11 september 2010

Pöbelväldet på gatorna får eldunderstöd av media

Varför uttalar sig inte de sju riksdagspartiernas ledare om detta angrepp på Sveriges demokratiska statsskick:

Igår blev en kandidat för Sverigedemokraterna misshandlad och knivskuren i Malmö av arabisktalande män från AFA, "antifascistisk aktion". Rödfascisterna i AFA har förenats med islamiska terrorister.

Tycker partiledarna att våld mot politiker är ursäktligt? Eller tycker de att våld mot sverigedemokrater är småpotatis? De reagerade ju på morden på Olof Palme och Anna Lindh, men frågan är om de numera ens skulle reagera på ett mord. Det börjar lukta 1930-tal och de bruna är etablissemanget som hetsar mot SD.

Kravallpoliser sattes in mot en pöbel i Malmö som kastade ägg och slangbomber på sverigedemokrater under ett torgmöte. Det var efteråt som politikern blev utsatt för sadistisk tortyr. Han fick ett hakkors inristat i sin panna, en islamistisk signatur. På väggen till hans hus efterlämnade de Afa:s klistermärken.

Sverige har en fått en sorglig politisk "kultur" med otaliga högmålsbrott, alltså valfusk, åsiktscensur och våld mot politiker, i synnerhet mot sverigedemokrater. Även om syftet inte är att omstörta vårt demokratiska statsskick kan det mycket väl bli resultatet.

Sverigedemokraterna måste tillåtas att verka på samma villkor som andra partier, helt enkelt därför att demokratin måste försvaras. Vi måste minska maktens arrogans och låta fler röster komma till tals. Hetsen mot SD går inte att urskulda med att de skulle vara rasister. De verkliga rasisterna finns inte i det partiet.

SD är varken främlingsfientliga eller rasister. De har en mycket mindre utestängande människosyn än de "aktivister" som förföljer dem. Fråga SD hur de definierar en svensk. Svaret skulle mycket väl kunna bli "den som ser sig som svensk". SD:s partiledare Jimmie Åkesson gav det svaret i en TV-intervju.

Om en muslim kan känna sig som svensk är inget SD tar ställning till, det beror på muslimerna själva om de vill avstå från lagstridig könsapartheid och jihad mot icke-muslimer. Det är inte SD som är rasister utan de invandrare som är svenskfientliga.

Afa, Expo, SSU, SVT, Grön & Röd Ungdom ser som sin uppgift att hjälpa islamisterna att erövra Sverige åt islam. Tidningar och TV hetsar mot SD och har ställt sig på samma sida som gatupöbeln.

- - -
Enligt Tidningarnas Telegrambyrå har statsminister Reinfeldt gjort ett uttalande där han legitimerar våldet mot Sverigedemokraterna och menar att det våld partiet drabbas av är förståeligt!!!

"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."

22 Kommentarer:

Knute sa...

"Nu är de inhemska extremisterna från Afa/Antifa/Expo/SSU mfl förenade med farliga invandrare som kanske har vana från hemlandet att politik är samma sak som terror. I arabländerna är politik förenat med kidnappningar, mord, hot, terrorism, bombningar o dyl. Den typen av mellanöstern-kampanj har nått Sverige.

Arabisktalande terrorister bröt sig in hos en SD politiker i Malmö och kanske försökte mörda honom. Enligt uppgift så överlevde han mordförsöket men innan araberna försvann med alla värdesaker så förnedrade de offret med sin signatur, ett inskuret hakkors."

http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/09/arabiska-terrorister-lagger-sig-i-var.html

Lena sa...

Du har så rätt.
Tyvärr så föredrar alldeles för många att titta nån annanstans än på problemet.

Äkta tolerans kommer ifrån beredskap att se hur muslimer lever, är det bra för dem? är det bra för omgivningen?

Alla kultur är inte lika. Vissa av dem terroriserar sig själv och andra.

Anonym sa...

Varje gång AFA-vänstern attackerar en SD-person så får SD 1000 nya röster... ;o)
Nisse i Hökarängen

airaM sa...

Så jävla bra skrivet.

Knute sa...

Tack!

ujin sa...

Jag sitter på avstånd och vakar vad som händer i Sverige, och det gör mig illa rörd.. Vad händer igentligen med mitt land!?

Det spelar ingen roll om man är till höger eller vänster, upp eller ner: i Sverige skall man spela fair play, inom demokratins spelregler.
Det händer inte nu...

tack för ordet.

Jacobssons tankar sa...

Kul att integrationsminister Nyamko Sabuni uppmärksammas för sitt uttalande. Men om SD fått bestämma hade hon aldrig fått komma till Sverige och då inte kunnat bli integrationsminister och inte sagt att man väljer själv som invandrare om man vill stå utanför. Så jag ser det som lite moment 22. SD ingen Nyamko Sabuni , ingen Nyamko Sabuni inget politiskt inkorrekt uttalande, inget beröm från SD anhängare.

Berit sa...

Guds Basun, jag tycker du framför ett väldigt haltande resonemang.
Bör man inte se Sabuni som en invandrare som haft förstånd om att anpassa sig och förmodligen känner och uppför sig som en svensk?
Alltså en som inte strävar efter att stå utanför.

Jacobssons tankar sa...

Berit, förvisso har du rätt i det, men vad jag menar var att om SD fått bestämma hade hon inte ens kommit i landet, och därmed kunde hon inte ha anpassat sig. Sedan är det ju skit samma hut väl anpassad hon är i dag.

Berit sa...

Min uppfattning vad gäller SD är att man öppet vågar säga det som alla inser, nämligen att Sverige inte har obegränsade resurser och därför måste gå in för en restriktiv invandringspolitik. Sverige har ansvar både mot landets gamla invånare och de nya som man bjuder in. Arbetslösheten är hög bland både gamla och nya och försörjningsbördan är alltför tung.
Ett mycket effektivare sätt är att hjälpa människor i nöd är att fokusera på krisområden.

Jacobssons tankar sa...

Min uppfattning om SD är man i likhet med V inte gjort upp med sitt förflutna. Liksom det finns X antal kommunister i V, finns det ett X antal nazister i SD. Men det skiter jag i. Vad jag stör mig på är att det i SD finns ett antal antisemitister. Om man åberopar sådana åsikter ligger man väldigt nära islamism och var går då gränsen? Kanske kan man få en övergång från SD till Mohamed Omars antisemitiska parti. Det samlar ju islamister, nazister och brunvänster. Och SD:s politik ligger väldigt nära den socialdemokratiska, med drömmen om det svenska folkhemmet som svenska krusbär har.

Knute sa...

Guds Basun, SD brukar annars få kritik från höger och vänster för att vara Israelvänliga och avvisa alla konspirationsteorier om judar. För närvarande är alltså SD det MINST nazistiska partiet.

Knute sa...

50 överfall på sverigedemokrater hittills i år.

http://snaphanen.dk/2011/09/01/varnade-om-arbetsloshet-hos-invandrare-redan-1997/

Emil sa...

SD-puckot ristade in hakkorset i pannan själv, det avslöjades en tid efter.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lakare-ristade-sjalv-in-hakkors_5352533.svd

Sluta spela martyrer, vi låter er inte vara ifred bara för det.

Anonym sa...

Det där med att han gjorde det själv är ett påhittat tips som aldrig följdes upp men beskrevs som sanning.

Anonym sa...

Emil, tror du rätt upp och ner på allt som skrivs i media att detta är sanningen, man skall nog lära sig att ifrågasätta media. Historisk är det just media som har skapat turbulens och kriser genom ryktesspridning som inte alltid är sanning till 100%. Men SVD och flera andra tidningar gör allt för att sälja så många lösnummer som det bara går. har du tänkt på vilken avsmak man kan få över vissa löpsedlar, undrar vem det är som borde förföljas och ifrågasättas egentligen.

Lasse Gitarr sa...

Mycket krossade ägg och en del sten i glashus...
Det går ju inte att tycka om alla politiker eller alla åsikter.
Hela vitsen med en demokrati är ju att kunna resonera istället för att strida.
Det är ju en större seger att omvända någon än att misshandla och/eller hota.
hälsn.
Lasse G

Knute sa...

Hej Lasse G, intressant blogg du har! (fast jag tycker det är lite svårt att läsa vit text mot svart bakgrund).

http://lassegitarr.blogspot.com/

Mvh Knute

Ann-Marie sa...

Knute, jag tycker mera att det är typsnittet som gör att det är svårt att läsa det.

Knute sa...

Sverige: Sverigedemokraterna inte inbjudna till Nobel-fest, men Nobels Fredspris gick till stöd av Det Muslimska Broderskapet.

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=1587

Ann-Marie sa...

Knute: Är du förvånad?

Knute sa...

Jag svarar som Nicolai Sennels, vars blogg jag länkade till:

Den omvendte verden. Modige forkæmpere for vestlig kultur lukkes ude i kulden. Samtidigt belønnes støtter af Det Muslimske Broderskabs verdenssharia-projekt med den “fineste” pris.

Mvh Knute

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.