12 augusti 2010

"Multireligiös lekplats"

Lördag 7 augusti invigdes "Lekbro mellan tro" i den danska staden Fredericia; en lekplats med ett hinduiskt tempel, en moské och en kyrka. Men ingen synagoga. Nästa projekt är att få minareten på plats, den ska naturligtvis bli högst...

Fredericiainfo och Uriasposten

4 Kommentarer:

Knute sa...

Som lamm till slaktbänken

Mentalt lever många fortfarande i dagarna
med "We Shall Overcome". De tror att det gäller att stödja och försvara islam, som när man på sextiotalet marscherade arm i arm för medborgerliga rättigheter och sjöng psalmer tillsammans.

I sin naivitet och sin önskan att framstå som toleranta, banar de oavsiktligt vägen för en islamisk teokrati.

http://frontpagemag.com/2010/08/09/lambs-to-the-slaughter/

Ann-Marie sa...

Glöm inte "Kumbaja"....

MS sa...

Om dom bygger en Synagoga så måste först muslimska barnen kunna bygga en ramp för sina Qassamraketer. Dom måste även få tid att gräva smugglingstunnlar, fixa fram lyktstolpar för hängningar och en fotbollsplan där dom kan ”låtsasavrätta” småflickor som visar håret och begår äktenskapsbrott gentemot sin 70-åriga makar.Några amerikanska barn måste hinna med att bygga upp en kopia på WTC som dom muslimska barnen kan självmordsbomba för att sedan bygga upp en moské på samma plats. Det ska mycket till innan muslimer blir nöjda som vi alla vet och innan alla dessa faciliteter finns på plats så är det både rasistiskt och islamofobiskt att bygga en Synagoga i lekparken.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Alla barn till politiskt korrekta och palestrunternas barn måste få bygga ett Ship to Gaza. Fast då måste det ju få komma judiska barn och låtsas-döda nio palestrunt-barn. Det vore väl krängkande antar jag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.