05 augusti 2010

När får vi se en sådan omröstning i en svensk tidning?Sverige har sedan länge tagit till sig erfarenheterna från andra - numera nedlagda - folkdemokratier i Östeuropa, där man också för syns skull lät ett par småpartier delta... Men de små får inte en syl i vädret, därför att de pratar om att stoppa invandringen, och det är tabu. Nej, så här politiskt korrekt måste man uttrycka sig för att inte etablissemanget ska lägga på luren:

Sahlin, håll med om att det är lite väl häftigt att betala skatt för att alla ska bli lika fattiga? Du är listig och spelar på folks avundsjuka. Men med sossarnas politik kommer inte pensionärerna få behålla mer pengar, däremot ska de förvärvsarbetande betala mer skatt. Slagordet solidaritet har blivit slitet och kasserats, men andemeningen finns kvar: alla ska bli lika; lika fattiga. Borgarnas jobbskatteavdrag som ger mer pengar i plånboken är usch och fy, det är ju LO som ska se till att lönerna blir högre.

Ljug (S): Sahlins finansministerkandidat Östros taktik är att skrämma upp folk med att de ska förlora jobbet på grund av alliansens sparförslag. Men några sådana sparförslag har aldrig presenterats, alliansen är ju närapå lika ivriga med välfärd (=bidragsberoende) som sossarna.

Fjäsk (S): När Mona Sahlin är i Stockholm säger hon att socialdemokraterna vill "satsa" på storstäderna, när hon är ute i landet säger hon att de rika storstäderna ska bidra mer. Hon lovar att bekämpa hedersvåld men sedan förnekar hon att hederskultur existerar, förmodligen för att fjäska för sina muslimska väljare, ett fjäsk de borde betacka sig för.

Eller ta rättspolitiken! Alla partier utom Miljöpartiet och Vänsterpartiet är överens om hårdare straff för grova våldsbrott. Wetterstrand och Ohly ömmar mer för brottslingarna än för brottsoffren. Men utan ordentligt avskräckande straff blir samhället bara värre och värre. Med de rödgröna vid rodret kommer vi att få se mer våldsbrott och vardagsterrorism i Sverige...


Läs mer: Fel Nilsson, Sverige behöver inte "knulla" mera...

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Igår stod det om Mångfaldsbarometern 2010 på SVT Text, som precis har kommit. Det går att ladda ner hela. Man får visserligen inte veta hur många som vill stoppa invandringen från ickevästliga länder. Men man får veta att 5,7% är de svarande är extremt negativa till mångfald och 20,3% anses lida av islamofobi.

A. Einstein sa...

Det här fotografiet som togs av en kvinna som registrerade sig i samband med parlamentsvalet i Herat, Afghanistan säger oss allt... DELS om värdet och möjligheterna med militära insatser i Afghanistan, DELS vad vi behöver som underlag för att rätt diskutera i "burkadebatten"! -- FOTOGRAFI ->
http://uppitywoman08.files.wordpress.com/2010/06/voterphoto.jpg

Lazze sa...

Man jag ju bara hoppas att detta resultat från facebook valet ligger nära verkligheten. Bäva måden Fru Toblerone och fröken Tröstroos :) http://apps.facebook.com/riksdagsval/?ref=appd_my_recent&fa=1

Anonym sa...

Hellre en syl i vädret än tio A-syl på hotellet ?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.