14 september 2010

Säg inte vad du tycker om Obama

Den här unge mannen från Storbritannien, 17 år och full, skickade ett mail till Vita Huset där han kallade Obama en p***k.
FBI gjorde ett besök hemma hos honom och upplyste om att han är nu bannlyst från USA på livstid.

Varför på livstid? Varför inte 2 eller 4 eller 6 år? Planerar Obama att liksom Chavez och Castro införa lagar, som gör att han kan sitta kvar på sin post så länge han vill?

Jag drar mig till minnes många oförskämdheter och öknamn som sades om Bush och vissa av de personerna som yttrade dem blev inbjudna att tala vid amerikanska universitet.

Kalla inte Obama en p***k, men smuggla droger från Mexiko, kidnappa och döda amerikaner längs gränsen och du är hjärtligt välkommen.

10 Kommentarer:

MS sa...

Prick?

Skrämmande utveckling i USA. Vänstervansinnet håller på att förvandla landet till en åsiktdikatur á la Sverige. Här har landets statsminister dessutom mage att säga att SD:are som blir torterade eller misshandlade får skylla sig själva. Vi får se hur förstående han är när AFA kommer sikta in sig på han kompisar i Djursholm när dom har tröttnat på att ge sig på SD. Jag trodde faktiskt att han var en större statsman än så. Nu vet jag. Det blir ingen röst på M så länge han är partiledare.

LP sa...

Men Obama är ju just en "prick", liksom min egen führer Reinfeldt!
Å andra sidan kan man ju undra om killen har någon vidare lust att åka över till USA så länge muslimen Obama sitter vid makten, och jag är övertygad om att detta sinnerubbade beslut kommer att rivas upp så fort denna dåre är störtad.

Anonym sa...

Stämmer detta verkligen?

Berit sa...

Jag kollade det med snopes.com och hittade ingenting som antyder att det är fel.
Tror inte heller att Fox rapporterar om något som detta utan att ha kontrollerat det först.

Knute sa...

Reinfeldt om tortyren mot en SD-politiker:

"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."

http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/09/reinfeldt-tycker-valdet-mot-en-del.html

Om han sitter kvar efter ett sådant uttalande är han i på väg att bli diktator.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Muslimskt barbari omaskerat:

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2139

FAISA sa...

UTBILDA ER!! LÄS PSYKOLOGI OCH HISTORIA! JAG BLIR RÄDD, OROLIG OCH VÄLDIGT FÖRSKRÄCKT AV ER VÄRLDSBILD! TÄNK ATT EN ONYANSERAD OCH PRIMITIV BILD AV MÄNNISKOR KAN EXISTERA HOS MEDBORGARE I ETT "MODERNT" SAMHÄLLE! ETT SAMHÄLLE DÄR ALLA KAN LÄSA OCH HAR HAFT MÖJLIGHET ATT GÅ I SKOLA.

JAG HAR UTLÄNDSKT BAKRUND MEN ÄR UPPVUXEN I SVERIGE. NÄR JAG VAR YNGRE VAR MIN VÄRLD OCKSÅ SVART OCH VITT. JAG SÅG SKILLNADER I UTSEENDE, KULTUR, RELIGION OCH ATTITYD. DE SKILLNADERNA HAR FÖR MIG BLIVIT LIKHETER! MÄNNISKOR ÄR VÄLDIGT VÄLDIGT OAVSETT FÄRG, RELIGION,ETNICITET OCH SEXUALITET. SKILLNADERNA FINNS I PERSONLIGHETSTYPER OCH TANKEMÖNSTER!

VÄLDIGT TIDIGT I MIN UTBILDNING TILL PSYKOLOG FICK VI LÄRA OSS OM "IDEALISERING" RESPEKTIVE "NEDVÄRDERING" BEKANTA ER GÄRNA MED VAD DÄR ER OCH FUNDERA ÖVER HUR DET PASSAR IN PÅ ERA TANKEGÅNGAR/MÖNSTER!

Berit sa...

Faisa, har du inte sett att vi kritiserar alla, oavsett FÄRG, RELIGION,ETNICITET OCH SEXUALITET om de är muslimer som kräver att vi ska anpassa oss till muslimska regler och om de angriper och skadar människor och egendom.
Du bör nog gå tillbaka till skolbänken och läsa lite mer historia, både nutid och den äldre om kulturer och religioner, och hur de i verkliga livet påverkar människors attityder och vad som anses acceptabelt i umgänget med andra. Det är nämligen en stor skillnad!!

Vi väljer ständigt mellan gott och ont i våra liv.

Jag har en känsla av att du är kvinna så jag frågar dig:
Varför finns det så många regler för kvinnor i den muslimska kulturen, som passar så illa i det "moderna" samhälle du anser att vi lever i?


PS. Längst till vänster på tangentbordet (andra raden) finns en knapp som man kan använda för att reglera mellan stora och små bokstäver.

Ann-Marie sa...

Faisa; folk som skriver med capslock på SKRIKER och ingen kan ta dom på allvar!

LP sa...

@Faisa

Idealisering och nedvärdering är två mycket typiska drag för sekter av islams sort. Det handlar om att förstärka inne- utegruppkänslan. Alla religioner, åtminstone de abrahamitiska och i synnerhet islam, är designade för att skapa ett avstånd till de som inte tillhör gruppen.

Detta borde inte vara ett problem om man inte försöker blanda två eller flera stora grupper. Just det vårdslösa och hänsynslösa blandandet är mångkulturalismens grundidé och just därför kommer det mångkulturalistiska program som nu tvingas igenom i det kristna/sekulära väst men inte i de islamska länderna, ofelbart att leda till konflikter och sannolikt inbördeskrig.

Människor är sannolikt väldigt lika i grund och botten, men kulturen sätter mycket djupa spår i våra medvetanden. Detta gäller i synnerhet i förmoderna kulturer där pyramiden ännu inte raserats, än mindre ifrågasatts och där få idéer (som tex islam) och auktoriteter har alltför mycket att säga till om. Därför är det skadligt om stora mängder individer från en liknande kultur med liknande ideologi, invaderar en kultur som i sig är starkt annorlunda. Systemet fårmår inte suga upp, eller assimilera (ett numera förbjudet begrepp), alltför stora människomassor och såsen skär sig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.