03 september 2010

Reepalus tunnelseende väcker debatt

Möllevångstorget i Malmö

Sverige bör strama åt flyktingpolitiken och göra det svårare för asylsökande att få en fristad, säger folkpartiledaren Jan Björklund. Tyvärr är han för närvarande rätt ensam om den åsikten i riksdag och regering.

Han säger också, på tal om flummiga metoder i skolorna, att kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu (s) fullständigt har sänkt läraryrket. Eleverna betygsätter sina lärare. "Det finns inga andra områden på svensk arbetsmarknad där medarbetarna sätter chefens lön. Malmö är inne på en farlig väg."

Rubriken på det här inlägget syftar inte på förslaget om en tågtunnel mellan Köpenhamn och Malmö, utan på att Reepalu verkar vara så ensidigt inställd på att behålla makten med hjälp av de röster invandringen ger.

Reepalu har för länge sedan bytt ut socialismen mot något ännu värre. Hans betedde sig bedrövligt under tennismatchen i Malmö mellan Sverige och Israel. Då krävde han av de judar som bor i Malmö att de skulle ta avstånd från Israels politik.

Genom att på detta sätt krypa för Hamas och Hizbollah trodde han sig få poäng bland stadens muslimer. Men de där organisationerna är nazistiska, de läser Mein Kampf med nästan samma vördnad som Koranen. Vad Reepalu gör är att förvandla socialdemokratin till en totalitär ideologi farligt nära nazism, islam och kommunism.

Nu ska det byggas jättemoské i ett villaområde i Malmö. Grannarna protesterar men avfärdas av kommunstyret. Det spelar ingen roll att det är trägna arbetare som med stora uppoffringar skaffat sig sina hus och i alla år röstat på sossarna, nej dem kan Sveriges pensionärers intresseparti gärna få överta, för nu kommer en strid ström människor från fjärran länder, dem ska vi satsa på, de är våra nya kärnväljare.

- - -
Det kriminella gänget Original Gangsters gillar inte SD:s valfilm och vill därför ”besöka” en framstående sverigedemokratisk politiker i Karlskrona.

Original Gangsters bildades 1993 i Göteborg. Deras verksamhet finansieras med hjälp av kriminell verksamhet som indrivning av skulder, utpressning och narkotika. Därtill kan de nu lägga till hedersbeteckningen Etablissemangets Stormtrupper.

Något är 'fishy' här. Vem har gett dessa fängelsekunder denna idé? Deras imam? Eller någon från vänsterpartierna? Lars Ohly har ju tidigare uppmanat till våld mot sverigedemokraterna.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Björklunds uttalande, om han nu sagt så som det beskrivs ovan, ska man inte fästa någon större vikt vid. Det är märkligt hur politiker kan säga ganska vettiga saker ett par veckor före valet, och fullständigt glömma bort dem en dag efter. Tro honom inte! Och framför allt, låt dig inte luras att rösta på honom.

LP sa...

OG har säkert redan räknat ut att om SD får för mycket att säga till om, så är deras verksamhet hotad. Naturligtvis kan man inte gå ut öppet och säga så, eftersom ingen normal medborgare stödjer OG:s verksamhet. Däremot kan man använda falska skäl som tex att man skulle ta stackars utsatta muslimer i försvar mot de "otäcka SD-nazisterna". Hå hå, ja ja...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det OG sysslar med är inge mindre än förtäckt hot. Precis vad en maffia-organisation förväntas göra. Gå hem till Jomshof och slå sönder knäskålarna på honom. Dra tillbaka era muslim-fientliga förslag annars får du sova med fiskarna nästa gång vi kommer och hälsar på.

Revert sa...

Folkpartiet har alltid fiskat i de grumliga vattnen. Om Reepalu gör något som ni tycker är fel så är det uppenbart att han gör rätt.

Knute sa...

Revert, du resonerar som om politiska partier var som fotbollslag man hejar eller buar på.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.