26 september 2010

Folkpartist förblindad av hat

Drevet mot SD fortsätter och public service kanske kan sägas ligga i framkant då det gäller att misstänkliggöra, smutskasta, hetsa och sprida fördomar mot SD och partiets politiker.

Slog på TV:n några minuter när jag vaknade, och fick då se en repris på Skavlan, där inbjudna gäster helt oemotsagt fick kräkas över SD. Slog snabbt över till ett slags caféprogram och även där fick inbjudna gäster, bla segregationsexploatören Carlos Rojas, diskutera SD som om det vore en sjukdom. Inte heller här fanns ett uns av saklighet och balans. Det handlade enbart om ett personligt tyckande och hat mot SD.
Hittade OFF-knappen på fjärren och gick för att äta frukost i köket där radion stod på. Lyssnade med ett halvt öra på Morgonpasset i P3 när jag åt. Även här talade man om SD:s framgångar i valet på ett allt annat än sakligt och objektivt sätt. Det var liksom naturligt att man skulle tycka illa om SD och valresultatet, och under den stund jag orkade lyssna, fanns det inte antydan till objektivitet och saklighet.


Det är alltså så det ser ut idag.
Fulmedia trummar ständigt ut hur onormalt, konstigt och äckligt SD är. Många tar aldrig del av den alternativa debatt som förs via nätet, utan tror på den bild de matas med från de stora medierna. Är det då så konstigt att folk upphör att tänka logiskt, förnuftigt och analytiskt när SD kommer på tapeten?
Kanske kan denna hjärntvätt ligga bakom det hjärnsläpp som den folkpartistiska kommunalpolitikern i Malmö, Björn Lagerbäck, drabbades av när SD:s Per Ramhorn motionerade om att man skulle placera ut flera hjärtstartare på offentliga platser i Malmö. Skånska Dagbladet skriver:

"Per Ramhorn har också erfarenheter av utfrysningsstrategin i Malmös kommunfullmäktige. – Ibland blev det riktigt pinsamt. Som när jag motionerade om att placera hjärtstartare på offentliga platser och Björn Lagerbäcks (FP) enda argument emot var att de alltid var emot SD-förslag. – Jag sa, behöver man hjärtstartaren bryr man sig nog inte om förslagsställaren."


Skd Sds PI .
LokaltidningenMalmö
Mohammadcartoons om FP:s Lagerbäck

3 Kommentarer:

John sa...

Det har alltid varit fruktansvärt att läsa kvällsdrakarna, men nu efter valet är det stört omöjligt. Jag blir fysiskt illamående av denna störtflod av hat, intolerans och idioti som månglas ut dag efter dag. Jag hade inte i mina vildaste mardrömmar kunnat ana att reaktionerna på SD:s inträde i riksdagen skulle bli så här infantila och våldsamma.

Anonym sa...

Helt sant. Och nu kanske MILJÖPARTIET skall profilera sig i hur invandringen skall skötas. Jesus... :(

Anonym sa...

Folkpartister har alltid varit barnrumpor titta bara på en sådan
människa som Bengt Westerberg.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.