25 september 2010

Ljus i mörkret

Här följer en brittisk kvinnas syn på Europa. Intressant är den bild och uppfattning hon har av Sverige. Den delas av många av de amerikanska och australienska bloggare jag har kontakt med.

Det är lätt ibland att känna att det är för sent. Att angreppet på vårt land, vårt folk och vårt arv är alltför stort och alltför framgångsrikt för att det någonsin ska gå att rätta till.
Det finns mycket i moderna Storbritannien som kan göra en deprimerad och lika mycket som kan göra en förtvivlan.

Men även i den mörkaste natt kan det fortfarande finnas en strimma av ljus, även om man ibland måste man titta ganska långt bort för att hitta den.

De länder som tillbringat längst tid nedtrampade under den marxistiska stöveln, som Polen och Ungern, har visat sig ha betydligt mer motstånd mot de påtvingade, politiskt korrekta ortodoxierna, vars avsikt är att kväva vår egen nation. Även Tjeckiska Republiken, med all dess sociala liberalismen, väljer ständigt Vaclav Klaus som sin president, en av de mest EU-skeptiska och definitivt mest hedervärda statsmännen i Europa.

Utöver de länder som en gång befann sig bakom järnridån, glimmar ljuset i några av de mest västerländska och progressiva delarna av Europa.

"Högern" är på uppåtgående i Italien, ett land som under 50 år varit belägrat av kommunistiska regeringar och socialistisk korruption.

En nyligen folkomröstning i Schweiz resulterade i ett stopp för uppförandet av ytterligare islamiska minareter.

I Belgien, centrum för EU: s mörka hjärta, växer det invandringsrestriktiva partiet Vlaams Blok i styrka, medan det heroiskt modiga Geert Wilders Freedom Party är en betydande politisk kraft, som effektivt håller maktbalansen i det "toleranta", progressiva och liberala Holland.

Förra helgen såg vi en märklig händelse när den så kallade "extremhögern", det invandringsrestriktiva Sverigedemokraterna, vann tjugo platser i söndagens val, och berövade den styrande "Moderata alliansen" dess majoritet och resulterar i ett "häng-parlament".

Det är svårt att överskatta betydelsen av Sverigedemokraternas valframgång. Sverige är ett av de mest extrema exemplen på mångkulturell fanatism i världen. Det är ett land som bytt ut sin, en gång allmänt beundrade verkliga liberal tolerans, mot en nästan vansinnigt intolerant diktatur, där alla som inte tänker enligt den politiskt korrekta ortodoxin trycks ner, ibland våldsamt, och alla fakta som ifrågasätter fantasin om en mångkulturell utopi blir hänsynslöst censurerade .

Sverige är den europeiska stat som effektivt förbjudit sin egen historia och har glatt låtit sig bli Europas ledande stat vad gäller våldtäkt (de flesta offren etniska svenskar, de flesta förövarna inte) och dess städer, som tex. Malmö att bli muslimska getton.

Sverigedemokraterna kämpade inför valet samtidigt som de smädades och baktalades och nekades att delta i valdebatter (låter det bekant?) Deras val-annonsering förbjöds och medierna porträtterade dem som rasister och fascister. Men de politiskt korrekta och lydiga svenskarna röstade och gav dem 20 platser i parlamentet.

Vi har ännu inte sett liknande resultat i Storbritannien. Det brittiska folket beter sig fortfarande som en alkoholist, som ännu inte nått sin lägsta punkt, som de måste nå för att inse vad de gör mot sig själva. Vi är fortfarande på väg in i mörkret, och det är en deprimerande och hopplös plats att vara på.

Men det finns hopp.

Ljuset har tänts över hela Europa, ibland flimrar och slocknar, men varje gång kommer det tillbaka och för var gång starkare.

Samtidigt växer Tea Party-rörelsen i Amerika, den första positiva manifestationen av att människor är villiga att slå tillbaka, som man har sett under åratal.

Det är väldigt sent på dagen och fruktansvärda skador har skett, en del är omöjliga att reparera och vi står inför en skoningslös och vildsint fiende. Men någonting börjar röra på sig där ute , någonting som fortfarande ger oss hopp, oavsett hur mörkt det kan bli.

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Nu vi snakker om kvinder, så er det først fornyligt, at den første kvindelige lastbils-chauffør er uddannet i Gaza. Så der kan man tale om, at de er bagud, men er det ikke stadig ulovligt for kvinder at køre bil i flere arabiske lande?

http://www.youtube.com/watch?v=N0VbZM_LFSQ&feature=player_embedded

Knute sa...

Ett tiotal araber försökte mörda en SD-politiker i stadsdelen Hjällbo i Göteborg. Han knivskars flera gånger och fick höra att han borde lämna Sverigedemokraterna.

http://snaphanen.dk/2010/09/25/»jeg-elsker-politisk-korrekthed«/

MS sa...

Ja, det är vi medborgare som kommer att få ta upp striden för vår kultur och våra värderingar. Politiker och media kommer INTE att göra det. Dom som röstar på s k högerpartier är modiga och insiktsfulla människor som trots hot och utfrysning väljer att lägga sin röst för att säkra sina barns framtid. Det är alltid några som måste börja innan den stora räddhågsna massan börjar reagera.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Måste få göra en liten korrigering. Vlams Blok finns inte längre. Dom blev förbjudna och återuppstod som Vlams Belang. Rätt ska vara rätt.

Knute sa...

I Gateshead i Ummah Kingdom (Storbritannien) brände sex unga män en Koran 11 september 2010. Nu är de arresterade för att ”sprida hat”.

Det illustrerar hur ruttna, impotenta och hjälplösa de västliga demokratierna har blivit.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/09/nytt-lavmal-fra-ummah-kingdom.html

Knute sa...

Utlänningslagen tolkas olika i olika delar av Sverige. Det är lättare att få uppehållstillstånd i södra Sverige än i mellersta Sverige. ”Systemet är rättsosäkert”.

Vad tjänar en flyktingadvokat? ”Det finns advokater som hanterar 300 ärenden samtidigt. Enligt en undersökning 2008 fick t ex en av dem som jobbar åt Migrationsverket 165.000 kronor i månaden.

Vems är barnen? ”Det kommer familjer till Sverige utan identitetshandlingar och med tio barn i släptåg. I de flesta fall räcker det med att föräldrarna säger att det är deras barn. Det är ytterst sällsynt med DNA-tester. Vad är det här för barn? Och hur kan man vara så säker på att det inte handlar om trafficking?”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/monicagunne/article7834903.ab

Anonym sa...

Väl skrivet!

Markus Valiant

Anonym sa...

Läser inlägg och kommentarer och blir rädd när vilken skit som helst får stå oemotsagd. Finns en del som är värt att läsa men det drunknar i skiten skriven av "white trash" som är för lat för att ta de skitjobb de erbjuds och för korkad att göra annat. Ett under att de kan läsa och skriva (även om det inte alltid blir helt rätt).

Om det kunde rensas i träsket av dumhet skulle detta kunna bli en motpart som accepteras för diskussion.

//Högutbildad höginkomstagare

Anonym sa...

Läser om kvinnlig tortyr i Kongo på DN debatt och blir återigen påmind om att det är bättre att hjälpa stackare på plats i sitt hemland än att hjälpa unga friska män som kommer hit av någon anledning ,borde dessa män inte vara hemma och slåss för sitt land istället för att överge landet med de allra svagaste,gamla,fattigaste som tvingas stanna kvar.
http://www.dn.se/debatt/eu-och-fn-maste-stoppa-sexuella-tortyren-i-kongo-1.1181336

Agda the hens

Ann-Marie sa...

Anonym: Man tycker ju precis som du, men om man gör det så är man enligt sjuklövern en nazisfascistrasistislamofob.... Förklara det!!!

Knute sa...

@Högutbildad höginkomstagare verkar vara ganska högfärdig och okunnig.

MS sa...

När jag läser inlägget från Högutbildad så blir det tydligt att Marcuse hade rätt.

Ann-Marie sa...

Knute och MS; "Högutbildad" är så full av sig själv att det kommer ut genom öronen och dylika kan inte ens tas på allvar.

MS sa...

@Ann-Marie

Om man känner att man måste "stoltsera" med utbildningsnivå och inkomst så lider man nog dessvärre av ett svårartat mindervärdeskomplex. Av språkbruket att döma så rör det sig om en vänsterpartist som " Gillar lika". För det har ”Pappa Lasse” sagt att man ska göra.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.