30 augusti 2010

Definition av rasism: åsikten att grundlagen står över Koranen

Vem kan i våra dagar associera en beteckning som 'socialism' med de talrika partier som predikar underkastelse under mellanöstliga feodalherrar / obskyra domare i europeiska furstendömen?
Och vem skulle tro att feminister en gång var kvinnor som brände sina BH i protest mot männens dominans, när en nutida feminist rekommenderar sina medsystrar att gå i sopsäck av hänsyn till män och deras okontrollerbara drifter?
Ja, vem vill tro oss när vi säger att färgen 'röd' en gång betydde motsatsen till 'brunt'? (Nydansk Ordbog)

Uttrycket "obskyra domare" syftar förmodligen på EU:s riktlinjer att inte använda "stötande" uttryck som jihad eller islamisk. Ordet terrorism ska bytas ut mot ordet kriminalitet eller, hör och häpna, icke-islamisk aktivitet (lanserat av Storbritanniens förre inrikesminister Jacqui Smith, bilden).
Med en sådan halsbrytande logik blir ju våldtäkt en legitim akt gentemot kvinnor och flickor som "icke-islamiskt" visar hår och örsnibbar.
Trots att islams skrifter och många muslimer i ord och handling visar att deras religion är allt annat än fredlig och tolerant fortsätter indoktrineringen. Hur dumma tror makthavarna att folk är egentligen?

Egtvedpigen: I Sverige oplyser den intellektuelle venstrefløj folket, og i Danmark oplyser folket den intellektuelle højrefløj… Blogredaktionens højre-venstre-konfusion er nu total…

8 Kommentarer:

Crille sa...

Ja, man baxnar över vanvettet. Så här i valrörelsens elfte timme uppmanar jag alla läsare att hjälpa till i flygbladsutdelningen. Det laddas upp nya flygblad varje dag och trycket är stort. Hoppas givetvis på alla läsares stöd i spridningen av kunskapen om att det finns ocensurerade nyheter på internet.

Här finns information om allt som laddas upp dagligen och länkar till nedladdning av flygbladen:

<a href="www.aktualia.wordpress.com/flygblad</a>

LP sa...

terrorism = "icke-islamisk aktivitet", den är nog bäst.
Och snö är varmt, upp är ned, sant är falskt. Rena Alice i underlandet...

Läs tex nionde suran som uttrycker uppmaning till hat och våld mot de som inte är medlemmar i våldssekten, men också och pragmatiskt lismande när det gynnar islams syften eller när man är i underläge. Kom sedan och försök påstå att det går att få ihop detta med att islam skulle vara "icke-islamisk aktivitet". För att använda ett gammalt klassiskt nörduttryck - rofl!

Knute sa...

I den jämtländska orten Strömsund har man tillåtit uzbekiska muslimer att sätta dagordningen för hur undervisningen skall bedrivas.

När man har lektioner där det exempelvis handlar om människans kropp och som visar bilder vill man inte vara med.

Elever som exempelvis är frånvarande på grund av att de skall be accepteras, och skolan har också förbjudit alla musikinstrument utom trumma.

Enligt rektor Lars Rönnestrand på Vattudalsskolan ställs det stora krav på utrymme för religionen, vilket man också helt har tillgodosett.

Det krånglar förstås till undervisningen redan från dagis och genom hela grundskolan.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=3240256

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/30/islam-fore-skolplikt-stromsund-kroker-rygg/

Ann-Marie sa...

Finns det något land kvar i världen där dom inte kröker rygg för musslor?!

Knute sa...

Italien nekar islam religiös status på grund av imamer, polygami och underlåtenhet att försvara kvinnors rättigheter.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2010/08/italy-islam-not-recognized-as-a-religion-denied-religious-tax-status.html

Anonym sa...

Det är en myt att feminister brände sina BH.

"Det råder delade meningar om huruvida bh-bränningarna under 70-talet bara är symboliska myter eller om de faktiskt ägde rum. Termen bh-bränning kommer från en protest som hölls under ledning av Robin Morgan under en Miss Americatävling 1968 då bh:ar, gördlar och andra så kallade "förtryckande" klädesplagg slängdes i en sopkorg."

http://www.faktoider.nu/tuttaeld.html

Knute sa...

Anledningen till att Miljöpartiet vill tillåta så kallade polyamorösa äktenskap är islams polygami. Ett av argumenten för att neka islam status som erkänd religion i Italien var just detta.

Islamisterna i Miljöpartiet har strategin klar inför maktövertagandet, alla legala hinder ska undanröjas.

Knute sa...

Miljöpartiet är poppis bland ungdomar. Men när vårt land byter namn till Swedistan kommer de att bittert ångra sig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.