13 augusti 2010

Oro i Karlskrona för invasion

Invasion av fredliga Malmöbor väntas till Karlskrona den 12 juni nästa år då EM-kvalmatchen i handboll mot Israel ska spelas. Men idrottsförvaltningen i kommunen avråder bestämt med tanke på vad som hände i Malmö när Sverige mötte Israel i Davis Cup där förra året.

Karlskronas kommunalråd Karl-Gösta Svenson (M) tycker inte man ska blanda ihop idrott och politik. - Jag har inte sagt nej till matchen, säger han.

"Ramadankriget" kallar araberna kriget mot Israel år 1973. Så det gäller att vara på sin vakt denna månad, när "ungdomar" fastar på dagarna och festar på kvällarna. Men för att återgå till sportnyheterna:

Caroline Glick är en amerikansk-israelisk journalist som bland annat medverkade i "We Con the World", en satirisk video om Gaza-flottiljens försök att bryta den israeliska blockaden. Hon skrev förra året:

"Trots upprepade önskemål från Israel vägrade svenska myndigheter att flytta matchen från Malmö till Stockholm. Med sin enorma muslimsk befolkning är Malmö platsen där några av de värsta islamistiska våldshändelserna mot icke-muslimer - och i synnerhet judar, kvinnor och flickor - i västvärlden har ägt rum.

De protesterande hävdade att deras önskan att mörda Israeliska tennisspelare berodde på "Operation Cast Lead". Men detta är ren propaganda. Deras önskan att mörda Ram och Haddad härstammar inte från Israels militära åtgärder för att försvara sin medborgare, utan från deras hat mot den judiska staten. Och detta hat kommer från samma källa som deras kvinnofientlighet, deras hat mot USA och därför stöder de till exempel Osama bin Laden och Mahmoud Ahmadinejad.

En rapport från svenska regeringen visade att under 2004 ökade antalet våldtäkter med 50 procent i hela landet.
I en rapport från Malmöpolisen konstateras att 68 procent av våldtäktsmännen var minoriteter.
Den islamiska experten Robert Spencer har konstaterat att islamisk undervisning anser att våldtäkt är en legitim akt gentemot kvinnor och flickor, som beter sig på ett "icke-islamiskt" sätt.
På flera ställen i Skandinavien samt i muslimska områden i Frankrike, har kvinnor börjat bära slöjor för att skydda sig mot ambulerande gäng av muslimska unga män." länk


Även i år har antalet våldtäkter ökat med 50 procent. Den blå kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket, via Snaphanen.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Kommunalrådet TYCKER inte att man ska blanda ihop idrott och politik! Nu lever vi i Sverige 2010, och då räcker det inte med att TYCKA. Fåntrattarna inom politiken har importerat tickande bomber på löpande band, och ändå inbillar sig att vi ska leva i fred och frihet. Friheter har vi väl i.ofs. sett åtskilliga prov på hur vissa nyanlända tar sig. Bara att konstatera att det är dax att backa bandet och återupprätta tryggheten för svenska folket...Blodsven

Knute sa...

Svenska poliser och politiker varken vill eller vågar försvara människor mot israelhatare och antisemiter, skriver Israel i Sverige:

Nu gäller det en handbollsmatch om nästan ett år. Idrottsförvaltningen i Karlskrona vågar inte stå emot terroristkramare och muslimer. Anser inte att polisen har någon som helst anledning att ha lärt sej något från Kalabaliken i Malmö vid Davis Cup. När kommer de också att rekommendera polisen att ge upp inför narkotikalangare och barnporrspridare?

Brott som brott.

Hur kan vi klaga på tyskarnas uppträdande under Naziregimen när vi gör ungefär samma sak själva?

http://israelisverige.info/?p=1147

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.