23 augusti 2010

Räddningen kommer från Danmark?

Politiskt Inkorrekt skriver idag om fd folkpartisten Bjarne Kragh från Malmö, går över till SD. PI skriver:

"Folkpartisten Bjarne Kragh i Malmö berättar exklusivt för PI att han hoppar över till Sverigedemokraterna efter en tids interna diskussioner inom Fp. Bakgrunden till avhoppet uppges bero på ett allt annat än ett liberalt parti - i varje fall inte gentemot de som vågar ifrågasätta etablissemangets ”sanningar”."

Jag är inte politiker, men jag har gjort en resa som liknar Bjarnes. Jag känner igen hans resonemang; liberalerna sviker de liberala idéerna pga en slags kamikazeliberalistisk multikultiidé där man glömmer att även liberalismen är ett ställningstagande som måste försvaras för att den skall överleva. Den svävar inte i en tom och oåtkomlig rymd långt ovan alla andra idéer som vill göra anspråk på att bestämma hur vi skall leva våra liv.

Jag förespråkar en slags liberalism som inte är rädd för att "bli skitig om händerna", och jag hoppas att Bjarne gör detsamma.
Jag hoppas att flera personer som Bjarne kan hjälpa till att vitalisera och ytterligare förstärka SD:s identitet som ett svenskarnas frihetsparti. Vi behöver ett vitalt SD som vågar säga sanningen om den hittills förda politiken från både vänster och höger, ett parti som alltid står upp för och försvarar demokratin och yttrandefriheten, som vågar framhålla Sverige och svenskarnas rätt till vår framtid i vårt land och samtidigt kan ta tillvara möjligheterna till samarbete med de länder i vår omvärld som delar våra grundvärderingar och strävar åt ungefär samma håll.

Lycka till i ditt nya parti Bjarne Kragh och må flera följa din väg!

Bjarne Kraghs blogg
PI PI SD Sds


bilden är hämtad från Bjarne Kraghs blogg

6 Kommentarer:

MS sa...

"...i varje fall inte gentemot de som vågar ifrågasätta etablissemangets ”sanningar”."

Gamla tiders liberaler var dom som drev utvecklingen framåt och som vågade utmana makten. Nutidens liberaler sitter i knäet på ideologier som är emot demokrati och yttrandefrihet. Ideologier och religioner som bara ser människor som en del av ett kollektiv och inte som individer som kan tänka själva och som är fullständigt kapabla att bestämma över sina egna liv. Jag undrar när dom förlorade sin inre kompass?

Anonym sa...

Skojig bild.
http://www.bonton.se/sv/galleri/3.htm

Tipsaren.

Knute sa...

För att demokratin ska behålla sin trovärdighet och hållbarhet är Sverigedemokraterna vår tids garanti. Men de borgerliga politikerna smider planer om att hålla dem utanför allt inflytande om de kommer in i riksdagen.

Med miljöpartiet i en borgerlig regering skulle det lilla partiet sverigedemokraterna erbjuda den enda oppositionen, eftersom de borgerliga partierna blir dömda till att föra sossepolitik för evinnerliga tider...

MS sa...

Jag tror att den strategin är dömd att misslyckas. Väljarna skulle inte tillåta detta fiffel och skulle istället premiera SD eller något annat parti som skulle bildas som motvikt. Vi borgerliga väljare vill inte att Alliansen ska bedriva en sossepolitik och dom som röstar på dom röd-gröna vill inte se Alliansen vid makten.

Det är väl bättre att SD får visa vad dom går för istället för att sätta demokratin ur spel. Är dom det enfrågeparti som alla hävdar så kommer det snart att märkas och det kommer att straffas sig i valet 2014. Att försöka hålla dom ute mot väljarnas vilja kommer bara att gynna SD. Dom styrande är verkligen idioter.

Ironicus sa...

http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/martinezpeleta/article7666889.ab

Jag misstänker att de flesta SD sympatisörer är arbetare. Kasta ut packet!

LP sa...

@Ironicus

Martin Ezpeleta är inte helt ut och cyklar då han beskriver en del av den sk arbetarklassens typiska brister. Till skillnad från Ezzzpeleta har jag både inifrån- och utifrån perspektiv, och kan därför med större säkerhet än han, bekräfta detta.

Annars är hans jämförelse mellan arbetarklass, muslimer och SD:s kritik mot den förda invandringspolitiken samt den islamska läran, långt ifrån klockren.

För det första har vi nationalitetsaspekten - om du en gång fått en svensk nationalitet (den kan fås på REA nuförtiden) kan man knappast "kasta ut" (göra statslös) den som har en sådan. Detta gäller både arbetare och muslimer.

Däremot kan man föra en politik som begränsar islams skadliga inflytande i Sverige, bla genom att minska den muslimska invandringen och genom att försvåra indoktrineringen av nya muslimer i Sverige. Men man kan svårligen föra en politik som syftar till att minska antalet arbetare i Sverige. Till skillnad från då det gäller islam och muslimer, så finns det nämnligen fortfarande ett konkret och praktiskt behov av arbetare på hemmaplan. Än kan vi inte outsourca allt grovgöra till låglöneländerna.

Med andra ord, massinvandringen och den påföljande utbredningen av våldsläran islam, är problem som vi inte skulle behöva dras med, vare sig vi är knegare eller sådana som Ezpeleta. Det är problem som till stor del skapats av människor från den klass jag misstänker att han själv tillhör.

Att den politiskt korrekta dummerjönsen Ezpeleta får plats att breda ut sig i PRAVD..., förlåt Aftonbladet, betyder inte att han något väsentligt eller ens fyndigt att bidra med. Det betyder däremot helt säkert en sak, nämligen att han kan kackla samma visa som alla andra idioter som är på väg att göra denna gudsförgätna plats som vi ärvde, till norra Europas soptipp.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.