22 augusti 2010

Sharia: Man dömd till förlamning

Saudiska myndigheter vill på medicinsk väg förlama en man för att han under ett bråk förlamade en annan.

En domstol i den saudiska staden Tabuk har frågat flera sjukhus om de skulle klara av att kapa mannens ryggmärg så att han blir totalförlamad. Ett sjukhus ha svarat att det skulle vara medicinskt möjligt att åsamka den anklagade mannen samma skador som han ska ha vållat en annan med en köttyxa under ett bråk för två år sedan.

Om inte politikerna vore så förljugna skulle de motarbeta sharialagar i Sverige, lagar som bland annat propageras i muslimska friskolor/koranskolor och moskéer. Med tanke på Koranens budskap vore för övrigt "hatpredikningar" en mer passande beteckning än "fredagsbönen".

Nu har islamister och politiskt korrekta medlöpare kommit på att det ska heta "islamiskt kulturcenter" i stället för moské. Det gör förstås ingen skillnad, det är fortfarande ett centrum för dyrkan, krigsstrategi och rättskipning. En imam är inte bara präst, han är också domare och ska dessutom se till att domen verkställs, om det nu är stening, hängning, hand- fot- eller halshuggning eller - förlamning.

Det blir mer jobb för Försäkringskassan i framtiden med invalidpension till straffade brottslingar. Eftersom Muslimska Brödraskapet har fusionerat med Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen så är det vad vi har att vänta oss.

- - -

När de boende som blir grannar till den planerade stormoskén i Malmö protesterade, möttes de av vänsteraktivister som skrek "Är ni kärringar från SPI eller?"

Minsann slog de tre flugor i en smäll: könsdiskriminering, åldersdiskriminering och svenskdiskriminering. Med en sådan argumentationsnivå finns det skäl att misstänka att den så kallade vänstern har bytt ut Marx mot Muhammed.


bonton

13 Kommentarer:

Knute sa...

Det är ingen måtta på vad titeln IMAM innehåller för befogenheter. Prästkungadöme eller teokrati är nog rätta betydelsen.

Tjetjeniens president Ramzan Kadyrov vill i framtiden bära titeln imam. Moskva verkar redo att acceptera Kadyrovs begäran. Men kritiker varnar för en ökad islamisering av den krigshärjade delrepubliken.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=222584

Knute sa...

Kurdisk fånges tunga amputeras i Iran

http://www.beyan.net/nyheter-artikel.aspx?id=1001

GalaXyBloggen sa...

Just kombinationen av modern medicinsk forskning och kompetens och stenålderslagar är väldigt intressant.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kan inte den moderna medicinska forskningen ge dessa stenålders-barbarer en mer funktionell hjärna. Finns väl gott om getter i MENA som dom kan byta med.

Knute sa...

En islamistisk förening vill bygga en stormoske i Malmö, eller som det heter på nyspråk, "muslimskt aktivitetscenter".

När de boende som blir grannar till moskén igår demonstrerade mot byggplanerna, möttes de av vänsteraktivister som skrek "Är ni kärringar från SPI eller?"

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1208882/Vilda-protester-mot-nytt-mosk%C3%A9bygge.html

Ann-Marie sa...

Det är på tiden att folk vaknar!

Knute sa...

Muhammad utförde steningar av kvinnor, medan Jesus sade "Den av er som är utan synd, han kaste första stenen på henne," Johannes evangelium, 8 kapitlet, vers 7.

Stoning for adultery: Sahih Bukhari 8.82.816, affirms that Muhammad carried out stonings.

Amputation: Qur'an 5:33 and 5:38

Flogging for adultery: Qur'an 24:2.

http://www.jihadwatch.org/2010/08/oddly-enough-somali-rebels-increasingly-resemble-taliban.html

LP sa...

Koranen över av KV Zetterstéen översatt från arabiska 1917:

5:37 (en förskjutning av korannumreringen förekommer på flera ställen i Zettersténs övers, 5:37 motsvarar 5:33 som Knute anger ovan)

"Deras lön, som bekämpa Gud och hans apostel och anstifta ofärd på jorden, varder blott, att de dödas eller korsfästas, eller att deras händer och fötter avhuggas korsvis, eller att de förvisas ur landet.[---]"


5:42 (motsvaras av 5:38 som Knute nämner)

"På tjuven, vare sig man eller kvinna, skolen I avhugga händerna till lön för vad de begått och till näpst från Gud; ja, Gud är väldig och vis."


Gamla sagor eller gamla grymma traditioner som mänskligheten vuxit från? Jo i vår del av världen (än så länge), men ännu tillämpas dessa barabarier med hänvisning till den falske profetens onda bok, och denna bok får ICKE omtolkas eller ifrågasättas enligt muhammedanernas lära.
Tack och lov har andra idéer än den gamle kamelfösarens, konkurrerat bort barabariet på många håll. Men vi skall inte tro att den dumhet och grymhet som rådde på den tid då Muhammed levde, och som islam är en produkt av, för gott är utrotad! Tvärtom verkar svineriet ha tagit ny fart i vår tid. Nu sprids den mentala farsoten till västvärlden genom massinvandring och med hjälp av mångkulturalismens förrädiska hantlangare.

Det är farligt med idéer som inte anses kunna ifrågasättas av människor. Det gäller både de rent politiska och de religiösa.

Tyckfrihet sa...

Betyder detta att vi då också ska förbjuda kyrkor och kristna i Sverige då bibeln och dem som lär ut från den predikar att man ska Stena olydiga barn till döds (Femte moseboken 21:18-21) och att slå barn med en käpp (Ordspråksboken 23:13-14) för att dem ska komma till himmelen? Det är bara en fundering

Knute sa...

Nej det betyder det inte, eftersom de där citaten ur Bibeln inte är något som en jude eller kristen behöver ta på allvar. Lägg märke till att Gamla Testamentet skrevs av mer en 100 författare under flera hundra år. Det finns stor frihet att tolka som man vill.

Det innebär att en text säger något om mitt liv och mitt liv säger något om texten.

I kristendomen avgör den enskilde själv vad som står i texten. Det var det Luther kallade: "Det allmänna prästadömet". Bibelkritik har en tradition av 500 år. Korankritik finns inte.

Muslimer ersätter verkligheten med en bok, ju mer de läser Koranen, ju mer är de förlorade för den här världen.

Texten läses bara i en riktning. Från bok till världen. I västlig mening läser de inte. Den enskildes erfarenhet säger ingenting till texten. Muslimen läser inte dialogiskt. Han läser som funktionella analfabeter läser.

För muslimer är det inte viktigt att Koranen förstås.

http://canuteocean.blogspot.com/2009/03/hur-lasa-koranen.html

Knute sa...

På tal om texter som tagits ur sitt sammanhang, så vill många ursäkta moskébygget på Ground Zero med att terroristerna missuppfattat Koranen, medan imamen som vill bygga moskén minsann företräder den rätta fredliga varianten av islam.

Läs Koranen i en bra översättning som inte slätar över de bloddrypande verserna, och inse att det är svårt att tolka budskapet på annat sätt än terroristerna.

Tyvärr är det så, och därför är islam så farlig. Det finns inget annat alternativ för muslimer än att ta avstånd. Ju mindre de bryr sig om vad som står i Koranen, desto bättre för freden på jorden.

Tyckfrihet sa...

Förstår fortfarande inte hur du kan påstå att gamla testamentet i den kristna världen inte har någon betydelse när präster aktivt, as we speak, står och predikar om just att stena dem som har syndat, varit otrogna och barn som inte lyder samt som jag skrev tidigare slå med en käpp för att dem ska räddas från helvetet. Sen så håller jag med om att GT är skriven av flera olika författare men så var även NT. Även i NT framgår det som rätt att stena människor på samma eller liknande sätt som i GT. T.ex. i apostelgärningarna, korintierna och hebreerna. Så att det inte händer i kristendomen är fel. Och muslimerna tar avstånd för det som extremgrupperna och dem radikala står för just på grund av att det är fel och går emot den muslimska tron, sen så är även kristendomen, judendomen och islam farlig för världsfreden. Religion överhuvudtaget är det då dem ofta misstolkas och konflikter uppstår. Många av världens historiska konflikter, pågående konflikter och antagligen kommande konflikter är på grund av just religon.

Knute sa...

Jag upplever det du skriver som bortförklaringar. Koncentrera dig på eländet som islam ställer till med i stället för att slåss mot hjärnspöken.

Älska din nästa såsom dig själv, säger de kristna. Förbannelse över de otrogna, svarar muslimerna.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/06/geert-wilders-en-valsignelse-for.html?showComment=1282730538363#c4211739417789936998

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.