30 augusti 2010

Strutsen Obama


Strutsen, en fågel som inte flyger, har en lång smal nacke som toppas av ett litet huvud. När strutsen är rädd eller ser något som det inte gillar sticker den huvudet i sanden och Poof! allt besvärligt försvinner.
Men egentligen inte; fågeln har hamnat i en ännu värre situation eftersom problemen inte försvinner bara för att man ignorera dem.

Kom att tänka på strutsen när jag läste denna MSNBC rubrik: "Obama säger att han ignorerade Becks rally."

Han svär på han inte tittade på någonting från Glenn Becks "Restoring Honor rally" på National Mall i går och säger att han inte är förvånad över att" en Glenn Beck kan skaka om en del människor. "

"Jag fattar beslut som inte nödvändigtvis är bra för kvällsnyheterna och inte bra för nästa val, men för kommande generationer, säger han.

Så att minst 300.000 människor, "alla omskakade", som rest från när och fjärran för att fredligt demonstrera - plus många andra som sympatiserade men inte var där - är inte värda någon uppmärksamhet eftersom han är överlägsen och "fattar beslut .. som är bra för kommande generationer ". Och dessa "omskakade människor" varken kan eller vill förstå mannen som ignorerar dem.

Dessa 300.000 demonstranter håller inte med sin president, och Obamas popularitetssiffror sjunker, sjunker, sjunker djupare ner i sanden eftersom de flesta människor i landet inte tror att hans beslut är bra för någon generation.

P-s-st! Jag är säker på Obamas följeslagare försåg honom med en detaljerad redogörelse från Becks rally. Men president Barack Obama (D), precis som en struts, påstår offentligt att han inte bryr sig - eftersom han kan tänka bättre med huvudet begravt i sanden.

Ethel C. Fenig

----------

Demokrater i media och bloggar vet inte till sig när det gäller att hitta bortförklaringar till varför en så stor mängd människor samlades för "Restoring Honor".
De inser att på vänstersidan är det bara presidenten ( och knappt det) som möjligtvis kunde dra ihop så många deltagare. Det skrämmer naturligtvis Demokraterna och därför måste man smutskasta och förlöjliga de som samlades.
Det enklaste sättet är ju att i vanlig ordning påstå att de är rasister.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.