09 september 2010

Klok på gamla dagar?

Jeffry Goldberg, som skriver för Atlantic Monthly magazine, frågade Castro om Kubas ekonomiska modell fortfarande var värd att exportera till andra länder och fick till svar:
"Den kubanska modellen fungerar inte ens för oss längre"
Goldberg menar att Castro också medger att "staten har en alltför stor roll i landets ekonomi."
---------
Vad är det med dessa kollektivister som har så svårt att förstå hur man stimulerar ekonomin? Det har tagit Castro 50 år att fatta det. Tack och lov kommer Obama bara att sitta i två och ett halvt år till.

Castro kritiserade President Mahmoud Ahmadinejad för hans antisemitism och att han förnekar Holocaust och erkänner nu att Kuba-krisen och hans uppmaning till Sovjet att rikta missiler mot USA, inte var värt sitt pris.
I slutet av artikeln beskriver Goldberg (för säkerhets skull) Castro som "fysiskt skröplig men mentalt skärpt"

svd ab ab svd gp

4 Kommentarer:

GalaXyBloggen sa...

http://galaxybloggen.blogspot.com/2010/09/when-your-holding-hammer.html

Har du sett det här?

Magnus orerar sa...

Så Fidel Castro har börjat att läsa min blogg! Det var som attan!

Knute sa...

When Your Holding A Hammer är en konservativ Countrylåt som kostade den som skrev den sitt jobb. En kristen fotbollstränare från Tenesee blev av med sitt jobb på grund av påstådda politiska felaktigheter sedan han skrev låten.

http://galaxybloggen.blogspot.com/2010/09/when-your-holding-hammer.html

Berit sa...

Det finns människor som suttit i kubanska fängelser i åratal bara för att de sagt samma sak som Castro säger nu; att systemet inte fungerar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.