02 september 2010

Etablissemangets stormtrupper marscherar

Det kriminella gänget Original Gangsters gillar inte SD:s valfilm och vill därför ”besöka” en framstående sverigedemokratisk politiker i Karlskrona.

Original Gangsters bildades 1993 i Göteborg. Deras verksamhet finansieras med hjälp av kriminell verksamhet som indrivning av skulder, utpressning och narkotika. Därtill kan de nu lägga till hedersbeteckningen Etablissemangets Stormtrupper.

Något är 'fishy' här. Vem har gett dessa fängelsekunder denna idé? Deras imam? Eller någon från vänsterpartierna? Ex-kommunisten Lars Ohly har ju indirekt uppmanat till våld mot sverigedemokraterna.

Alla partier utom Miljöpartiet och Vänsterpartiet är överens om hårdare straff för grova våldsbrott. Wetterstrand och Ohly ömmar mer för brottslingarna än för brottsoffren. "Visar man att man är på rätt väg, att man sköter sig, att man har chans att anpassa sig snabbare i samhället, då ska man inte i onödan sitta inlåst," säger Ohly.

Men utan ordentligt avskräckande straff blir samhället bara värre och värre. Med de rödgröna vid rodret kommer vi att få se mer våldsbrott och vardagsterrorism i Sverige.

Samt fler högmålsbrott, alltså våld mot politiker och politiska partier i syfte att omstörta vårt demokratiska statsskick...

- - -
Så över till något annat:

Vill man värna om sin personliga integritet ska man nog akta sig för Piratpartiet - deras skyddsling Wikileaks är numera det första ställe nyfikna terrorister kollar.

5 Kommentarer:

Fredde sa...

Men vad är det för fel på folk? Terrorhotet är bara en fiktion! Förbannade boskap, ta reda på simpel jävla fakta! Åhhhh... har haft en trevlig ton i 9år men folk är verkligen dummare än, ja vete fan....

Knute sa...

Piratpartisten har talat. Bomber och granater! Anfäkta och anamma!

Anonym sa...

I nordkorea är allt och alla övervakade!

WOW! Det måste vara världens bästa land!

Toledomahn

Knute sa...

Blair: "Islamismen största hotet idag"

Tony Blair har uppenbarligen lärt sig
en del av sina år som premiärminister.

http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/09/blair-islamismen-storsta-hotet-idag.html

Knute sa...

Åbenbart afhænger Wikileaks' troværdighed af, om et KONDOM gik i stykker af sig selv.

http://highclearing.com/index.php/archives/2010/09/06/11733#comment-616174

http://kommentar-dk.blogspot.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.