16 september 2010

Koranen brann likavälSå har ännu en årsdag passerat, av terroristattackerna som utfördes av islamiska extremister som dödade nästan 3.000 amerikaner. På Ground Zero i New York rev en man ut några sidor ur Koranen och tände eld på dem med sin cigarettändare. Och på en bakgård i Tennessee eldade ett par kristna präster upp två koraner.

Däremot avstod pastorn i Florida från att bränna sina 200 exemplar av Koranen. Han hade fått ett löfte av imamen bakom mosképrojektet att det inte skulle byggas någon moské vid Ground Zero, ett löfte som dock togs tillbaka.

Pastorn hade motiverat planerna på att bränna koraner med att islam kommer från djävulen. AntiJihad Norge skriver:

"Det finns mycket bra belägg i Bibeln för att Allah är identisk med den bibliska Satan och att de så kallade 'uppenbarelser' som Muhammad fick var från Bibelns fallna ängel, Lucifer. Om påståendet att 'islam är av Satan' var allvarligt menat och inte bara en floskel, borde det vara helt otänkbart för en kristen pastor med någon form av förhandlingar eller avtal med Satans lärjungar.

Som en biprodukt av hela historien gav den muslimerna en strålande anledning att demonstrera hur långt de verkligen har kommit när det gäller global makt. De kontrollerar inte bara Vita huset och de amerikanska trupperna i Afghanistan. De kontrollerar också FN, Vatikanen, Nato och Interpol. Alla dessa protesterade eller varnade mot att bränna Koranen, vilket gör dem till islams redskap på vägen mot Världskalifatet."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.