01 september 2010

Omfattande valfusk mot SD redan första dagen!

Från SD:s hemsida:

Som väntat strömmar nu rapporter in från hela landet om valfusk, där Sverigedemokraternas valsedlar systematiskt tas bort, slängs eller göms. Vissa röstmottagare har rapporterats vägra lägga ut partiets röstsedlar.

Sverigedemokraterna lanserar därför e-mailadressen valfusk@sverigedemokraterna.se. Folket uppmanas att maila dit ifall man ser att valfusk pågår, ifall valförrättare vägrar lägga ut valsedlarna, ifall de saknas eller andra problem. Det är av yttersta vikt att alla händelser rapporteras!

- - -
TV4 har ändrat sig och ska visa Sverigedemokraternas valfilm, men utan kvinnor i burka.
SD:s valfilm ställde två alternativ mot varandra: ska statens budget gå till pensioner eller invandring? Illustrerat av en kvinna med rullator och tre kvinnor i burka. Ganska oskyldigt kan man tycka, men det tog hus i helsike hos överheten och dess babblande medhjälpare.

Egentligen är det inte islam reklamfilmen handlar om, även om bildspråket kunde tyda på det, ett bildspråk som tyvärr kan skrämma bort tänkbara SD-väljare. Det blir för påtagligt med de tre burkakvinnorna som skyndar mot disken med statsbudgeten.

Speakertexten riktas emellertid inte emot invandrarna som individer, utan emot INVANDRINGEN, alla de miljontals människor som gärna skulle vilja flytta till Sverige; där måste bromsen ner. Det finns ju något som heter pensionsbroms som rättar sig efter statens inkomster, varför finns det då ingen invandringsbroms?

Att statsbudgeten måste prioritera mellan invandring och välfärd är inte kontroversiellt, i budgetfrågor ställs alltid grupper mot varandra. Vård och omsorg får 60 miljarder medan invandringen kostar mycket mer. Den svenska staten har med åren blivit rikare, ändå stagnerar välfärden. Pengarna går inte till skola, vård och omsorg, de går till bidrag.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Radion censurerar censurljud. Sverigedemokraterna ersatte det förbjudna ordet "invandringsbroms" med ett pipljud i radioreklamen, men det godkändes inte.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2010/09/01/sd_vadjar_till_europaradet_om_att_horsam


Våldsvänstern angrep Skånepartiets torgmöte

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/01/valdsvanstern-angrep-skanepartiets-torgmote/

Hednamissionen sa...

Idag förtidsröstar jag på SD och för Europa!
Tack och lov fick jag valsedlar i brevlådan från SD. Men det kanske var tack vare valarbetare från SD, snarare än tack vare det kungliga svenska postverkets förtjänst.

Jag har alltid undrat hur det känns att leva i en diktatur. Nu vet jag.

Anonym sa...

Säga vad man vill om detta fantastiska land - men nog fixar alla politiskt korrekta riktigt bra reklam för er! Ni borde kolla hur många som tittar på filmen genom hemsidan.

Mvh
Patrik

LP sa...

Jag var nyligen och förtidsröstade i ett minst sagt invandrartätt område i Malmö. Jag kollade om alla partier fanns med bland valsedlarna, och min högst ovetenskapliga undersäkning sade att alla jag känner till fanns med. Jag vet inte riktigt vad jag hade gjort om jag upptäckt att det saknades sedlar, men någon slags åtgärd hade ju varit helt nödvändig.

Reagerade annars på idiotin att alla kan se klart och tydligt vilka sedlar du tar. Detta resulterar i att jag måste ta från alla partier om jag vill att mitt val skall vara hemligt. Så har det ju alltid varit så vitt jag minns, men det är väl först på senare tid, när man inser att man kan bli en måltavla om det blir känt att man röster "fel", som denna insikt kryper under skinnet.

Ann-Marie sa...

LP, helt rätt! Så har det alltid varit så länge jag kan minnas också, men förr brydde man sig inte om det, för man blev inte mobbad då. Politik har visserligen alltid var "smutsigt" men inget mot vad det är idag. Tydligen har läxan från dom båda världskrigen börjat blekna bort. Nu är det alltför många kockar som försöker sig på att göra en soppa av sörjan dom har kokat ihop och det hela håller på att gå åt h-e.

Anonym sa...

Vet ni vad SverigeDemokraterna har gemensamt med islamisterna?

Jo, de är båda patriarkala gubbvälden som sopar kvinnorna under mattan. Av 89 nominerade till riksdag, kommun och landsting var endast 6 kvinnor. När de efterlyste folk på sin hemsida som ville bli politiker svarade jag men fick efter ett antal veckor svaret att de hade fått in så många att jag inte var aktuell. Jag är kvinna, det kanske var felet. Att män hjälper och lyfter fram andra män vet vi ju och att även många kvinnor gör det. Det behövs tankar från båda blocken.

Nu har jag denna gång röstat på SD men nästa val kommer jag att välja den som har flest kvinnor procentuellt oavsett politik. Jag är så trött på gubbväldet.

Anonym sa...

Vad gör dig till en bättre politiker bara för att du är kvinna?

Lisa/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.