppmuntrar till vardagsterrorism och jihad mot svenskarna. Men de är medskyldiga eftersom de gör oss försvarslösa, de kallar sig liberala men de vill inte försvara friheten utan jobbar stenhårt på att polis och rättsväsende ska vara så ineffektiva som möjligt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kommando-centralerna lär onekligen finnas i Rosengård. Muslimska Friskolan rapporterade för ett par dar sedan om en hemlig vinds-moské. Man har tydligen försökt att infiltrera den men ingen vågar. Det mer välkända Islamic Center har visserligen inte rent mjöl i påsen men salafisterna tycker ju inte den är muslimsk nog. Fast nu när Khadaffi tagit över kan man ju inte vara helt säker på den saken. En kvalificerad gissning är att här står kommando-centralerna att finna. Eventuellt i nån källar-moské också. Islamiserings-tidningarna är ju inte helt oskyldiga heller men det är mer som om dom häller vatten på musslornas kvarn.

MS sa...

"Nu tror jag faktiskt inte att det är tidningarna som uppmuntrar till vardagsterrorism och jihad mot svenskarna. Men de är medskyldiga eftersom de gör oss försvarslösa, de kallar sig liberala men de vill inte försvara friheten utan jobbar stenhårt på att polis och rättsväsende ska vara så ineffektiva som möjligt."

Skillanden är dock hårfin. Resultatet är detsamma och det är vi som förlorar på det hur man än vrider och vänder på det.

Anonym sa...

Äh det är väl bara vanligt pojkstreck, som gruppvåldtäkter och annat som stackars barn utan fritidsgårdar kan tänkas ha för sig.

/David

Anonym sa...

Dessa ständiga skjutningar i malmö är ett bevis på polisen tafatthet. Dom har inte mycket att säga till om i sådana här händelser utan måste förlita sig på folk som vet och är villiga anmäla och peka ut gärningsmän.
Med facit verkar ju detta vara en tillförlit med dåligt resultat och vanligt folk får leva i vilda western med vettvillingar som roar sig med skjutvapen. Snart dör oskyldigt folk vad ska polisen göra då?
Svensk polis är skrämmande dålig och givetvis utnyttjar buset detta faktum. Var kommer vapnen ifrån följ det spåret lägga mycket krut på det så kommer resten av sig själv.

gäster sa...

Islamic Centers laserman slog till igen

Teorin om en skånsk laserman har fått ny näring efter attentat mot ett gatukök i Slottsstaden i Malmö i förrgår kväll.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/08/islamic-centers-laserman-slog-till-igen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.