14 september 2010

Europol: vänstern långt mer extrem än högern



Europol har dock missat extremvänsterns terrordåd mot sverigedemokratiska politiker. Gatuvåldsorganisationen AFA har lierat sig med de ökända gäng som organiserar den svenska kriminaliteten. Mordhoten haglar med riksdagspolitikernas tysta medgivande. Statsminister Reinfeldt om tortyren mot en SD-politiker i Malmö:

"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."

Om han sitter kvar efter ett sådant uttalande är han i på väg att bli diktator.

Europol: Venstrefløjen langt mere ekstremistisk end højrefløjen

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror inte jag kommer ha lust att rösta överhuvudtaget på söndag, men jag tycker illa om att nån spottar på demokrati genom att förvägra nån annan rätt att försöka uttala en åsikt i valtid. Jag har ingen aning om hur genuint harmoniska Sd är, men alla som gör sånt aggressivt som de där syndikalisterna håller på med borde stämplas som terrorister. Och det är bullshit att de bara ger sig på Sd-sympatisörer - man kan få stryk av dem bara för att man har dyra kläder på sig och ber dem ställa sig i kön som alla andra på en fredagkväll.. Så vem som helst kan drabbas av syndikalisterna.

Om partier aldrig tillåts byta viss extrem inriktning, så hade väl aldrig det allra första "Konservativa partiet" i Sverige (alltså föregångaren till Moderaterna/Nya Moderaterna) brytt sig det minsta om NÅN hjälp till fattiga, förutom eventuellt soppkök kring julafton..? Demokrati funkar kring val som en buffé, där man bara har ett val att göra, och då är det ju rimligt att det inte står nån och spottar på vissa alternativ så man som väljare inte ens har ett VAL..?

Ann-Marie sa...

Anonym; jag tror att dom flesta har ganska klart för sig att SD är inte perfekta, det finns bara inget politiskt parti som är det. Politik är smutsigt enligt min mening. Men jag lade min röst för SD eftersom alla dom andra har förverkat sin chans att få den. Jag röstade på M i många år, men inte nu längre. Det är dags för lite nytt blod och förhoppningsvis kan SD komma in och röra runt lite i sörjan och rensa ut det som inte ska vara där, skära ner på antalet politiker och byråkrater t.ex. Lägga pengarna på gamla och sjuka istället.

ProteinPulver sa...

Hey Nice blog tanks :-)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.