20 september 2010

Malmös valresultat - Malmös framtid

10,5% av rösterna till SD i Malmö (7,5%)

9,4% till SD Skåne län (6,6%)
5,7% till SD Riksdagen (0%)


7 mandat till SD i Malmö (5)

14 till SD Skåne län (10)
20 till SD Riksdagen (0)


17118 röster på SD i Malmö (11640)

68722 till SD Skåne län (45566)
330157 till SD Riksdagen (160211)


Förra valets resultat inom parentes.
Källa:
Valmyndighetens preliminära valnattsresultat 2010-09-20Den 7 juli i år skrev Sds:

"Sverigedemokraternas framgång blev en skräll 2006. Även då gjordes en opinionsundersökning i juni månad. Den visade att partiet riskerade att förlora sina två mandat i kommunfullmäktige. Istället blev det alltså tre nya."


Denna framgång sker trots att det finns goda skäl att misstänka att det fuskats och kanske just nu, när jag skriver detta, fuskas för att uppstickarna och då inte minst SD, inte skall få något inflytande med sina profilfrågor.
Det har fuskats förut vid olika politiska valsammanhang, och det finns knappast någon anledning att hoppas att denna bananrepublikkultur skulle minska i dagen politiska kontext, tvärtom! Se videor och info under följande länkar:

Moderaterna valfuskar
Socialdemokraterna valfuskar
Socialdemokraterna valfuskar
Valförrättare fuskar
Valförrättare fuskar
Om valfusket i röstningslokalerna
Om valfusket i röstningslokalerna
Om valfusket i röstningslokalerna
Fria Nyheters artikel om valfusket
SD om hur man skall agera mot valfusket
Expressen om valfusket
Jyllandsposten om valfusket och den osunda svenska valrörelsen
VK om valfusket och den osunda svenska valrörelsen
Svt om valfusket och den osunda svenska valrörelsen


Alla verkar inte riktigt kunna smälta att demokratin besegrade gatans parlament. Enligt Sydsvenskan demonstrerade några tokstollar mot SD utanför riksdagshuset idag.
Detta verkar dock bara ha varit en mild västanfläkt mot de olagliga terroraktioner SD utsatts för före och under valrörelsen, och som polisen ofta låtit bli eller inte varit kapabla att bekämpa.


En stor applåd för de SD-politiker på alla nivåer som stått ut med trakasserier, våld, hot, spott, stenar, ägg och andra angrepp utan att ge upp. Ni är inget annat än hjältar!bilden:
källa


2 Kommentarer:

MS sa...

Det finns all anledning att misstänka valfusk inte bara i Malmö. Problemet med Malmö ser jag mer ur ett demografiskt perspektiv. Dom svenskar som kan flyttar ut från Malmö och kvar blir då dom svenskar som inte kan flytta, som kanske röstar på SD, dom som stödjer mångkulturen som röstar på dom röd-gröna och en stor grupp invandrare som stödjer S. Om jag har läst statistiken rätt så är det i Malmös grannkommuner som SD har sitt största stöd.

Valet i Malmö ska ses som en indikator på hur det kommer att se ut om vi inte sätter stopp för massinvandringen och skärper kraven för svensk medborgarskap och därmed begränsar rösträtten för dom som inte ens kan förstå språket och valsystemet. Ta bara det tragikomiska exemplet att muslimer i Malmö var villiga att rösta på Skånepartiet bara p g a (nid)bilden av Mona Sahlin i huckle. Dom människorna vet inte ens vilka Skånepartiet är. Dom kunde inte utläsa texten där det framkommer tydligt att det inte rörde om en hyllning. Det enda som attraherade muslimerna var bilden av Mona Sahlin ifört ett muslimskt klädesplagg. Jag tycker att det är allvarligt.

Fortsätter denna utveckling så kommer dom krafter som vill islamisera Sverige inte ens behöva använda våld utan dom kan bara lugnt promenera hand i hand med AFA:iter och andra nyttiga idioter till vallokalen och rösta oss andra till "underkastelse". Jag hoppas verkligen att SD inser faran och börjar jobba för att man ska ändra på valsystemet samt kraftigt skärpa kraven för svenskt medborgarskap.

Naivtive sa...

Jag undrar över det verkliga valresultatet om inte subtila påtryckningar förkommit, debattutrymme erbjudits, annonser accepteras mm. Sen är ju även en stilla undran om hur många valsedlar som bytts ut av SD-fientliga funktionärer vid sammanräkningen efter kl 20

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.