06 augusti 2010

Talibanisering av barn

I artikeln Talibanisering av britternas barndom ger författarinnan exempel på hur muslimska föräldrar isolerar sina barn från vad övriga engelsmän anser vara normalt liv och hur de förtrycker barnen i islams namn.
De får inte ta del av musik eller gymnastiklektioner, spela med i skolteatern, måla och rita bilder av en människa. Hjärntvättade muslimska föräldrar ber bibliotekarien att inte låna ut böcker med bilder och att leka med nallenbjörnar och sällskapsdjur är förbjudet. De får inte bjuda in icke-troende till sina födelsedagskalas.
Detta är bara ett fåtal exempel på föräldrar som beskrivs som moderata muslimer, men imamer och politiska ledare tillåter denna snedvridna ideologi att spridas i landet. Det är lätt att kritisera ett annat land men i vårt eget samhälle kryper samma sak sakteliga in och vi muttrar och ser mellan fingrarna. Vi skickar soldater att kämpa mot Taliban, men tillåter talibans värderingar att frodas i vårt eget land.

Vi måste bekämpa islamismen.... islamiseringen av våra länder. Det är den farligaste fienden och jag kan inte förstå att det finns vanliga, normala västerlänningar som inte förstår det. Agenterna för islamiseringen kommer ibland i form av terrorister, men det är leverantörerna av Sharia, islams auktoritära rättsliga och politiska system, som vi verkligen måste stoppa.
Jihad mot USA började för över trettio år sedan när islamisterna intog ambassaden i Teheran, men det verkliga syftet med jihad är införandet av sharia.

Några islamister föredrar massmord medan andra gradvis infiltrerar våra institutioner ...juridiska, politiska, akademiska och finansiella, samt vår kultur.
Målet för båda är dock densamma. De smygande islamisterna låtsas ibland att de är upprörda över terrorister, men de är endast missnöjda över de metoder som används, därför att de är för uppseendeväckande och väcker för mycket avsky och ilska mot islam. Båda lägren har emellertid samma mål.

När man inför sharia tar man fullständigt död på frihet, vilket måste ske om man ska islamisera ett samhälle. Islam är inte en religiös doktrin utan ett socioekonomiskt och politiskt system.
Sharia omfattar principer och straff som är helt avskyvärda enligt västerländska värderingar och är dessutom fullständigt o-jämställt.
Det underkuvar kvinnor och utmäter brutala straff för syndare, speciellt homosexuella och avfällingar. Våra lagar förbjuder grymma straff medan sharias brutalitet inte är tillfällig utan avsiktlig för att visa Allahs vilja genom avskräckande exempel.


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Förespråka att vi ska visa alla människor kärlek, istället för att måla upp andra människor som hot. Att måla upp islam och muslimer som hot, leder bara till ökad militant islamism. det enda sättet att motverka det är genom kärlek. om ni nu är så måna om vårt kristna arv, så borde ni ju lyssna på Jesus budskap: Du skall älska din nästa som dig själv.

Jonas

Berit sa...

Jonas, du har säkert rätt i att det skulle bli mindre militant islam om alla svarar "Hur högt" när islams ledare säger "Hoppa!"
Vad tycker du själv om sharia-lagar ?

Fred definieras enkelt som "avsaknad av våld" Det kan åstadkommas genom att vi respekterar varandras styrka och inte försöker tvingar andra att underkasta sig.
Eller......Karl Marxs definition av Fred var "avsaknad av motstånd mot socialism".
Jag tror att det kan tillämpas i dag men byt ut socialism mot islam.

Anonym sa...

Berit jag tycker att sharia-lagar är fel, men är övertygad om att det finns bättre sätt att motverka det än att utmåla islam som vårt största hot. självklart är det inte fel att kritisera saker man tycker är fel, men finns det ingen kärlek och värme bakom kritiken, så får det lätt motsatt effekt. avsaknaden av kärlek och värme kännetecknar "västerlandets" kritik mot islam. Istället handlar den mycket om att upphöja oss själva. en person som hela tiden pekas ut som bråkstake, definierar sig sedan som det och blir det lätt också. samma sak händer när vi hela tiden framställer muslimer som terrorister och kvinnoförtryckare. Det blir en självuppfyllande profetia. Min strävan är jag ska visa kärlek till ALLA människor jag möter.

Jonas

Mats (Malmo) sa...

Islam är ett mycket stort hot - men de flesta av oss verkar ännu inte ha fattat det. Islam är inte bara en religion - det är en ideologi, eller som Berit en gång skrivit - en konstitution (om jag minns rätt), ett helt samhällssystem med en religion i inbakad.

Visst ska man sträva efter att vara en god människa, men man får inte vara naiv i förhållande till islam.
/Mats (Malmo)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.