08 augusti 2010

Väljarna i Skåne och Blekinge...

... kommer att avgöra höstens val. Minnet av ockupationen år 1658 sitter kvar, liksom ockupationen av grannen Danmark 1940-45. Den senare ockupationen var en dagis-idyll jämfört med den förra, det är därför minnet av snapphanarna lever kvar.

I Skåne och Blekinge finns en större vaksamhet än i övriga Sverige som sedan generationer invaggats i en falsk säkerhet och inte ser tecknen som hopas. Det är långt från röda Norrland och rosa bubblan Stockholm till tredjedels muslimgröna Malmö.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Du har några poäng i Din analys.
Hälsningar
Blekingebo

Knute sa...

Tack för uppskattningen Blekingebo!

Knute sa...

Jag läste just på Hodjanernes Blog att Belgien ska få en ny statsminister, socialdemokraten Ello Di Rupo, som tillika är homosexuell.

Genast kom ett brev som inleds med standardformuläret "I Allahs namn" och fortsätter "En homosexuell kan inte bli statsminister i en framtida islamisk stat som Belgien. Syndaren och och bögen Di Rupo skall dö med det vita svärdet."

http://hodja.wordpress.com/2010/08/08/den-som-sar-skal-h%C3%B8ste/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Fy fan vad kaxiga dom börjar bli!

Torsten Fransson sa...

Man kan också se vilken fråga som väljarna i Blekinge tycker är viktigast om man kollar på omröstningen i Blekinge Läns Tidning:

http://www.blt.se/nyheter/val2010/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.