10 september 2010

Ramadan-propaganda från Vita huset

Islampropaganda sanktionerad från högsta ort: "Här i USA är Ramadan en påminnelse om att Islam alltid har varit en del av Amerika, och att amerikanska muslimer har kommit med extraordinära bidrag till vårt land."

Ett ur historisk synpunkt mycket tvivelaktigt uttalande av president Obama. Det fanns inga muslimer med ombord på Mayflower. Det fanns ytterst få muslimer bland slavarna som kom från Afrika. Muslimerna var slavhandlarna.

Thomas Jefferson, upphovsmannen till den amerikanska självständighetsdeklarationen och med tiden president, förstod det där och skrev att enligt deras profets lagar som stod i Koranen var det muslimernas plikt att kriga mot de otrogna och ta dem som slavar.

Amerikanska fartyg kapades av nordafrikanska pirater och Thomas Jefferson bad Spanien, Portugal, Neapel, Danmark, Sverige och Frankrike att ingå i en koalition med Amerika för att förmå Barbarstaterna att upphöra med deras kriminella angrepp på liv, frihet och internationell handel. "Det kommer att ge oss respekt," sade han. "Och respekt är ekonomins säkerhetsvakt."

Barbarbarfrågan gjorde en stark centralregering nödvändig som kunde bygga och upprätthålla en stark flotta, vilket satte sin prägel på den amerikanska konstitutionen. Så Obama valde uppenbarligen sina ord med omsorg. Visst spelade muslimerna en extraordinär roll för USA, men inte på det sätt han vill få oss att tro.

2 Kommentarer:

VX sa...

Är ju bara att hålla med. Man skulle kunna tro att amerikanerna har fått sig en pk-svensk till president så mycket korkade & ohistoriska idiotier han kastar ur sig.

Nå, förhoppningsvis (och ganska troligen) ryker han vid nästa val.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Synd att inte Jefferson krossade barbaresk-piraterna när han hade chansen. Då hade vi förmodligen inte haft den här situationen idag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.