19 augusti 2010

"Segermonumentet" har blivit en varböld för hela landet


Vi är drabbade av inkompetenta och oärliga politiker på alla nivåer som sätter sin egen karriär framför allmänhetens bästa.
Är det den sortens människor som väljer att ägna sig åt politik eller är det en arbetsskada som de får med åren?
Husets Talman Nancy Pelosi personifierar alla dåliga egenskaper man kan tänka sig hos en politiker och människa.
Hon begär nu att man ska granska de grupper som opponerar sig mot att muslimer bygger ett Segermonument på Ground Zero. Pelosi vill veta var deras pengar kommer i från.

"Det är ingen tvekan här att vissa gjort detta till en politisk fråga och jag förenar mig med dem som som vill veta hur oppositionen mot denna moské finansieras."

Har hon har inget intresse av att ta reda på hur moskén finansieras och varifrån imamen får slantarna? Terroristorganisationen Hamas? Andra terroristorganisationer? Skulle man inte kunna säga att det är av större intresse?

Denna botox-ballong insinuerar att familjemedlemmar till de närmare 3000 mördade skulle ta betalt för att protestera mot bygget och hon hotar dem med att hon kan använda sin makt som politiker för att granska deras finanser. Jag saknar ord att beskriva detta monster.Här finns en lista över organisationer och privatpersoner som arbetar för att stoppa bygget. Nya tillkommer hela tiden.


"Vi måste ha någonstans att bedja", säger muslimer.

Det finns 1,209 moskeeer i USA. . Det har varit en enorm expansion sedan 70-talet och i New York city finns närmare 130. Det finns charkuterier för halal-kött och 14 privatskolor. Muslimer har processat för att få använda sina speciella kläder och bära skägg på arbetsplatserna. De har också fått speciella parkeringsregler för sina helgdagar.


Tidningen The NewYorker blev kritiserad för detta omslag i juli, 2008. Tidningens utgivare sade att det var en satir över de rykten som florerade om Barack och Michelle.

Jag undrar om han skulle publicera samma omslag i dag?5 Kommentarer:

MS sa...

Fru Pelosi får så sätta sina DDR-vakthundar på bl a sin partikamrat Harry Reid och andra ledande demokrater. Hon har tydligen efter vissa påtryckningar även sagt att finansiärerna bakom Cordobamoskén ska granskas. Det behövs inte. Det är redan känt att både Saudiarabien och Iran är mer än intresserade att bidra till detta segermonument. Hamasledaren har redan krävt att moskén ska byggas då muslimer enligt honom har rätt att be överallt och för det måste dom prompt ha en moské. Det stämmer inte. Det en muslim behöver för bön är en kompass som pekar ut Mecka. Att icke-muslimer inte ens får besöka ovannämnda stad och att det inte finns en enda synagoga eller kyrka i Saudiarabien talar han givetvis tyst om. För muslimer så går bara toleransen åt ett håll, deras. I dom muslimska länder som det finns kyrkor i så används dom ofta som urinoarer och soptippar som Berit och Knute beskrivit i många inlägg. Det finns som Berit även skriver redan över 100 st moskéer på Manhattan men likt förbannat så ska dom smälla upp en till nära Grund Zero. Cordobamoskén kommer inte att byggas. Den skulle aldrig ha fått godkänt från början.

Córdoba är för er som inte redan vet det en stad i södra Spanien som erövrades av morerna år 713. Det första muslimerna gjorde var att smälla upp just en moské där det stod en katedral. Symboliken är inte att ta miste på men vissa på vänsterkanten kan eller vill inte ens erkänna detta. En dam på en vänsterkanal sa att om man var emot att moskén byggs så tillhör man samma kategori som al-qaida.

Det är ingen direkt överraskning att (Mu)Barack Hussein Obama inte ångrar sitt första uttalande där han stödde planerna. Inte heller att nu 1/5 av amerikanerna tror att han är muslim. En ännu större andel vet inte ens vilken religion han tillhör.

"Mubarak" arabic given name (translating to "blessed one". A variant form is Barak or Barack"

Knute sa...

The State Department is sending Imam Feisal Abdul Rauf - the mastermind of the Ground Zero Mosque - on a trip through the Middle East to foster "greater understanding" about Islam and Muslim communities in the United States.

However, important questions are being raised about whether this is simply a taxpayer-funded fundraising jaunt to underwrite his reviled project, which is moving ahead in Lower Manhattan.

http://www.washingtontimes.com/news/2010/aug/10/tax-dollars-to-build-mosques/

http://blog-dyn.tv2.dk/literally/

Knute sa...

Varför vill Obama ha en moské vid Ground Zero? Det är bara att konstatera att eftersom hans far var muslim är han enligt islamisk lag en muslim. "En gång muslim, alltid muslim."

Egyptens utrikesminister Ahmed Aboul Gheit bekräftar detta. Vid ett privat möte med denne sade Obama att han FORTFARANDE var muslim.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/06/jag-ar-muslim.html

Anonym sa...

Märkligt att det community center som nu blivit en cirkus var helt okontroversiell och t.om endorsed av konservativa röster förra året. Det var förstås inte ett valår. Det roligaste i hela storyn är givetvis att centret finansieras av News Corp.s (ägare av Fox News) näst största ägare. Att folk låter sig manipuleras så enkelt som de gör är rätt tragiskt.

Berit sa...

Ditt påstående är verkligen långsökt vad gäller skuld genom association.
Vem som helst kan köpa aktier på marknaden.
Jag äger aktier i Coca Cola tex. och jag är rätt säker på att Saudi Prince Alwaleed bin Talal också är aktieägare i samma företag. Betyder det att jag också finansierar moskén?
Det är inte Fox News som finansierar det hela utan en person som också äger aktier i News Corp. Är du verkligen så okunnig eller försöker du avsiktligt sprida missinformation?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.