08 september 2010

Eisenhower Warns Against Planned Burning of Mein Kampf

Detta är rubriken på en satir i Gates of Vienna där man bytt ut Koranen mot Mein Kampf och i stället för sept. 11 är tidpunkten den 22 juni 1944, årsdagen av det datum då nazisterna invaderade Ryssland 1941.

"Att bränna Mein Kampf, det grundläggande dokumentet för nazismen, skulle uppfattas av extremister i Tyskland- och i hela världen- som provocerande och uppmana till våld", säger Eisenhower.
Terry Jones, pastor i Florida säger att alla har rätt att bränna Mein Kampf för den är full av lögner.

Gates of Vienna säger vidare: Blir det lite klarare nu? Vi ägnar oss inte åt krig. Vi spelar små låtsas-spel och gulle-gullar med människor som klargjort att de är våra oförsonliga fiender.
Att behandla dem vänligt kommer inte att ändra deras inställning. Bara vår omvändelse till islam och underkastelse till islams dominans - eller vår död - kommer att ändra deras inställning till oss.

Baron Bodissey's kommentar:
Alliansen för Stop Sharia har en enkel regel: Sharia är helt oförenligt med våra grundlagar, och inga delar av den eller eftergifter får tillåtas.

Om vi följer den regeln kommer de trogna muslimerna att avskräckas från att invandra, och de som är här skulle vara mer benägna att lämna landet , eftersom de inte kan utöva sin religion utan sharia.

Men vårt nuvarande försvagade tillstånd har gått alltför långt för att denna åtgärd ska vara tillräcklig. Vi måste också:

1. Stoppa all invandring från muslimska länder,

2. Utvisa alla kriminella muslimska invandrare efter att de avtjänat sina straff, återkalla medborgarskap från naturaliserade medborgare om det krävs, och

3. Bekämpa varje krig utomlands som om de vore verkliga krig, och inte som övningar i socialvård.

När det gäller Afghanistan - om det verkligen måste besegras- besegra det helt: förvandla deras städer till grus, installera en lydig marionett att härska över ruinerna efter det att vi lämnar landet, och byt ut tyranner vid behov.

Glöm det där med att "vara vänner" Glöm att försöka vinna hjärtan och sinnen. Sådana strategier har aldrig fungerat och kommer aldrig att göra det. Det var inte så vi vann WW2.

Som John Derbyshire säger, "spillror orsakar inte problem."


Bränn Koranen-dagen

9 Kommentarer:

Mats Dagerlind sa...

Hur illa man än tycker om islam och Koranen så är det sällan en god idé att anställa bokbål. När det som här dessutom är kristna fundamentalister som gör det blir det än mer obehagligt. Islam ska inte ställas mot en i stora delar lika otäck och extrem kristendom. Islam ska kritiseras utifrån ett modernt, demokratiskt och sekulärt perspektiv.

Berit sa...

Jag tycker inte heller att bokbål i sig är speciellt klyftigt men även om man är " kristen fundamentalist " utesluter det väl inte att man drar uppmärksamheten till islam så att den kan kritiseras utifrån ett modernt, demokratiskt och sekulärt perspektiv?

Hednamissionen sa...

Men detta är inget nytt:

"The violence of Islamic fundamentalists had been visible as far back as the early Seventies when Auberon Waugh wrote an article in The Times that jestingly referred to the baggy trousers worn by Turkish men in the days of the Caliphate and how British soldiers used to call them 'Allah catchers'.

In Rawalpindi an angry mob, many of whom, it is safe to guess, were not readers of The Times, stormed the British Council building and burned the library to the ground."

Evening Standard

I början på 90-talet sköt man och invalidiserade den norske förläggaren av Satansverserna, ngt som allra flesta svenskar tycks okunniga om. Censur?

2 500 muslimer tog till gatorna i Oslo och protesterade mot bokens utgivning.

Är vi moraliskt förpliktigade att tillåta invandring av intoleranta?

Sedan den missvisande jämförelsen mellan muslimska och kristna fundamentalister:
de kanske är lika avskyvärda, men de kristna fundamentalisterna bränner inte ambassader eller skickar ut självmordsbombare. Det är en betydelsefull skillnad.

Hade man i ett muslimskt land anordnat ett bokbål med Bibeln, så hade de flesta kristna bara skakat på huvudet och sagt "dumma hedningar"!

Ann-Marie sa...

Hednamissionen; jag håller med dig!

Och Mats D, du kan inte och du f å r inte kritisera islam, för då vet du vad som väntar. Se bara vad som hände Lars Vilks och hans usla teckning som man knappt ens kan se vad den föreställer. Muslimerna blev ju som tokiga över den också.
Det kanske inte är en bra idé att bränna koranen, men någon måste markera att nu har vi fått nog, för så här långt har ingenting hjälpt. Och att ge efter för pöbeln om och om igen är detsamma som att ge dom makten över oss. Och då är det lika bra att dra sopsäcken över sig direkt för då är det slut med friheten.

Knute sa...

Amerikanska soldater i Afghanistan fick förra året förra året order om att destruera sina biblar för att inte trampa på några ömma tår.

http://www.onenewsnow.com/Security/Default.aspx?id=516980

Knute sa...

Nej, vi kan ikke lide bogafbrændinger. Det er bedre at nedsænke koranbøgerne i grisegylle. Herefter kunne man sælge dem på ebay, og sikkert tjene mange penge. For jeg har ingen respekt for denne såkaldte religion, som blot ville være en joke, hvis ikke så mange døde af den. Gylle må være vort svar. Og lad så være med at skælde ud på dette fine landbrugsprodukt.

Ole G.

Knute sa...

gylle = flytgödsel

Lelle sa...

Det ligger något i resonemanget. Media borde fokusera på islams framfart mot sådana de hatar, i stället för på den som pekar på problemet.

Det gäller i andra fall. Uppenbart beror skillnaden på medias agerande på att man ställer andra krav på kristna än på muslimer. Är det rätt?

Lars sa...

Jag kan inte låta bli att påpeka att hjärta och sinnen strategier aldrig ska ha funkat är fel. I både Malaysia och Oman har det funkat. Sen är det ju inte säkert att det funkar i Afghanistan

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.