11 augusti 2010

Man får allt ta och skämmas om man inte anar ugglor i mossen...

Några asatroende sprängde Mecca med dess Kaba och mördade över 3000 personer.

Den asatroende världen njöt och festade loss under en vecka efter attentatet och åt godsaker.

Efter ett tag började konspirationsteorierna frodas och de kunde se att det egentligen var zoroastrier som attackerade.

De asatroende ville med bestämdhet bedyra att deras religion var fredlig och ville visa det med att bygga ett stort tempel till Tor, Oden och alla andra gudar. Sedan utöva Blot över Kaba, medan kvinnorna sjunga Galder.


Islams enda väg direkt till paradiset, utan att passera helvetet, är att dö i jihad mot otrogna. Vikingarna trodde också att enda sättet att komma till paradiset var att dö i strid. Så jag drog en liten parallell på all dårskap som florerar om 9/11 och moskébygget som fått klartecken att byggas där.

Postat av Tony

8 Kommentarer:

Knute sa...

Titeln har jag lånat ur en annan kommentar av Tony. Den fullständiga meningen skulle vara:

"Man får allt ta och skämmas om man inte anar ugglor i mossen när cirka 95% av all terrorism och väpnad konflikt i världen utförs av fundamentala muslimer."

Anonym sa...

Islamiseringen fortsätter på alla plan, otroligt nog även inom teknik och naturvetenskap. Det är inte bara NASA som har drabbats, utan nu kanske snart också vår tidsmätning. Nästa år är världens största klocktorn, Abraj Al Bait, som ligger i Mecca färdigt. Redan nu kommer det muslimska krav på att Greenwich Mean Time ska bytas ut mot Mecca Mean Time.

Herbert sa...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

När jag började läsa trodde jag först att det var något nytt kontroversiellt spel så som Postal var för några år sedan. Fast vid närmare eftertanke så hade det faktiskt varit en ganska kul idé. En post-apokalyptisk värld a la Mad Max där asatron åter växt sig stark. Åtminstone bland en del av dom överlevande från WWIII. Givetvis blandar man även in det övernaturliga så det blir riktigt grandiöst. Också givetvis valkyrior och pampig Wagner-musik blandad med mer modern hårdrock. Om sedan huvudfienden dessutom hade varit allah så hade nog dom politiskt korrekta gått i taket. Det hade blivit debatt-program i tv och musslorna själva hade blivit bindgalna. Tja, det är dom ju iofs redan men ännu mer då.

Knute sa...

Herbert, argumentera i stället för att komma med förolämpningar.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Deulf, ska vi alltså gå över från 2010/11 till 1431/32 eller vad det nu är?

Johnny sa...

Islam, Shinto Buddismen och Asa gudarna är krigarreligioner. Det måste varit ett stort steg för Vikingarna att byta tro från Asa gudarna som var vår egen naturliga religion till en ny främmande öken religion som kristendomen.

Vi skulle behöva vår Asa guda tro när vi nu rustar oss för strid mot islam, finna vår styrka och mod i våra förfäders enorma framgångar.

Ultima thule (Vikinga rock) med sin låt "Vikingabalk" påminner om fornstora dagar:

http://www.youtube.com/watch?v=-IEAOytwmQ4&feature=watch_response

Anonym sa...

Istället för att lägga nollmeridianen i Greenwich vill några lägga den i Mecca. Konsekvensen skulle bli att Sverige kommer att ligga i tidszonen MMT-2 timmar istället för GMT+1 timme. Detta skulle då också innebära att datumgränsen flyttas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.