09 augusti 2010

Video: Möte i den islamiska krigsrådet

"För några månader försvarade sig Israel mot en turkisk räd från en turkiskkontrollerad flotta, sponsrad av staten Turkiet, som illegalt försökte bryta Israels legala blockad av en terroriststat och försökte bana väg för leveranser till terroristgruppen Hamas, medan de för skenets skull hade lite gammal medicin och annat som det senare visade sig att Hamas inte ville ha, då de föredrog färska kontrollerade sådana från den dagliga utsändningen från Israel." IiS

Video-tips Hodja

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Islams Fate
War and Hate

Anonym sa...

Denna video är underbar och bara en i raden av likande från TV-stationen "Latma TV".
Sök på YouTube efter "Three Terrors" för den bästa av dom alla. Samma station gjorde även "We Con The World" som är synnerligen sevärd för politiskt korrekta/kommunist-TV.

Knute sa...

Araber fejkade gravar för att kapa åt sig mark i Jerusalem

En arabisk gravplats har de senaste dagarna vuxit in i en judisk park. De israeliska myndigheterna upptäckte att det låg gravstenar direkt på marken och fraktade bort dem. Genast ett ramaskri i världen, inte minst i svenska media som bara är intresserade av att framställa Israel i så dålig dager som möjligt.

http://hanavihehadash.blogspot.com/2010/08/tts-gravande-journalistik.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.