22 augusti 2010

Muslimernas härjningar i Norden

Den danska TV-kanalen DR2 visar just nu en miniserie i tre delar de kallar "Hvide slaver" (vita slavar), som handlar om den "bortglömda" (snarare förtigna enligt min mening) historien om vita slavar.

Igår (lördagen den 21/8) sände de första programmet med titeln "Hvide slaver - Hark Olufs", som handlade om hur den blott femtonårige skeppspojken Hark Olufs från den danska Vadehavsøe, 1724 kapades av muslimer och hur han fördes till Algeriet för att säljas som slav. DR2 skriver (välj 21/8):

"I 1724 er den femtenårige skibsdreng Hark Olufs på sin fars skib Håbet på vej fra Nantes i Frankrig hjemad mod Hamborg, da det bliver opbragt af kapere. Besætningen bliver taget og ført som fanger til Algier. Hark Olufs liv som slave i Nordafrika er exceptionel, først og fremmest fordi han overlever - men i særdeleshed fordi den lille skibsdreng fra Vadehavsøen ikke bliver en helt almindelig slave. Hark Olufs er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet"


Programserien fortsätter ikväll den 22/8 med avsnittet "Hvide slaver - Tyrker-Gudda". Man skriver:

"Gudridur bor langs kysten på Vestmannaøerne ved Island. Hun er mor til en lille søn og hustru til en fisker, som ofte er på havet.
En sommerdag er der fremmede skibe i sigte. Fire nordafrikanske kaperbåde lægger til, og muslimske pirater vælter ud. Gudridur ser en hær af mænd og hører skuddene, der brager løs omkring hende. Hun ser sin nabos sidste vejrtrækning, inden piraterne hugger hans hoved over lige under øjnene. Hun ser nabokonen vælte fortvivlet om, inden de parterer hans krop.
[---]
Skibene når i land i Algier, hvor fangerne deles op og lænkes. Kvinder på én side, mænd på en anden.
Gudridur bliver inspiceret nøje, da hun skal sælges til den sortskæggede mand. Hun står nøgen og skamfuld, mens slavehandleren viser hendes tænder frem, måler hendes muskler og befamler resten af hendes krop. I vrede og smerte udstøder hun et vræl, og da hendes lille søn går løs på slavehandleren, bliver barnet slået til blods.
"

DR2 programseriens huvudsida finns här.


Det är sorligt att vi i Sverige inte lyckas bearbeta dessa övergepp mot mänskligheten på samma sätt som vi behandlat slavhandeln med svarta människor från Afrika, förintelsen och så som vi är på väg att göra upp med kommunistregimernas brott mot mänskligheten. Historieförfalskare som tex Mohamed Omar försöker ljuga oss fulla om hur muslimerna ständigt utsatts för oförätter från de europeiska kulturerna, och hur vi under korset bekrigat de fromma muhammedanerna på ett imperialistiskt sätt. Sanningen är naturligtvis en annan.

Islam duger minst lika bra som de flesta andra totalitära idékonstruktioner, för att skapa avgränsningar mot de som inte tillhör gruppen (de otrogna i islams fall), för att på så vis dehumanisera dessa. Denna dehumanisering underlättar indoktrineringen av de trosvissa som föds eller luras in i dödskulten, så de kan fås att betrakta oss andra som ickemänniskor utan rätt till universella mänskliga rättigheter. Detta hänger i sin tur naturligtvis samman med utformandet av "De mänskliga rättigheterna inom islam" - man kan naturligtvis inte tillåta att det skulle finnas rättigheter som går över och utanför kultens anspråk, eftersom det hotar islams fömätna universalistiska anspråk.


DR2

bilden är hämtad från DR2:s videotralier

5 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag har varnat för det tidigare. Detta kommer vi få uppleva i vår livstid. Att bli förslavade av muslimer och förda till deras hemländer där vi kommer att gå under i blod och lidande av en magnitud vi inte tidigare hade kunnat föreställa oss.

ProfessorPelotard sa...

Kan rekommendera en bok av Giles Milton: "White Gold. The extraordinary story of Thomas Pellow and North Africa's one million European slaves"

Naivtive sa...

Slavjägarna var araber och afrikaner, inte européer som vänstern gärna skulle önska. Hälften av skörden gick österut och hälften västerut. USA kapade åt sig 10% och Brasilien och Karibien med Kuba resten. Men man kapar inte åt sig några politiska poäng genom att beskylla Kuba och Haiti för deras förflutna inom slavbranschen.

Sverige var 1804 allierad med USA mot Algeriet på grund av deras Kaparkultur på samma sätt som Somalia 200 år senare. Och en av de viktigaste handelsvarorna var vita kvinnor. Hur låter det Gudrun?

Anonym sa...

Anonym sa...

Very energbetic blog, I enjoyed that a lot. Will there
bbe a part 2?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.