10 augusti 2010

Sverige i ett nötskal

KDU, Kristdemokratisk ungdom, är väl knappast mer "böghatande" än några andra, ändå blev de överfallna av svartklädda AFA-ungdomar i Lund som anklagade dem för just detta.

"AFA:s aktioner har i många fall varit våldsamma, och organisationen har tagit på sig skulden för bland annat mordbränder, misshandel och hot mot aktörer som ses som motståndare.
Säkerhetspolisen ser AFA som en av de ledande organisationerna inom vad man kallar den autonoma miljön. Organisationen anses inte utgöra ett hot mot det demokratiska systemet i dagens Sverige."

Den sista meningen ur Wikipedia är Sverige i ett nötskal.

Rödfascistiska Afa har vid ett flertal tillfällen överfallit sverigedemokratiska politiker. Det är ingen överdrift att säga att detta inte är bra för Sveriges frihet och demokrati.

Säpo verkar underskatta Afa. När dessa även ger sig på andra partiers politiker, borde väl det "politiskt korrekta" etablissemanget tänka om? Vad säger vänsterpartierna, håller ni fortfarande era stormtrupper under armarna?

Fascismens symbol var det romerska spöknippet, som talar om att det handlar om att spöa folk. Fascism är ett oumbärligt begrepp, liksom dess motsats demokrati. Afa, antifascistisk aktion, är fascister. Som Winston Churchill sa, när fascismen kommer tillbaka kommer den att vara känd som antifascism.

Det danska Tryckfrihetssällskapet skriver på tal om en liknande händelse i Århus:

"De 'antifascistiska' våldsmännens aggressiva aktion verkar inspirerad av den terror som de nazistiska stormtrupperna utlöste i den tyska Weimarrepublikens sista år före Hitlers maktövertagande i 1933."

3 Kommentarer:

Anonym sa...

AFA har också attackerat Wikipedia och lyckats ta bort nästan allt negativt om sig själva. Det har man gjort genom att bli moderatorer och medlemmar i styrelsen.

Lejeune sa...

AFA har tydligen anammat klimatmupparnas taktik, som har gjort likadant tidigare.

Det gäller att till varje pris ljuga och bedra allmänheten, som inte förväntas förstå bättre.

Ann-Marie sa...

Man ska nog ta det som står skrivet i Wikipedia med en stor nypa salt.
Och här vill KDU-odrföranden förbjuda AFA:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=221370

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.