26 september 2010

Mordförsök på SD-politiker i Göteborg

Att socialdemokraterna blivit suicidaldemokrater beror inte bara på Mona Sahlin, partiorganet Aftonbladet har också stor skuld till att sossarna har övergivit all vett och sans i invandringspolitiken. Nu finns ingen återvändo för dem, deras kärnväljare är inte längre svenska arbetare utan bidragsberoende invandrare från den islamiska världen.

Ett tiotal personer med arabiskt ursprung försökte mörda en SD-politiker i stadsdelen Hjällbo i Göteborg. Han knivskars flera gånger och fick höra att han borde lämna Sverigedemokraterna.

Tidigare i veckan efter valet blev en man knivskuren på Södermalm i Stockholm. Angriparna trodde att han tillhörde Sverigedemokraterna.

Det är suicidaldemokratiska Aftonbladets infantila idiotkampanj "Vi gillar olika" som hetsat fram detta, en kampanj som sjupartiets samtliga partiledare nedvärderat sig till att delta i. Statsminister Reinfeldt om tortyren av en sverigedemokrat i Malmö:

"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."

Det är som att säga till våldtagna kvinnor att de inte skall bli förvånade när de går omkring i utmanande kläder... inte att undra på att "ungdomar" går runt och misshandlar och knivskär folk som protest mot att SD får sitta i riksdagen...
Videon hämtad här

4 Kommentarer:

LP sa...

Inte heller är det synd om de kvinnliga "fredsaktivisterna" som blir våldtagna av de stackar muselmännen de skall "hjälpa". Herregud, de vet väl vilka värderingar dessa ökenriddare har, eller...

http://israelisverige.info/?p=2280&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+IsraelISverige+%28Israel+i+Sverige%29

M sa...

>>LP sa...
Herregud, de vet väl vilka värderingar dessa ökenriddare har, eller...<<

Däri ligger problemet. Multikultideologin har som axiom att alla kulturer är ekvivalenta. Är alla kulturer ekvivalenta så behöver man inte lära sig något om dem, varför skulle man behöva det? De innebär ju ändå samma saker.

Ett annat axiom multikultideologin har är att den som man enligt luddiga kriterier uppfattar som underdog har rätt, och har man rätt så är man också god. Så länge man inte är Sverigedemokrat, eller på annat sätt mot multikultur.

Följaktligen. Nej, vänstertjejerna har vanligtvis inte en aning om vilken kvinnosyn merparten av muslimska män har. Om de mot förmodan har det, så rationaliserar de det, som att "det är säkert judarnas fel, för araber är ju underdogs, och då har de rätt, och då är de goda, och goda män våldtar inte, trots att män alltid är onda, för jag är inte bara vänsterpartist, jag är feminist också, men araber är goda" osv osv osv.

http://www.race-talk.org/?p=4008

Här är en "människorättsaktivist" som blev våldtagen på haiti av en svart, men som rationaliserar det som att det är "den vita mannens fel..."

Anonym sa...

Sverige har ingen modstandskamp udkæmpet, siden Sverige og Danmark var i krig.
Det ses tydeligt.
Hvor længe skal det svenske folk udsættes for de mange ydmygelser, inden de går til væbnet modstand?

falkeøje

Anonym sa...

Gäsp... Ännu en Sverigedemokrat som anfallit sig själv.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.