13 augusti 2010

Ohlys mobiliseringsorder

Ränderna går inte ur. Mänskliga rättigheter och mötesfrihet för dissidenter står inte högt i kurs hos kommunister. På Vänsterpartiets hemsida kunde man år 2007 läsa Lars Ohlys order till AFA och Ung Vänster med flera:

"Det kräver också att vi verkligen ser till att genomföra vår målsättning att finnas på plats inom 24 timmar varhelst sverigedemokraterna eller andra rasister propagerar.
Nu får vi jobba ännu hårdare. Tillsammans ska vi se till att sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen."


En (indirekt) uppmaning till att använda våld. Av en person som ända till år 2005 kallade sig kommunist. Om de rödgröna vinner valet lär vi väl aldrig få veta vilka 50 svenskar som spionerade för Östtysklands räkning.

Ohlys graverande uttalande togs sedan bort från Vänsterpartiets hemsida. Det skulle stått att läsa här, men går att återfinna på flera bloggar, t ex här.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Ohlyckan är en otäck jävel, som skulle röstas så långt helvete som möjligt från tillstymmelse av makt.....Blodsven

Anonym sa...

Ohly upprepade ochså det där uttalandet i den omtalade debatten mellan Jimmie Åkesson och Mona Sahlin, där han för övrigt tyckte det var skamligt att TV4 hade bjudit in den förstnämnde...

/paraflex

Herr Nilsson sa...

Låt mig påminna om att både Mussolini och Hitler använde AFA liknande organisationer för att förbättra sina möjligheter. AFA är V's SA - gatubusar med valnötshjärna.

Fältmarskalken sa...

Ohly är en vederstygglig kommunist och trogen lakej till den röde satan. Det kan icke med ord uttryckas hur lågt det socialdemokratiska partiet och miljöpartiet sjunkit genom att ta denne våldsförhärligande och människoföraktande kommunist i sina armar. Må väljarnas dom bli hård och urskijningslös mot detta tilltag.

Knute sa...

Vänsterns kriminella vänner

Den brottsbelastade rapgruppen Kartellens kompis Ali Esbati innehar femteplatsen på Vänsterpartiets båda Stockholmslistor. Det ger honom en rätt god chans att komma in. Om de rödgröna vinner blir han garanterat åtminstone statsrådsersättare.

http://blogg.svansbo.se/2010/08/25/vansterns-kriminella-vanner/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.