10 augusti 2010

Tolerans

Greg Gutfeld är en man som värnar om tolerans.
Via Hot Air och Instapundit ska han samla in pengar för att öppna en gaybar för muslimer alldeles intill platsen för den nya moskén på Manhattan.

Gutfeld säger att det inte är ett skämt och att han redan har vidtalat flera investerare som är intresserade. De vill verkligen stötta detta projekt för tolerans och förståelse.

"Vi vet att den muslimska tron inte ser med blida ögon på homosexualitet, vilket är anledningen till att jag vill bygga den här baren. Det är ett försök att bryta ner barriärer och minska livsfarlig homofobi i den islamiska världen"

Målet är dock inte bara att öppna en typisk gay bar, utan en som vänder sig speciellt till muslimska män. En hel våning kommer till exempel att bara tillhandahålla icke-alkoholhaltiga drycker, eftersom sprit är förbjudet enligt deras tron. Baren kommer att vara öppen hela dagen och natten och välkomna män som helst vill hålla sin sexualitet lite hemlig - men ändå vill dansa.

Kort sagt: "Jag hoppas att moskéns ägare kommer att vara lika toleranta till baren, som jag är till den nya moskén. När allt kommer omkring är ju deras anledning att öppna ett Center nära Ground Zero densamma som min."

Det är trevligt att se att den amerikanska andan av kärlek och tolerans lever och mår bra!

--------

PS. Såg just en intervju med Greg Gutfeld. Han är programvärd för en TV show, Red Eye som visas kl. 3 på natten och som tydligen är mycket populär för nattugglor.

Han har fått flera förslag på vad han kan kalla sin nya bar, "You mecca me hot", "You mecca me crazy", "Ji Hard", "Suspicious Packages", 'Camel Hump"," Ramaman", var de namn jag kommer ihåg.
Jag hoppas att muslimer har humor också, tillsammans med den tolerans och det samarbete de påstår, på sin Cordoba-hemsida, att de har med judar och kristna.

5 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det projektet kommer inte bli långlivat. Det kommer ej heller dom bögar som driver frågan bli.

Johnny sa...

Bra att amerikanerna inte viker sig för islamfascismen. Att använda sig av homosexuellas rättigheter i USA för att provocera islamfascisterna till tolerans skall bli intressant att följa. Hoppas alla bögar i hela USA kommer dit och att de beväpnar sig till tänderna och provocerar skiten ur islamfascisterna.

Dock en skam att moskén får byggas vid Ground Zero. Islams expansion i väst måste stoppas till varje pris.

Naivtive sa...

Varför inte Gaybar Kaybar?

Berit sa...

72 Virgin Drinks kommer att serveras

Anonym sa...

Det skulle även passa bra med en hundkennel och en liten söt grisfarm intill Ground zero- moskén.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.