25 augusti 2010

PK-drogen är farlig, drogtesta politikerna på valdagen den 19 september

Den svenske politikern Fredrick Federley är sur på sitt parti för att de skickade honom på drogtest. Provsvaren visade att han inte tagit droger. Men inte desto mindre är han ute i kylan, kanske Centerpartiet börjar dra åt sig öronen på grund av han ibland är transvestit.

I övrigt är Federley präktigt politiskt korrekt, i det avseendet tycker säkert hans kollegor i riksdagen att han är ett föredöme. Bland annat har han i en tidningsartikel förnekat arbetslösheten och socialbidragsberoendet bland muslimska invandrare. Han förringade också förföljelsen av kristna i Irak och menade att irakiska muslimer har stort behov av att komma till Sverige.

Mönstret är alltför vanligt. Ta en av dem som får göra sig breda i TV-rutan, den svenska journalisten Lena Sundström som öppet deklarerade att man är tvungen att ljuga för att inte sätta invandringsprojektet i dåligt ljus.

Eller förre partiledaren för Vänsterpartiet Gudrun Schyman, numera ledare för Feministiskt Initiativ, som i TV ogillade att Sverigedemokraterna vill stoppa den importerade våldtäktsvågen. Tittarna skulle hjärntvättas till att tycka att det är viktigare att stoppa SD än våldtäkterna.

Omöjligt för demokratin att behålla sin trovärdighet och hållbarhet utan någon motvikt till alla dessa sänken. Hoppet står till Sverigedemokraterna.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Det borde vara obligatoriskt drogtest på ALLA förtroendevalda. Då skulle vi nog slippa en hel del flum...

Jag är bara förvånad att man inte fann några spår av droger hos "herr" Federly, men det var kanske bara ett begränsat antal substanser man testade för.

GalaXyBloggen sa...

När ska Sundström drogtestas då? Det kan nog ge träff.

Knute sa...

En sverigedemokrat som kandiderar till kommunfullmäktige i Katrineholm, uppmanas i ett hotfullt brev att dra sig ur valet.

Avsändare är den våldsfascistiska extremvänsterorganisationen Revolutionära Fronten. Organisationen har sedan tidigare figurerat i mediala sammanhang då SÄPO i maj 2009 meddelade att vänsterfascister från RF arbetade på Migrationsverkets förvar i Kållered och att det hade bidragit till en hög rymningsfrekvens därifrån, samt att information om förestående avvisningar hade läckt till demonstranter.

http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.789223

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/27/sd-kandidat-hotad-av-revolutionara-fronten/

Knute sa...

Var det Expo som hackade Sverigedemokraternas hemsida? Nu har de fått igen, deras egen hemsida blev hackad.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=223264

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.