17 augusti 2010

Tugga multi-kulti-vitamin för bättre förståelse...

... är en rubrik i Sveriges mest islamifierade tidning, Helsingborgs Dagblad. Förståelse för Ramadan alltså: "Ta ett paket med tuggummi, säger imamen och pekar på askarna som ligger på bordet i det lilla tältet. '2 mg lindrar effektivt vid muslimhat och islamofobi' står det på paketet som också talar om att godiset innehåller multi-kulti-vitamin."

Förståelse? Tuggummi i stället för upplysning om hemska sharialagar, det är så typiskt för islam att tala med två tungor. I Mellanöstern kallas oktoberkriget mot Israel 1973 för ramadankriget. Ramadan är en krigsmånad på samma gång som det är den månad då muslimerna förmanas att vara snälla. På dagarna ska man fasta, på nätterna ska man frossa och leva rövare.

Koranen är helt omöjlig att använda som rättesnöre. Letar man efter sjätte budet, "Du ska inte dräpa", så letar man förgäves, rättare sagt kan man hitta något som med viss ansträngning kunde duga, men medan man letar stöter man på hundra andra ställen där det står att du skall dräpa, icke-muslimer det vill säga. Rövarnas moral; de kan vara schyssta mot varandra, inte tu tal om det, även om det ofta blir strid om bytet.

Ja, så har vi Svenska Dagbladet, som är långt ifrån lika feg men gör en politiskt korrekt piruett med en artikel betitlad "Tvångsäktenskap är svensk kultur". Beviset är en bok av Selma Lagerlöf, om en kvinna som tvingas gifta sig med en rik men ful gubbe. Och genast kommer jämförelsen med Saudiarabien.

Fel, fel, fel. Redan på 1600-talet och förmodligen långt tidigare var det statens domstolar, och inte släkten, som hanterade hedersrelaterade saker i Sverige. Lagen tillät inte hedersbrott och släktfejder. Tvångsäktenskap var förbjudet.

Man fattar ju vad detta bombardemang av islamfjäsk går ut på. Vi ska skämmas för vår kultur och känna oss "rasistiska" om vi inte anammar ramasjang och allt vad det heter.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Tack för tipset om Multi-kulti-vitamin, Tankesmedjan Feminix!

http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2010/08/sveriges-sjalvmord-leve-ramadan.html

Knute sa...

Siffror över hur många invandrare Alliansen släppt in i Sverige under deras mandatperiod.

2006: 95750 med reservation att Sossarna har sin beskärda del i importen.
2007: 99458
2008: 101171
2009: 102280
Totalt 398686 källa SCB

Moderaternas målsättning att importera 2 miljoner invandrare fram till 2015 kommer de att klara av med råge.

http://mopsen.wordpress.com/2010/08/17/manniskosyn-2/#comment-4513

Knute sa...

Helsingborg støtter islamiseringen

http://hodja.wordpress.com/2010/08/18/helsingborg-st%C3%B8tter-islamiseringen/

Knute sa...

Ramadan-faste skærper appetitten

Så når natten falder på kan man rigtigt smovse i øremærkede lækkerier.

Shropshire: A man had part of his ear bitten off when he was attacked on a night out in Wellington, detectives said today.

The victim was in the town centre when he was attacked by a gang of up to five Asian (eng.: Asian = dansk: de unge – red.) men on Saturday between 2.30am and 3am.

http://hodja.wordpress.com/2010/08/18/ramadan-faste-sk%C3%A6rper-appetitten/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.