11 september 2010

09.11.01

Om någon för nio år sedan hade föreslagit att det fanns planer på att bygga en moské intill dessa ruiner...Om de hade insinuerat att några amerikaner (däribland New Yorks borgmästare) skulle ha röstat för det....Och att muslimer i andra länder skulle ha hotat med våldsamheter om vi inte byggde...Kan ni tänka er reaktionen? Har vi glömt?

"Att skapa alltför många omskrivningar för vad som hände omintetgör människors förmåga att återuppleva och också deras motivation att förhindra det i framtiden"
Tidigare borgmästare, Rudy Guilliani

"De tog bort alla bilder från min TV...Sade att det var alltför upprörande för oss. Det skulle bara skapa ilska, det är vad experterna sade...
Om det kom an på mig skulle jag visa dem varje dag.
Det finns de som säger att det här landet bara letar efter något att bekämpa...Efter 9/11 måste jag säga att den personen har rätt."
-Daryl Worley

"Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum." -Julius Caesar
("Om du vill ha fred, förbered för krig")


1979: USAs ambassad stormades och gisslan hölls i 444 dagar. En av terroristerna är nu president i Iran. 66 personer hölls som gissla. Åtta soldater från Joint Special Operation Group dödades i ett misslyckat fritagningsförsök. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.


1982:
USAs ambassad i Beirut bombas. 62 personer dödas. 18 av dem amerikaner. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.


1983: En US Marine barack sprängs med en bomb. 241 amerikaner dödas. 220 av dessa var marines. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.


1985: Fartyget Achilles Lauro tas över av terrorister och amerikanen, Leo Klinghoffer dödas och slängs överbord i sin rullstol. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.


1988: Pan Am's passagerarplan 103 bombas och kraschar i Lockerbie, Skottland.
270 människor från 21 länder dödades. 189 var amerikaner. Detta gjordes av MUSLIMSKA MÄN.


1993: World Trade Center bombas. Ramzi Yousef, mannen bakom dådet, var inblandad i ett annat försök till bombning. I januari 1995 planerade Yousef och hans kumpaner att spränga elva US-plan under en dag som en speciellt terroristattack.
Explosionen '93, dödade 6 personer och över 1000 skadades. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.


1996: Byggnader i Saudiarabien, som bebos av US Air Force, bombas. 19 amerikaner dödas och 200 skadas. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN


1998: USAs ambassader i Tanzania och Kenya bombas. 213 dödades och över 4000 skadades när bilbomber också detonerade samtidigt. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN


2000: USS Cole attackerades i Yemens hamn. 17 sjömän dödades och 39 skadades.
Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.


2001: World Trade Center förvandlas till en grushög, Pentagon träffas och ett plan störtar på ett fält i Pennsylvania. 2,747 dödas inne i byggnaderna , (uppskattningsvis över 200 hoppar ut och dör) Det finns fortfarande 10,000 benbitar och fragment som inte kan identifieras på listan över de dödade. 45 dödades i Flight 93 och alla i flight 77 dog och 125 människor dog i kraschen i Pentagon.
Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN

"Denna nation är fredlig, men fruktansvärd om den retas till ilska. Denna konflikt börjades och bestämdes av andra; den kommer att sluta på ett sätt som vi bestämmer"- President George W. Bush.

"Frihet är aldrig mer än en generation från att utplånas. Vi har inte gett den till våra barn med blodet. Den måste kämpas för, skyddas, och överlämnas till dem så att de kan göra samma sak, annars kommer den dag då vi på ålderns höst berättar för våra barn och barnbarn hur det en gång var i USA där män var fria. "~Ronald Reagan

"Smärta kan bar uthärdas om vi vet att den kommer att upphöra, inte om vi förnekar att den existerar". ~Viktor Frankl

"Dessa individer är tyranner, och de hatar demokrati. De är skenheliga fanatiker och förföljare, så de hatar Amerikas frihet och tolerans och respekt för alla människor. Terroristerna från den 11 september lever och frodas i mörker. De kan inte överleva i det befriande och inspirerande solljuset av amerikansk frihet och demokrati." ~Ted Olson


2004:
Bombning av en skola i Beslan, Ryssland. (Se The Children of Beslan på HBO! Och tänk er att detta händer amerikanska eller svenska barn). 171 barn dödades och över 200 vuxna, när extremister tog över 1.000 personer som gisslan i en rysk skola i tre dagar. De saker som hände i skolan under den tiden kan man inte ens föreställa sig. Folk slogs om att dricka urin, barn dog. Föräldrar avrättades framför ögonen på sina barn. Bomber utspridda över allt omkring dem. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.

"Jag hopades att Harry Potter skulle komma och hjälpa oss alla att fly med sin osynlighetskappa" ~Child Survivor
"Alla hus borde ha missiler som skyddar dem mot terrorister". ~Child Survivor


2004: Ett tåg i Madrid bombas i en serie av 10 explosioner. 191 personer dödas och nästan 1,500 skadas. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.2005: Londons tunnelbana attackeras den 7/7 och en andra gång två veckor senare. Fyra bombattacker ägde rum under rusningstid. 56 personer dödades och 700 skadades. Detta utfördes av MUSLIMSKA MÄN.I dag ber jag att alla amerikaner vaknar. Att vi hedrar alla dessa som mördades kallblodigt i Allahs namn genom att aldrig låta det hända igen ... Det är min största önskan. Tanken på att ytterligare en person dör, eftersom vi inte har mage att erkänna verkligheten i detta krig ... Tanken på att att mina barn kan komma att betala det yttersta priset, precis som barnen i Beslan, på grund av politisk impotens ...
Det är mer än jag kan uthärda.

RIP all these victims of the religion of peace.

Detta är en direkt översättning från Blonde Sagacity. Tack!


9 Kommentarer:

Anonym sa...

En nyttig påminnelse om extrema muslimers vansinnesdåd. Ett ännu mer deprimerande, ständigt konstaterande är att vanliga muslimer inte protesterar och ställer till ett jävla liv om detta. Islam måste moderniseras, annars kommer det att gå åt h-lvete.
Hansson i Skåne

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Lägger till vansinnesdåden i Bombay som också utfördes av muslimska MÄN.

MS sa...

Att det fortfarande finns människor som förvarar dessa handlingar är för mig en gåta. Bor du i ett muslimskt land där du blir hjärntvättad och utsatt för ett socialt tryck så är det en sak men att västerlänningar gör det är inte försvarbart. Att försöka blanda bort korten med ord som rasism och blanda in kolonialismen är åt h-te. Förstår man inte vad detta innebär och kommer att innebära om vi inte sätter stopp för Islam så finns det inget hopp för dom människorna men dom kommer att ha oss övriga att tacka när vi en gång för alla gör oss av med detta samhällsgift som kallas Islam.

Jag tycker att bilden från Achilles Lauro säger allt om hur fega islamister är. Vilket mod krävs det för att avrätta en man i rullstol? Kände sig mördaren som en riktig krigare och muslim i detta ögonblick?

Anonym sa...

Att bygga en moské vid World Trade Centers plats är väl ungefär som att bygga ett nazistiskt center vid Auschvitz.
Rune

Ann-Marie sa...

Och alla dessa "män" är hängivna den fridfulla, fredliga, varma, fina "religionen" islam.

LP sa...

På ett sätt kanske jag hoppas att man bygger en moské i närheten av Ground Zero. Till skillnad från oss fega svenskar, så finns det gott om amerikaner med både kurage och medel för att genomföra en symbolisk markering mot en sådan moské. Kanske kunde detta bli gnistan som tänder elden som bränner bort islam från Nordamerika för överskådlig framtid.

Anonym sa...

listan ær så mycket længre æn ni tror.
se hær
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents,_2010

Bengt Lundström sa...

Födslovåndorna för vad artikeln tar upp är ju redan i gång också i Sverige. För oss som gjort vår värnplikt gäller nu att få ut våra vapen. Var och en har ju ytterst bara sig själv att ty till så som samhället ser ut. Eller i klartext: Vill vi få en möjlighet att överleva så finns det ju bara en regel: Döda eller Dö.

Anonym sa...

Islam och alla religioner är helt värdelösa och bör aktivt motarbetas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.