08 september 2010

Landet vi ärvde

Ett demografiskt katastrofscenario. På bara några årtionden kommer svenskarna att bli en minoritet i sitt eget land. Från Affes statistikblogg via Snaphanen:

"Med inverterade släktträd där fyra far- och morföräldrar och två föräldrar producerar ett barn, förlorar Europa striden om påfyllning av nya generationer."

Pajamas Media via Veritas Universalis

Å andra sidan, behövs invandringen? Japan klarar sig bra utan invandring, trots låga födelsetal. De som redan invandrat till Sverige ökar dessutom även utan invandring. Sätt in invandringsbromsen nu, annars får vi om 40 år två lika stora parallellsamhällen, ett muslimskt och ett svenskt.

5 Kommentarer:

D. sa...

Intressant:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3374&artikel=3972454

Jag fastnade för dessa ord i kommentatorfältet:

"Den observation jag gör är dock att även dom som inte är troende har en kolossal identitet i att kalla sig muslim. Ve den som tvivlar och hävdar att dom är agnostiker eller ateister... "

Träffande tycker jag, den moderata islam som efterfrågas finns ju inte organiserad men däremot finns den ju praktiserad bland vanliga muslimer som dricker alkohol, struntar i fånigheter som slöja, etc. - helt enkelt vanliga människor; problemet är ju som kommentatorn skriver att folk som definierar sig som muslimer verkar sätta sån kolossal identitet
i att vara strikt troende muslim vilket då omöjliggör alla ansatser den där organiserade moderata islam som vi i västvärlden så mycket efterfrågar.

Knute sa...

SD vågmästare med 6,1% i senaste opinionsmätningen

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2010/09/07/framat_i_skop_och_united_minds

revert sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

"Det finns verkligen ingen grund för det påståendet överhuvudtaget," skriver Revert utan att specificera vilket påstående han avser, eller ge några argument.

Försök vara saklig och låt bli att komma med Guilt by Association. Hitler var vegetarian. Hitler var ond. Därför är alla vegetarianer onda.

Knute sa...

12 procent svenskar i Malmö år 2050?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.