27 augusti 2010

Vad protesterar man emot?

TV4 stoppar Sverigedemokraternas valfilm 2010

Titta och bilda dig en egen uppfattning.6 Kommentarer:

Knute sa...

Det borde inte vara kontroversiellt att peka på den främsta orsaken till låga pensioner och försämrad vård och omsorg för de äldre: Invandringen.

Arbetslösheten och bidragsberoendet är stort bland icke-västliga invandrare. Dyrt för samhället.

Nicklas Eriksson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jörgen W sa...

Den NAKNA sanningen svider alltid och är sallan populär att få se så här avskalad....

Anonym sa...

Smart av SD nu får man gratis reklam i alla media och slipper en marknadsföringskostnad på 1,5 miljoner till TV4.Att man själv anmäler sin egen reklam gör ju inte det mediala intresset mindre. Med ännu mer flyt kanske man kan få skadestånd av TV4 och då har man ju t.o.m. fått betalt för sin marknadsföring. Är det sådana partier vi vill ha i riksdagen?
AO

Knute sa...

Nicklas, din kommentar var intressant och jag hade gärna publicerat och bemött den, om du avhållit dig från att komma med en oförskämd gliring på slutet.

Anonym sa...

Saken är ganska enkel; vill man prioritera sjukvård, skola, äldre- och barnomsorg högt, och flyktingmottagning och assmilation lågt finns bara ett val:

Sverigedemokraterna!

När MP röstades in i riksdagen -90 var det för att folket var missnöjda med hur vanskött miljöpolitiken var. Idag är minst 4% missnöjda med invadringspolitiken!

Den 19 sept vet vi!

//Fredrik

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.