26 september 2010

Peace Brother, Peace

Från Gates of Vienna:

.... Två aktivister har visat på ett oroande fenomen som de säger är en offentlig hemlighet inom "fredsrörelsen": Kvinnliga "freds"-aktivister blir rutinmässigt trakasserade och våldtagna av araberna i Judéen och Samarien; samma personer som de kommit att identifiera sig med.
De säger att fenomenet nyligen har blivit värre och att många utländska kvinnor hamnar som hustrur till lokala araber mot sin vilja, men kan inte fly från sina nya hem.

.... Det visar sig, att när kvinnliga fredsaktivister från Israel och andra länder kommer till Judéen och Samarien och demonstrerar mot den israeliska "ockupationen", blir de överfallna sexuellt av arabiska män, som de har kommit för att hjälpa.
Detta är inte isolerade händelser, betonar Aloni Sedovnik. Snarare är det ett "pågående och omfattande" fenomen som inkluderar verbala och fysiska övergrepp. Hon anklagar "freds-lägret" för att avsiktligt dölja trenden för att inte förolämpa "palestinierna och deras kultur, som ser kvinnor som sexobjekt".

-----------
Jag måste erkänna att jag är road. Dessa användbara idioter, uppfyllda av multikulturens flum-propaganda och marxistisk indoktrinering hamnar i verkliga livet! HaHa!
Dessa stackars "fredsaktivistiska kvinnor" som blir våldtagna av de personer de vill hjälpa och sedan tillsagda att inte rapportera händelserna, "Vad är det de kämpar för?"

Om de vill ha fred ska de inte stödja terrorister som skickar ut självmordsbombare och beväpnade män som kallblodigt skjuter havande kvinnor .

Om det är jämlikhet de är ute efter ser jag inte hur de kan stödja en teknokrati som vägrar kvinnor utbildning och hanterar dem sämre än boskap

Vill de ha rättigheter för homosexuella? De blir dödade!

Rättvisa? Hitta det i Sharia, den som kan.

Religiös tolerans? Israel tillåter alla religioner.

Det enda som återstår är att de hatar judar och genom att säga att man stöder palestinska rättigheter blir det rumsrent att hata judar.

--------

Kommentar från M till en tidigare posting:

Ett annat axiom multikultideologin har, är att den som man enligt luddiga kriterier uppfattar som underdog har rätt, och har man rätt så är man också god. Så länge man inte är Sverigedemokrat, eller på annat sätt mot multikultur.

Följaktligen. Nej, vänstertjejerna har vanligtvis inte en aning om vilken kvinnosyn merparten av muslimska män har. Om de mot förmodan har det, så rationaliserar de det, som att "det är säkert judarnas fel, för araber är ju underdogs, och då har de rätt, och då är de goda, och goda män våldtar inte, trots att män alltid är onda, för jag är inte bara vänsterpartist, jag är feminist också, men araber är goda" osv osv osv.

Här är en "människorättsaktivist" som blev våldtagen på Haiti av en svart, men som rationaliserar det som att det är "den vita mannens fel..."


2 Kommentarer:

LP sa...

Det står om fenomenet på svenska på "Israel i Sverige":

http://israelisverige.info/?p=2280&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+IsraelISverige+%28Israel+i+Sverige%29

Jag delar till viss del din skadeglädje Berit, de får vad de förtjänar för sitt förräderi.

Det som kan vara lite oroväckande är att de fortfarande lätt kan svida om till att se västerländska ut och de har förmodligen sina pass kvar (eller muselmännen har dem rättare sagt). Detta i kombination med deras svaga intellektuella resurser, gör dem användbara som vandrande bomber här i väst och i Israel. Kanske spelar Stockholmssyndromet en roll i en del fall.

Annars är de som du säger, nyttiga idioter vars tankeförmåga förlamats av blind oikofobi.

Anonym sa...

Naturligtvis är det så att de kvinnliga aktivisterna, de så kallade halal-hippies, har anslutit sig till den här "rörelsen" just för att bli våldtagna av virila arabiska män. De västerländska manliga mesarna i organisationen kan inte våldta en sparris ens, än mindre en kvinna. (ironi)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.