17 september 2010

Mörkläggning av överfallet på Federley - för att inte ge SD röster

Ulla Lauridsen: "Är det någon som har sett en hederlig beskrivning av överfallet på Federley? Det fanns ju ett vittne som såg överfallsmännen före attacken - som berättade att de hade stått och väntat på honom - och som ingrep. Vilket är deras signalement?"

AFA nöjer sig inte med att förfölja sverigedemokrater, även kristdemokrater har drabbats, och nu alltså en centerpartist. Vänsterns fusion med islam är ett faktum, och hatet mot homosexuella som Federley har de fått på köpet.

Inte bara extremvänstern, även sossarna vill ge bort landet till islam, och har därmed så att säga gett bort invandringsfrågan till Sverigedemokraterna. Snaphanen beskriver ett möte mellan svenska och danska socialdemokrater där de senare säger att det är viktigt att ha en invandringspolitik men möts av totalt ointresse.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson talade på torget i Landskrona idag. En stor mängd ungdomar samlades och idkade den mellanöstliga sporten stenkastning. 7-partiets ledare Reinfeldt och Sahlin har verkligen lyckats bra med sin uppvigling till heligt krig.

11 Kommentarer:

Benny L sa...

Tycker också att det är konstigt att inte finns bättre signalement när det finns personer som har angett ålder på dem!

Nalle sa...

Lägg märke till att TT/SvD passar på att nämna tidigare angrepp från "nazisympatisörer". Man skulle nästan kunna lockas att tro att det är "nazisympatisörer" den här gången också. Den cyniske läsaren gissar att detta inte är helt oavsiktligt från journalistens sida.

Personligen är jag beredd att äta upp min hatt om det inte är mångkulturella gärningsmän. Detta av den enkla anledningen att TT inte skriver "förmodligen högerextremister", vilket jag tror att TT gärna skulle ha "förmodat" om de haft den minsta möjlighet. Eftersom man nu nöjer sig med antydningar gissar jag att sanningen kan sökas i motsatt riktning.

Det verkar sannolikt att journalisten har tillgång till viss ytterligare information angående gärningsmännens identitet, som den rättrogna journalisten dock inte tycker det är lämpligt att dela med sig av. Vissa typer av information har som bekant lättare att krypa fram än andra.

Ska man läsa svenska tidningar kan frånvaro av viss information vara lika talande som det som står i artikeln. Jag tycker faktiskt att det är skamligt.

Anonym sa...

sanningen finns att skåda på flashback

Anonym sa...

Enligt Flashback så är det 4 stycken invandrarungdomar....

Jonas M

Knute sa...

Många tror att Skånepartiet är ett muslimskt parti

Vissa väljare som gillar Mona Sahlin (S) har missförstått Skånepartiets utskick med en teckning av S-ledaren iklädd muslimsk huvudduk.

– Det är personer som talar väldigt dålig svenska. Jag har rett ut missförståndet för en sådan familj och fått dem att rösta på S istället, säger en socialdemokratisk valarbetare.

Om en väljare viftar med Skånepartiets Mona Sahlin-broschyr och säger att han eller hon vill rösta på Mona Sahlin – vilket händer – kan valmottagarna upplysa om att Mona Sahlin inte tillhör Skånepartiet, anser valnämndens biträdande sekreterare Louise Lagerlund.

– Men det är en jättesvår gränsdragning. Våra valmottagare ska absolut inte ge sig in i politiska diskussioner

http://www.sydsvenskan.se/val2010/article1241721/Manga-tror-att-Sd-ar-ett-muslimskt-parti.html

LP sa...

Nalle, jag joinar dig i hattätarfesten om det inte är mångkulturella gärningsmän. Jag vågar tom säga att om det inte är MENA-slödder, skall jag äta hatten utan sås. Kan tom sträcka mig så långt att jag inte skall dricka något till hatten om det inte finns någon form av islamkoppling. Federley är ju öppen israelälskare:

"I svensk debatt har Israel länge utmålats som Mellanösterns buse trots att det är ett demokratiskt land omgivet av en rad skurkstater."
http://www.expressen.se/debatt/1.385360/darfor-skanker-jag-pengar-till-israel

Sympatiskt av den lilla slampan, men så går det när man sympatiserar med ett parti som centern. Han får nog skylla sig själv när han sårar miljareder muslimers känslor, även om jag i princip är för yttrandefrihet...

Hednamissionen sa...

Nalles analys är på pricken. Tack för den!

Samtidigt är det ju beklämmande och skrämmande, journalistkårens medlöperi och svek.

På tal om horor, LP, så minns jag att Jan Myrdal kallar massmedia för "andens horhus".

Det är ju så: den tredje makten, som skall granska makten, är en del av den och av sammansvärjningen mot det egna folket och landet.

Anonym sa...

Jag trodde det inte var sant när jag hörde på TV4 detta att man antyder att denne unga man som arbetar för SD skulle ha knivskurit sig själv.........??
Skulle han skada sig själv så svårt och mitt i en hektisk valperiod då han behävs för partiet...helt sanslöst osannolikt...
Hatpropagandan mot SD har nått sin gräns anser jag! Börjar likna en diktatur istället för ett demokratiskt samhälle...när ett politiskt parti inte kan hålla ett torgmöte utan polisstyrka som skydd mot våldsmän...

Knute sa...

Ja, har verkligen SD-politikern i Malmö själv skurit in ett hakkors i sin panna? Och hittat på att det var arabisktalande AFA-folk som gjorde det? Faktum är att han har blivit överfallen av sådana tidigare. Och varför väntade den där rättsläkaren i Lund till dagen före valdagen att komma med sitt "avslöjande"?

"Det luktar smutskastningskampanj lång väg och det är isåfall det grövsta jag sett eller hört om i detta land," skriver Kent Ekeroth

Anonym sa...

Bra att veta:
Det rör sig om två olika vittnen.

Det är inte samma vittne som såg överfallsmännen före attacken och som sedan ingrep.

Ann-Marie sa...

Låter vettigt: http://klartexten.wordpress.com/2010/09/18/lakaren-inte-rattslakare/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.